Arama sonuçlarınız

1. D

Motosiklet pantolon onerisi

Yok Kozmetik olarak önemsemiyorum. Diktiğim yerdeki dayanımı azalır mı diye düşünüyorum. İleride yırtılma yapar mı ya da kaza anında yırtılıp kestaneyi çizdirir mi diye.
  2. D

:) ne zamandır ters takıyormuşum. Giydikten sonra dönmüyor. Ama giyerken hep ya dönmüş buluyorum ya da rulo gibi sarılmış duruyor. Amacı neyse artık :) 1758117074 Dönme sebebi de şu. Koruma cebini sadece 2 noktadan dikmişler kota. Bir en üstten bir en alttan. Cep de haliyle rulo gibi duruyor...
  3. D

Kesinlikle ben dr muzdaribim. Sürekli katlanıyor ya da dönüyor. Şeytan dik şunları diyor da yıkarken çıkartmam lazım. Bu arada aldığımdan beri döndüğü için düzü tersini bilmeden kullanıyorum. Bir yüzü kumaş bir yüzü tırtıklı. Hangi yüz bacağa değecek hangi yüz dışa bakacak? 1758116474...
  4. D

Pulsar NS200 — 4 mevsim lastik: Hangisi gerçek kurtarıcı?

Anlas Ankarada nerede taktırabilirim? Michelin pilot street kullanan varsa da fikirlerini bekliyorum.
  5. D

4000 devir düşük mü?

Harika bilgiler arkadaşlar teşekkür ederim. Rodaj bakımını yaptım ve 700 kilometrede. Artık ufak ufak 8000 e çıkabilir miyim artı olarak dik yokuş ve artçı da serbest değil mi? Bu son sorduklarım kullanım kılavuzunda yazmıyor. Servisteki 2 usta zıt cevaplar verdi diye sordum.
  6. D

Rs 200 e lastik önerir misiniz

Anlas soğuk ve ıslakta çok iyi herkes hemfikir. Daha sıcakta ve kuruda pilot street ile kıyaslaması önemli. Pilot street in altında kalmıyorsa direk tercih sebebidir. Ben de cevabı bulamadım.
  7. D

4000 devir düşük mü?

Gösterge dijital olduğu için redline neresi belli olmuyor. 12000e kadar gösteriyor. Redline nereden başlıyor olabilir?
  8. D

4000 devir düşük mü?

İlk rodaj bakımı sonrası özellikle bir kısıtlama var mı peki devirde veya dik yokuşta ya da artçı almada? 1757604474 4 bin ve üstü demek istediniz heralde değil mi?
  9. D

4000 devir düşük mü?

Pulsar ns 200 ug 2 ilk motorum. Vites değişimlerinde 4000 devir civarında boğuluyor gibi oluyor. Normal mi? Fazla mı düşük devirde kullanıyorum? Rodaj diye yükseklere çıkmıyordum hiç. İlk bakıma kadar 6.000'i geçmedim Şimdi 7.000'i geçmiyorum. 700 kmde motor. 4000 devir düşük mü sayılır ve şu...
  10. D

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

Kuru olmasını anladım da soğuk olması mecburi zaten, yıkadıktan sonra yağlıyoruz. Eve kadar yağsız çalışması sıkıntı yaratmaz mı?
  11. D

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bedeniniz de ruhunuz da iyileşir tez zamanda.
  12. D

Kazasız belasız kullanın hocam. Michelin pilot streetin bir avantajı yok sanırım bunun üstüne.
  13. D

Harika hocam tam bir 4 mevsim lastiği. Bu arada 35k km bir çift lastik ile değil değil mi :)
  14. D

Ankara yazını kaldırır mı?
  15. D

Ankara’da işe geliş gidiş için kullandığım pulsar ns200 için 4 mevsim kullanabileceğim, tutuşu güvenilir bir lastik arıyorum. Kriterlerim: Hep asfalt, araziye çıkmam. Viraj yapmam ama hafif yatınca da kaydırmasın. Yağmurda nadiren (sadece yakalanırsam:)) kullanırım. Kışın ise 3°C’nin altında...
  16. D

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

Çok ilginç. Temizlemediğiniz zinciri yağlıyor muydunuz peki?
  17. D

Tesadüfen yaşıyoruz.

Çoğu durum için kameradan ziyade öngörünün öneminden bahsedildi konuda. Fakat şöyle bir durumda motorcu bunu nasıl öngörebilirdi? Ve bu anı yaşasanız kameram olsaydı diye düşünmez misiniz?
  18. D

Motosiklet Temizlik Bakım Rutininiz Neler?

Hemen hemen sizin gibi yapıyorum. Zinciri yağlamadan önce kurulamak için Mini turbo fanlar iş görüyor. Butonların kenarlarından da bu aleti tutuyorum. Buton kenarlarına herhangi bir şey sıkmadım hiç. Wd40 daha çok toz toplar iletkenliği bozar diyorlar. Kontak spreyler de sanırım temassızlık...
  19. D

Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

Ben de onları araştırıyorum. Çekim süresi çok iyi görünüyor. Örnek video arıyorum 1080p ve 4k için siz ne yaptınız aldınız mı?
  20. D

Motordaki kazalar

Arama yapmaya çalışmış olabilir arkadaş :)

Yeni mesajlar