Arama sonuçlarınız

1. M

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

hunter 350 ile mutlu mesut yaşıyoruz sıfır sıkıntı
  2. M

Türkiye'de bakım aralıklarının kısa tutulması hakkında bir araştırma.

kulandığım motosikletin küresel kitapçığına bakıp ona göre bakımı kendim yapıyorum. garantili bir motosiklet aldıysam 10k bakımı dahil serviste yaptırıp bir sonraki bakımda yollarımızı ayırıyoruz :)
  3. M

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

royal enfield lere bakmanı öneririm güzel kampanyaları var
  4. M

50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

kanka samimi git rks ltr 125 al 9k kilometre yaptım gerçekten güzel makine halada kullanıyorum
  5. M

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

mondial ving50 almıştım kız arkadaşıma hiç sorun yaşamadan sürdü hatta sık sık sahilden pendik-kadıköy bile yaptı 6k km devirdi bir sezonda bi bakın derim
  6. M

The Biker Jeans vs Riderdenim

hayırlı olsun kazasız güzel sürüşleriniz olsun
  7. M

RKS SRV125 (QJ cruiser)

evet geçmiyor tarz mı yoksa cebim mi diye düşündüm tarz desem srv250 alırdım büyük ihtimalle 1737543895 kesinlikle bi aksilik olmazsa super meteor 650 ye geçerim 2026 da
  8. M

The Biker Jeans vs Riderdenim

the biker jeans mağazasında deneme şansım olmuştu pantolonlarını gerçekten çok kaliteli ve güzel duruyorlar deri ceket aldım ama aklım hala pantolonlarında bütçe toparlamasından sonra gidip alacağım tavsiyem gidip deneyin iki markayıda içinize sineni alın
  9. M

RKS SRV125 (QJ cruiser)

srv250vs benim çok hoşuma gitmişti görüntüsü gidişi filan 250cc için tatminkardı alacağım sırada re hunter kampanya yaptı ona yöneldim srv125 i hiç sürmedim ama görüntüsü gerçekten yakışıklı qj bloklu ltr125 kullandım 8k km bana blok hiç sıkıntı çıkartmadı sizinde bloktan yana sıkıntı...
  10. M

İstanbul rota tavsiyesi

Hocam size teşekkür ediyorum zaten Alıntı yaptığım mesajınızda size değil diğerlerine kızdım yoksa eskihisarı listeme aldım tekrardan çok teşekkür ediyorum öneri için
  11. M

İstanbul rota tavsiyesi

Açıklayıcı mesaj için teşekkür ederim fakat dediğim gibi kendimce tehlikeli buluyorum özellikle işin içine yağmur girince. Sürüş sonrası konu açmak istemiyorum asfaltla sıcak dakikalar yaşadık diye 😂 1737147228 Hocam cidden anlamadım kendi motosikletimi kalitesiz lastikten kurtarıp city grip 2...
  12. M

İstanbul rota tavsiyesi

Teşekkürler 1737128375 Diğer arkadaşlar herkes çok tecrübeli ve binlerce km yapmış değil cst lastiklerle bol virajlı yollar benim için tehlikeli ve gitmemeyi tercih ediyorum umarım algılayabilmişsinizdir iyi forumlar
  13. M

İstanbul rota tavsiyesi

Merhaba 3-5 arkadaş pazar gününü demir atlar üzerinde geçirmek istiyoruz Şile diye düşündük ama lastikler fabrikasyon O yüzden vazgeçtik Sahil şeridinde güzel rota önerisi olan var mı İstanbul Kocaeli çevresi
  14. M

Cruiser Tavsiyesi

royallere bakabilirsin ataşeirde mağazası var bi uğra derim
  15. M

300k Bandında Royal Enfield Himalayan Alınır Mı? Royal Enfıeld Servis Ağının Son Durumu Nedir?

Bugün Royal Enflied buluşması vardı biraz sohbet etme şansımız oldu hiç kimse şikayetçi değil ne servisten ne motordan mutlu mesut yaşıyorlar gidip test edin ona göre karar verin derim
  16. M

Jawa Stadion Full Restorasyonu

tek kelimeyle harika sıkılmadan izledim elinize emeğinize sağlık
  17. M

TR'de cruiser, scrambler, cafe racer motor tercih edilmemesi

valla bi hunter 350 aldım koydum garaja işin ilginç tarafı aşırı zevk veriyor kullanması
  18. M

knox orsa or4

Evet kırılmaz cam var hiç sorun yaşamıyorum
  19. M

İnterkom tavsiyesi

Blic y80 2x aldım telsiz özelliği ve müzik kalitesi fiyatına göre çok güzel tam bir f/p ürünü 1000₺ üç kişi kullanıyoruz hepimiz memnunuz
  20. M

knox orsa or4

Hocam yeni seride onu çözmüşler sanırım ben hiç sorun yaşamadan kullanıyorum or4 eldivenin dokunmatiğini

Yeni mesajlar