Arama sonuçlarınız

1. D

Akü şarj sonrası motosiklet çalışmamaya başladı. Yardım.

Yok vurdurmadan çalıştı. Fakat şuna şaşırıyorum. Motosiklet yeni en fazla 3 saniyede çalışırdı Tek marşta. Sanki şımarıklık ettim onarmaya çalıştım boş yere. Aküyü tam Şarj ettikten sonra böyle oldu. Aküyü şarja taktığımda full gösteriyordu 7-8 saati beklettim. Bu süreçte akü zarar görmüş...
  2. D

Biraz bekleyeyim mi ısınsın diye kapatıp tekrar deneyeyim mi? 1765384862 Sanırım öyle bir ses geldi tak diye sert ve tok bir ses. zarar gördü diye korktum hatta kastettiğiniz bu mu? 1765384863 Sanırım öyle bir ses geldi tak diye sert ve tok bir ses. zarar gördü diye korktum hatta kastettiğiniz...
  3. D

Tek silindir 3 buji. Kablolarda sorun yok gibi. Zaten sadece akü söküp takınca böyle oldu. Şimdi tekrar denedim tam çalışır gibi bir ses geldi. Durdu gene 1765384677 Tekrar denedim. Tam çalışır gibi ses gelince gaz verdim bayağı çalıştı
  4. D

Deliğin içerisindeki parçanın ucu beyaz görünüyor Oje sürülmüş gibi. Normal mi? Tırnakla kazınmıyor. Buji anahtarı da var elimde bujiyi çıkarıp bakabileceğim bir şey var mı 1765383664 Yağ minimumda ya da bir tık altında gibi bu sebep olabilir mi
  5. D

https://hizliresim.com/8lm6b6m Sanırım bu parçayı kastettiniz. çekip çıkardım delikten içeri mi bakayım marş yaparken kıvılcım için 1765383211
  6. D

Akünün bitik olma ihtimali var mı marş sesine rağmen
  7. D

Tam gazla da olmadı 2-3 sefer marş durup devam etti. 5. Saniyede bıraktım
  8. D

Hocam önceki mesajımda ki gibi adımları teker teker denedim. Yakıt var yakıt pompası normal şekilde çalışıyor marş yapıyor ama çalışmıyor. Marşa basılı tutuyorum kendiliğinden kesiliyor birkaç kere. Videosu
  9. D

Hocam biraz detaylı yazacağım sabrınız varsa okursanız çok sevinirim. Akü sökme ve takmayı kontak kapalıyken yaptım. Sıralamaya dikkat ederek yaptım. Fakat +yı sıkarken İngiliz anahtarım uzun diye şasiye değdim sanırım. Motoseverr hocamım düşğndüğü gibi sigorta attırmış olabilirim akşam...
  10. D

Sigortayı nasıl kontrol edebilirim hocam? Elimde gelişmiş bir multimetre var. İşe yarar mı? 1765359968 Volt akım direnç temassızlık hepsini ölçüyor. Nasıl anlarım sigortanın problemli olduğunu?
  11. D

Kill switch ve ayaklığa özellikle dikkat ettim. Hocam kutup başlarını kesinlikle ters değdirmedim. Akü yokken kabloların şaseye değmiş olma ihtimali var. sıkıntı yaratır mı? 1765350718 Şimdi aklıma geldi. + kutup başını sıkarken anahtar çok uzun diye diğer ucu motorun muhtelif yerlerine değmiş...
  12. D

Çok dikkat etmedim hocam. Gürültü vardı biraz :( 1765348254 Ne sebepli olabilir? İki gün aküsüz kalırsa ateşleme için gereken bir ayar sıfırlanır mı. Ya da akü şarj ederken bozulmuş olabilir mi? Aküyü şarja takınca full göstermişti. Güzelce dolsun diye 7 saat trickle şarjda bekletmiştim.
  13. D

2025 ns200. Marşta 3-4 saniyede çalışıyordu. Haftasonu yeni aldığım bosch c30 ile aküyü söküp şarj ettim. Aküyü pazar motosiklete taktım. Çalıştırmayı denemedim. Bugün ilk defa çalıştırmayı denedim. Çalışan motosiklet çalışmadı. 4-5 kere 4-5 saniye marş yaptım. Çalışmadı. Neden olabilir...
  14. D

Akü değişimi garantiyi bozar mı?

O zaman yeni aldığınız Lp akü ile değiştireceksiniz sanırım.
  15. D

Bosch c30 u yeni aldım ben de haftasonu şarj ettim. Yarın bakalım nasıl çalışacak.
  16. D

Eski aküyle mi oldu bunlar? 1765214495 Akü şarj cihazınız hangisi?
  17. D

Samsung smart tag kullanmak için telefonumuzun da Samsung olması şart mı. Herhangi bir Android ile gözlemleyebilir miyiz?
  18. D

Benim 7 km bile değil, exide marka akü ile gayet normal yaşadığım o zaman. Hafta sonu aküyü söküp şarj ettim. Zaten full gösteriyordu. Float ta bıraktım 8 saat. Bir bakayım bir daha olursa direk söküp vartayı takacağım. Daha yüksek nasıl taktınız sığıyor mu? 1765193362 Turuncutakiple çok yorum...
  19. D

Olacak şey değil. Martta 0 km dominar aldınız ve aküsü bitti. Akü nasıl garantiye girmez? Trendyolda akü satan adam bile garanti belgesi gönderiyor. 1765188231 Yani akü sarf malzemesi olabilir ama her marka 2 yıl garanti veriyor. En azından çağırıp kullanıcı hatası desinler, hiç olmaması?
  20. D

Geçmiş olsun hocam. Artık en azından kafanız rahat eder. Biten akünüz kaç yıllıktı?

Yeni mesajlar