Arama sonuçlarınız

1. D

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Ankara da memnun kaldığınız bajaj yetkili servis ya da özel usta kimler var hocam?
  2. D

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

İlk defa bu kadar düşük değerler duydum. Bendeki de pulsar ns 200 ug 2 genelde şehir içi 3.1-3.2 lt civarı yakıyor. Sizin değerler şehir dışı mı?
  3. D

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Sonuçlar çok çarpıcı. 2025 pulsarımdaki marka att925. Bu da mı nylon?
  4. D

Faizsiz 0 motosiklet alımı.pert kasko sorunu.

Bir tane video vardı arkadaşlar bulamadım. Fuzulev katılımevim tarzı firmalardan motosiklet alıp kazada motoru pert olup ciddi sıkıntı yaşayan, muhatap bulamayan biri vardı sosyal medyada. Bir türlü bulamıyorum. Videoyu bilen var mı ya da olay neydi? Ablam 0 arabaya alacak. Sıkıntılı iş mi...
  5. D

15-20 bin TL bandında Kask Önerisi

Hjc rpha 71 çok memnunum. Kafa şeklinize uygun mu diye mutlaka deneyerek alın. Güneş vizörü de var içinde. Pinlock da çıkıyor kutudan.
  6. D

Şarjlı lastik şişirme pompası

Hocam bir ara ben de araştırdım. Acil durumda şarjının olması lazım. Genelde yavaş şişirdiği söylendi. Eksiği tamamlamak için kullanılabilirse hızları tatmin edebilir. Ama basınç çok düşükse süre uzar diye düşünüp ben de michelin in ayak pompasını aldım. Henüz bir iki sefer kullandım. Sıkıntı...
  7. D

Motosikletle Viraj Dönememek

Var mı tavsiyeniz Ankara içinde hocam?
  8. D

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Resimdeki pas için ekstra bir şey yapmama gerek var mı?
  9. D

Çok teşekkür ederim hocam. Peki şu durumdaki zincir için öneriniz ne olur? https://hizliresim.com/6fjg4pn
  10. D

Hortlatıyorum kusura bakmayın. Gaz yağı ile temizleyip komple motoru yıkadıktan sonra zinciri yağlardım. Gaz yağından sonra su değmemeli mi? Motoru yıkadıktan sonra gaz yağı ile temizleyip kurulayıp yağlamak mı doğrusu?
  11. D

Zincir bu şekilde paslandı?

Kışın çok nadir kullandım. Bu yüzden yağlamadım. Birkaç kez yağmur gördü zincirin kenarları paslandı. Ne yapılabilir bu durumda? https://hizliresim.com/6fjg4pn
  12. D

Eldiven bedeni tam gelmedi yıkanır mı?

Yarım numara küçük gelen ayakkabılar için bir yöntem vardı. Poşeti ayakkabıya geçirip su doldurup buzluğa atıyorsunuz, su donunca genleşip açıyordu ayakkabıyı. Yatırım tavsiyesi değildir 😀
  13. D

Akü şarj sonrası motosiklet çalışmamaya başladı. Yardım.

Güncelleme: 12 gün önce motosikleti çalıştırabildikten sonra stop edip aküyü söktüm ve eve götürdüm. Çok fazla marş denemesi yaptığım için bayağı bir azalmıştı gücü, bosch c30 %25 dolu gösterdi. 1.5 saate fulledi. Geri taktım ve 10 gün hiç kullanmadım. 10 gün sonra tek marşta çalıştı. O gün...
  14. D

Gazı kullanarak yavaşlamak...

Hocam anlamadığım konu yüksek devirlerde hızlanmaya isteksizleşir dediniz. Genelde torkun ve beygir gücünün pik yaptığı nokta yüksek devirlerde. Ns 200 tork 8000de beygir gücü de son nokta olan 9750 de. Ben en yüksek ivmelenmeyi bu devirlerde alırız diye sanıyordum.
  15. D

Gazı kullanarak yavaşlamak...

Acemi bir soru olacak ama devir saatinin ortası derken redline dahil mi hariç mi hesaplıyoruz? Örneğin pulsar ns 200 9750de redline başlıyor. 12000e kadar gösteriyor panelde. Hangisinin yarısının 1000 fazlası?
  16. D

Motosikleti kışın kaç gün ara ile çalıştırmak lazım?

Pulsar ns 200 2025 model rölantide 14+ volt veriyor. Bir yanlış olmasın?
  17. D

Kask Kamera önerisi 4-6 k arası

Ben lurca kullanıyorum. Sanırım zorexle aynı. Seçme sebebim, kayıt süresi çok uzun, çok küçük ve hafif ve ucuz sayılır diğer kameralara göre. Kötü yanı üst düzey bir netliği yok, içerik üretmeye uygun görüntü kalitesi yok ama güvenlik için gayet yeterli. Gece çekimleri biraz daha kötü. Bir kaç...
  18. D

Kask Kamera önerisi 4-6 k arası

Zorex, Lurca muadil ürünler. Bu konuyu inceleyebilirsiniz. https://www.motosiklet.net/forum/konu/lurca-aksiyon-kamerasi-inceleme.223606/
  19. D

Şarj cihazı bosch c30 hocam. Akü varta aldım. Şimdi sadece doldurmaya çalışıyorum. Stabil çalışmazsa yeni vartayı takacağım. Sorunun kesin aküden olduğunu öğreneyim istiyorum çünkü vartanın asidi ayrı geliyor, boş yere karıştırıp ömrünü başlatmayayım diye düşündüm. Görünürde problem akü değil...
  20. D

Hocam marş yaparken 9.9v a kadar düştü zaten. Defalarca Denedim zayıflamıştır. Söktüm tekrar, bir daha şarj edeceğim ya da recond mu deneyeyim bilmiyorum. Zararlı mı Recond denemem vrla akü için?

Yeni mesajlar