Arama sonuçlarınız

1. D

15k ya kadar tercihen yazlık sağlam korumalı eldiven?

Revit sand 4 h2o ya karar verdim gibi. Ankara yazında çok terletir mi acaba?
  2. D

Haklısınız, aslında 6-7k civarı düşünmüştüm ama çok bariz bir kalite farkı varsa çıkabilirim demek istedim. Ankarada en sert 3 ay dışında kullanacağım varsayılırsa 3 mevsim mi mantıklı yazlık mı? İsteğim max koruma, 2. Önceliğim yazın terletmemesi.
  3. D

Teşekkür ederim. inceliyorum.
  4. D

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Takıp çıkarması 8077 ye göre daha mı zor alarm çalmadan? 1749393547 Bir de ns 200 ug2 nin sele altına sığar mı?
  5. D

Şu 2 linkteki fena görünmüyor ama EN 13594/2015 standardı yazmamışlar. Yeterince güvenli değil midir? https://www.mototan.com.tr/revit-sand-4-yazlik-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah-gri_27302.html https://www.mototan.com.tr/revit-mosca-2-motosiklet-eldiveni-kirmizi-siyah_27351.html Bilek...
  6. D

Knox orsa 4 çok tavsiye edilmiş ama stoklarda hiç yok. Olabildiğince yüksek korumalı (acemiyim, düşme riskim yüksek) Ankarada kullanacağım. Nadiren yağmurda kullanıyorum. Terletmeyen 6-7k ya kadar ama bariz kalite farkı varsa 15kya kadar zorlayıp çıkabilirim eldiven önerebilir misiniz?
  7. D

Dar alanlarda ve eğimli alanlarda motoru kaldırmak ve dönmek

Ben de sizin gibi yeniyim hocam. Basit eğitimler aldım. Öğrenilenleri denemeden asla gelişemezsiniz. Öncelikle yokuş olmayan yerde çok yavaş ve keskin dönüşlere çalışın. Sonra çok hafif yokuşlarda çalışın eğimi giderek arttırın. Yokuş çıkarken sağa dönüş daha zor. Sola dönerken denge kaybolunca...
  8. D

Pili ne kadar dayanır? Azaldığını nasıl anlıyorsunuz? Sanırım led ışığı yok 8077 gibi?
  9. D

Bu iki kilidin fiyatları çok yakın. Güvenlik ve kullanım rahatlığı açısından hangisi tercih edilmeli. Teknik özellikler abusun sitesinde yazıyor kullanıcı yorumlarını merak ediyorum?
  10. D

kontak dönmüyor

Elektrik süpürgesi dayayın
  11. D

Düşmeyi bilmek?

Evet, ekipman aldık, motor aldık, eğitim aldık. Peki nasıl düşülür? Düşeceğiz diye kendimizi şartlamıyoruz ama olur da düşersek futbolcular gibi yuvarlanmak mı daha az hasar verir, sürüklenmek mi? Artı olarak high side hangi durumlarda olur? Sağa virajda arka tekerin hafiften sola kaydığını...
  12. D

Yağ seçimi

Bir yanlışlık olmalı. İklim soğudukça daha düşük rakamlar kullanılır zaten.
  13. D

Kasktaki hafif boşluk sıkıntı yaratır mı?

Hocam harika bir site, kafa şeklimizi nasıl anlarız? Üstten fotoğraf çekip göz kararı mı tahmin ediyoruz?
  14. D

Vizörüm kapalı kullansamda gözüm yanıyor

Balaklavada detetran, yumuşatıcı kalıntısı olabilir mi?
  15. D

Yeni Motosiklet Alinca Dikkat Edilmesi Gerekenler

0 motosiklet ile parkurda düşük hızla çalışma yapmanın rodaja bir zararı olur mu? Rodajda mümkün olduğunca uzun yolda yarım devire kadar farklı viteslet kullanılmalı diye biliyorum?
  16. D

Motor için kilit önerilerine ihtiyacım var

8008 modeli hakkında bilginiz var mı? 1747671941 8008 modeli hakkında bilginiz var mı?
  17. D

Deri mont yazın giyilir mi? mont seçimi

Korumalar niye Ayrıca satılıyor? Korumasız olanlar da mı var 1747666878 Her koruma her monta uyuyor mu?
  18. D

Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

100 kilometredeki yakıt sarfiyatlarınız nedir özellikle yeni modeller?
  19. D

Yağ Seviyesi Nasıl

Yağ seviyesini kontrol ederken motosiklet orta sehpada mı olmalı, lastikler yere mi değmeli? Orta sehpada öne arkaya sallanabiliyor?
  20. D

Pulsar ns 200 ug 2025 fiyatı?

Sizce kaç Tl olur? 2024 şu an 153k ya satılıyor. Farklı olarak LED gösterge ve led lambalar geliyor. Beklenir mi, 2024 almak mı mantıklı? Bir de 2025 yılında 2024 model alınırsa yetkili bayi çıkışlı değil de 2. El gibi alınacak galiba bir dezavantajı var mıdır bu durumun?

Yeni mesajlar