Arama sonuçlarınız

1. ofonazi

Africa Twin 2017 DCT aldım

Herkese iyi forumlar Buraya sanırım R250 varken üye olmuştum sonra Tracer 700 kullandım o arada evlendim. Tracer 700 için çektiğim krediler(2tane) bitmek üzereyken hanım Hatayda kuzeni ve yakın arkadaşı olduğu için Hatay'a gider miyiz dedi. Ben de África alırsak gideriz dedim Traceri satmamı...
  2. ofonazi

Uzun led farları tamir edebilir miyim

Arora Verano 50 motosikletimin önce gündüz farları sonra da uzun farlardan sağdaki patlamış servise sordum komple değişmesi gerekiyor dediler komple far da 7.600TL motosiklet zaten 50bin bi fara o kadar veremem muayeneye de gitmem lazım ledleri değişiyor mudur ya da bu işi ucuz yollu nasıl...
  3. ofonazi

Motosiklet yıkama ve sarjlı yıkama tabancası öneri

Yıkama ile ilgili arama yaptım yakın zamanda bu konuya değinilmemiş o yüzden yeni konu açtım uygun değilse taşıyabilirsiniz. Konumuza gelecek olursak zamanında burada bi yazıyı okurken @tommygun reisin ilaçlama & sulama pompası ile motor yıkadığını örendiğimde ucuzundan bi pompa alıp sitenin...
  4. ofonazi

site kapalı otoparkı motosiklet alanı sorunu

herkese merhaba. 500 dairelik sitede yaşıyorum 4 kat otoparka ayrılmış. ilk taşındığım zamanlar her katta giriş kapısı kenarında motosikletler için ayrılmış park yerleri vardı olayların öncesini bilmiyorum ama biraz dağınık bi görüntü vardı sonra bir gün apsiyonda yayınlanan yazıyı gördüm...
  5. ofonazi

Tracer 700 vs Kawasaki Versys 650

Abiler Merhaba, A2 olan ehiyetimi gücelleme konusunda kararımı netleştirdim. 200binTL kredimi çektim RKS R250 bugün yarın gidiyor hayırlısıyla 330binTL civarı bütçem olucak. Yazın motosiklet grubuyla kampa gidiyoruz ayriyetten İstanbul-Kütahya yaparım arada. Kawasaki için Türkiyede servis...