Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

Motorumuzda daima taşımamız gereken alet - edevatlar nelerdir?

sigorta taşımak kadar gereksiz birşey yok zaten sigorta kutusunda yedek sigorta var ondan başka sigortaya ihtiyaç duyarsanız motosikletle zaten fazla uzağa gidemezsiniz kaç tane takar sanız takın hep yanacaktır o sigortalar.
  2. tecrube0

Havalar düzelince ilk iş bunu kontrol edeceğim .Motor normalde sağlam o kadar süredir yatmasına rağmen .Götürdüğüm usta beş para etmezmiş ama far grenajını sökerken birbirinin aynı 2 vida çıkmadı motosikletten. 1740312529 Yalnız beşyıldan az olmamak üzere diyor hakimin insafına bırakmışlar...
  3. tecrube0

Spontini demişken konudan bağımsız ama benim spontinin fren lambası çalışmıyor lambayı değiştirdim ama yine çalışmıyor .Tesisatta sorun var sanırım nerelere bakmalıyım .Soket vs var mı bununla ilgili sigortalarda sorun yok gibi duruyor. Bilmeden tüm motoru sökmek istemiyorum.
  4. tecrube0

8 lokma uçlu tornavida :) Uçmakderede çeşmenin başına oturmuş termostan kahve içerken zinciri önden atmış bi cbf'li geldi yanıma motoru elinde abi 8 anahtar var mı diye :) O gün bugündür taşırım yanımda :D Birde patlak lastik onarmak için kauçuk vidamsı zamazingo ve pense
  5. tecrube0

Dominar 400 için lastik seçimi

Açıkçası memnunum bir sorun çıkmadı şuana kadar 6000 kmdir kullanıyorum.
  6. tecrube0

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Belirtmis oldugum ucret kombine bilet ucretiymis simdi pcden bakinca gördüm. Garipsememeniz çok enteresan geldi ama . TARİHÜCRET 12 Mart Çarşamba280 tl 13 Mart Perşembe375 tl 14 Mart Cuma375 tl 15 Mart Cumartesi450 tl Kombine (Fuar boyunca her gün giriş)690 tl
  7. tecrube0

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dominar 400 ug tur versiyonların malzemeleri normalden de kötü saplamalara filan bakın kırılıp koruma demirleri ses yapabiliyor.
  8. tecrube0

Ben ücret ödenmesin demiyorum . Benim de İzmir'den arkadaşlarım geliyor fuar için ama aldığımız ekstra bir hizmet yok katılanlardan da zaten para alıyorlar 700 lira neden veriyoruz . Tiyatroya gittiğimde 2 saat performans izliyorum 700 lira veriyorum.Aldığım bir hizmet var.Ben ünlüler için değil...
  9. tecrube0

12-15 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacakmış bilet fiyatlarına baktım 690 lira 12,50 lira da biletix alıyor .Fuara gidip markaların ürünlerini görmek , uygun ekipman almak için neden bu kadar para vermeliyim ? Sizce de çok fazla değil mi ?
  10. tecrube0

Motosiklet Pantalonu

İzmirde tech90 mağazası yok ancak kahramanlarda riderdenim var.
  11. tecrube0

Motosiklet Pantalonu

Bağdat caddesinde opet arkasında vecton mağazası var tech90 ve Overlap satılıyor.
  12. tecrube0

Motosiklet Pantalonu

Anlaşılan mağazaya gidip onu da alacağız pantolonu sipariş ettim .Mağazası wov otelin ordaymış.Vecton mağazasından ürün almayacağım alıp sonra iadesiyle uğraşıyorum.
  13. tecrube0

Yüksek viteste durursak nasıl tekrar kalkmalıyız?

Motoru ileri geri yapıp vites düşüreceksin yapacak birşey yok :)
  14. tecrube0

Orjinal halinde kompozit yan çanta demirleri var muhtemelen onlar destek oluyordur. GP kompozit çantaları filan 6-7 kg var gözlemlediğim bir süre sonra arka taraf aşağı doğru yamulmaya başlıyor bende maxem topcase var yanlara da orjinal kompozitlerden aldım şık da duruyor ...
  15. tecrube0

Ya bu 2023 sonrası dominarlarda parça kalitesi mi düşmüş yoksa eskiden de böylemiydi ? peglerin altındaki bilyeler bile paslanmış , disk paslanmış , siyah civataların çoğu turuncu olmuş. Koruma demirini tutan saplama pastan kopmuş.2-3 hafta binmedim motora .Branda rüzgarla uçmuş parçalar...
  16. tecrube0

Motor zincir bakımı hakkında yardım ?

150 km çok az bir fırça motul zincir temizleme spreyi ve zincir yağı al 500 kmde bir temizle yağla bir süre sonra temizlemeye üşenip sadece yağlayacaksın :) 1500-2000 km bir filan da önceki dişlinin kapağını çıkarıp orayı temizleme yağ kalıntılarından berbat oluyor .Öndeki kapa sökmek için 8...
  17. tecrube0

Motor Bloğunun Çevresine Motor Yağı Sızmış

Pek anlamam ama bu kadar terleme olması için bayağı sıkıştırmış olmalısın ya da vites değiştirmeyi filan unutup redline da abanman lazım bunu da 1600 kmde olan motora yapmazsın diye düşünüyorum .Antifriz de yoğun birşey yerdeki yağdan çok antifrize benziyor bence de güvendiğin bir ustaya...
  18. tecrube0

ölünce beni kim yıkayacak.

Hiç endişe etmeyin istanbul'da yaşıyorsanız öldüğüzü fark ederlerse ibb ücretsiz yıkıyor küçükçekmecede fatihte filan yerleri var endişe etmeyin para da almıyorlar üstelik hatta memleketinize gömülmek isterseniz vasiyetiniz varya veya bir yakınınız vs. ücretsiz cenazenizi oraya da...
  19. tecrube0

Motosiklet Pantalonu

Konuyu uzun süre sonra hortlatacağım ama Bikerjeans pantalonlara impatech koruma kullanan var mı :) Sastec ve impatec koruma dolu ev kno u da almalı mıyım :)
  20. tecrube0

Emniyet şeridi ihlali cezası ( Dikkatli olun)

İstanbulda 2 yer var bu şekilde ceza yiyebileceğiniz birisini bulmuşsunuz :) İstoç ve sultangazide var bu durum

Yeni mesajlar