Arama sonuçlarınız

1. D

Bajaj rs 200 Lastik Onerisi(4 mevsim)

Ben de ns 200 için kışa winter grip 2 düşünüyorum. Stok lastikler o kadar kötü mü? Yaz için kuru zeminde gayet iyi dendi. Nerede hangi şartlarda kullanacağınızı yazın, daha iyi tavsiye gelir.
  2. D

Sırt koruma takma yönü hangisi doğru

Hiç yoktan daha iyidir diye düşünüyoruz hocam.
  3. D

Az önce yolda yürürken 2 motorcuya sordum. Onlar da tersini söyledi 😂 üretici kullanım kılavuzu arıyorum şu an 😀
  4. D

Üstteki videoda düz kısım sırta değiyor, alttakinde tırtıklı kısım sırta değiyor hocam.
  5. D

D3o sırt koruma aldım. Nasıl takılıyor diye nete baktım. 2 video zıt hangisi doğru? Zaman kaybetmeyin 2. Video 1.30dan itibaren izleyin
  6. D

Yazlık mı kışlık mı?

Peki fabrikasyon lastiklerin bayiden çıkışta mumlu olduğu, aşırı kaygan olduğu doğru mu?
  7. D

Yazlık mı kışlık mı?

Pulsar ns 200 Motosiklet aldım 0 km. İlk motorum. Acemiyim, eğitim aldım ama pekiştirmeyi bu motosikletle yapacağım. Üzerindeki lastiklerin kötü olduğunu duydum. Kış için anlas winter grip 2 düşünüyorum daha iyi öneri gelmezse. Fabrika çıkışlı lastik bu yaz için acemiliğimi tolere eder mi...
  8. D

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Hocam kusura bakmayın sizi darlıyorum dış ebatlarını ölçme şansınız var mı? Ns200e 8077 ucu ucuna sığıyormuş. Ebatları aynıysa 8008 almak istiyorum. Cepte taşımak olmaz gibi. İletiyi görünce kıyaslamak için ikisini ölçebilirsiniz çok sevinirim 🖐️
  9. D

Telefon tutucu önerisi 🚨

Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?
  10. D

Hocam müsait olursanız 8008 en boy yükseklik ölçme şansınız var mı?
  11. D

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Öyleyse iyi hocam yazlık mont bakıyorum kafama takılıyordu
  12. D

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Peki terlemeyeceğiz diye fileli mont almak mantıklı mı? Kumaşı kötüyse kazada yırtılıp Korumalar yerinden çıkar mı? Yani güvenlikten ödün vermemek için yazlık yerine 3 mevsim alınması abartı bir tedbir mi?
  13. D

Bime gelecek olan interkom

BİM aktüel broşürlerinde gördüm 4000 küsürdü fiyatı şekli kamerasız olana çok benziyordu 1749745428 BİM'in yanından geçiyordum sizin için çektim. https://hizliresim.com/oel260w https://hizliresim.com/fjknfjz
  14. D

Harika hocam. 8008 ile 8077 nin boylarını kıyaslamak kaldı. Aynı ise bu da sığar
  15. D

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Stoklarda hiç yok.
  16. D

Bime gelecek olan interkom

Bim e gelen diğer intercom hakkında bilginiz var mı? Kameralı olan nasıl?
  17. D

Ben de yanlış yazmışım aslında 8077 demek istedim. 8078 8077nin aynısı, anahtarsız Bluetooth ile açılan versiyonu aslında. Boyları da aynı sanırım. 1749661473 Hocam seni Allah gönderdi :) 2 kilidin en boy yükseklik ölçme şansın varsa çok makbule geçer. Pulsar ns 200 sele altına sığar mı merak...
  18. D

DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

Rodaj bitti, daha devirli kullandığınız için olabilir mi acaba?
  19. D

Yeni Motosiklet Sürücüsüne Ekipman Önerisi

Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama ben kaskta 2. Eli güvenilir bulmuyorum. Görünürde sağlam olabilir ama bir darbe almışsa 2. de sizi korumayabilir.
  20. D

Yeni Motosiklet Sürücüsüne Ekipman Önerisi

O kaskı nereden alacaksınız? Nette stoklarda hiç görünmüyor.

Yeni mesajlar