Arama sonuçlarınız

1. Dash_1905

Aramıza yeni birini katacağım ama bir kaç sorun var...

Merhabalar. Okuldan bir arkadaşıma bu sevdayı aşıladım. Sadece artçı olarak almıştım oysaki. Beni bu işe bulaştırdın motordan sen sorumlusun, birlikte bakmaya gidelim dedi. Başım belada. Kendi Kütahya'da bir hyo gt250r buldu. Km si 37.000 de. 2007 model . Ancak eksantrik mili değişecekmiş. 500...
  2. Dash_1905

İnternetten alışveriş...

Öncelikle Merhabalar. Allah izin verirse sj4000 su altı kamerası alacağım. Bu benim ilk alışverişim olacak. Para ödeme konusunda sıkıntı yok. Fakat kargoya bir türlü aklım ermedi. Kargoyu şubeden teslim almak istiyorum. Fatura adresine şubenin adını mı yazacağım? Yoksa başka birşeyler mi var ?
  3. Dash_1905

Marin Buji

Merhabalar. 2 gün önce Yamaha marka deniz motoruma yeni buji aldım. 2 tane de yedek aldım. Markası Ngk br7hs - 10 du. Bende sentil çakısı yok . Bu bujinin tırnak aralığı nedir ? Motosikletlerimizde kullanabilir miyiz ? Herhangi bir soru çıkarırmı ? Yoksa daha iyi mi olur?
  4. Dash_1905

Çok yakıyor be abi

Merhabalar. Mondial motorumun eksozlarının kapaklarını sesinin artması için söktüm. Bence gayet iyi de oldu en azından biraz daha farkedilir oldum. Ama benzin sarfiyatı inanılmaz derecede arttı. Örnek vermek gerekirse bugün 5 litre benzin aldım 50 km gittim gitmedim bitti. Var mı aramızda böyle...
  5. Dash_1905

iş güvenliği ayakkabısı

Merhabalar. Bu gün bi arkadaşla kafede oturuyorduk. Söz döndü dolaştı ekipmanlara geldi. Bende hein gericke marka bot var. Arkadaşımda ise bildiğimiz iş güvenliği ayakkabısı var ama bileklikleri bileği fazlasıyla kapatıyor. Orada bir güzel tartışma yaşadık. O bundan motosiklet ayakkabısı olur...
  6. Dash_1905

mondial için lastik zamanı

Merhabalar. Mondial 125 kt min lastikleri artık bayağı bir eskidi. Lastik ölçülerim ön : 90/90/17 ve arka : 110/90/16 . Maksimum bütçem 400 tl birazdaha zorlarsam 500 olur ama sonraki hafta aç gezerim. Şuanda honda cbr 125 r min lasyitikleri iyi ama seneyede o da değişir herhalde. Mondial için...
  7. Dash_1905

dizlik lastiği

Merhabalar . Venom marka mafsallı dizliğim var fakat annem sayesinde artık lastikleri yok. İşime yarar bunlar diye lastiklerini sökmüş bide nasıl yaptıysa artık don lastiği yapmış. Ben bu lastiklerden nereden bulurum veya terzilerde bu genişlikte lastik varsa uygun olur mu ?
  8. Dash_1905

Karbüratörden benzin geldi.

Merhabalar. Bugün motosikleti park ettim . Tam giderken motorum sola doğru devrildi ve karbüratörden bir miktar benzin aktı. Acaba çok önemli bir şey mi veya önemsiz mi?
  9. Dash_1905

reklamlardaki motosikletler

Merhabalar. Son zamanlarda reklamları izlerken bir şey fikkatimi çekti. Avea ve Sürat kargo gibi büyük firmalar reklamlarında motosikleti karıştırmaya başladılar. Hele Sürat Kargo' nun reklamını çok beğendim. Dünya şampiyonu Kenan Abi' mizi reklamında oynatmışlar. Bence bu motosiklete...
  10. Dash_1905

kask tavsiyesi

Merhaba. Ls2 ff370 marka kaskımı 2 yıl önce acemiliğime almıştım ama forumlarda gezine gezine bu kaskın çok iyi koruyamadığını öğrenmiş oldum kolay yoldan . Allah a şükür daha sağlamlığını daha test etmedim.Sağlanlığını da test etmeği de Allah nasip etmesin. Bütçem 400 tl. Malesef daha fazla...
  11. Dash_1905

motor çalışmıyorken hiçbir elektrik aksamı çalışmıyor

Merhabalar. Sabah motorumun marşına bastım okuluma geldim. Öğle arasında eve dönecekken marş basmadı. Farkettim ki hiçbir elektrik aksamı da çalışmıyor. Motoru ayak marşıyla çalıştırdım. Bütün elektrik aksamı da çalıştı. Sorun nedir? Akü mü bitti ne oldu anlamadım.
  12. Dash_1905

Siz Siz olun sakın babanızı üzmeyin

Merhabalar. Nasıl başlasam bilemiyorum. O yüzden konuya direk gireceğim. Ben yaklaşık 3senedir sigara içiyorum . Yaşım da 19 . Lise de bir başlarsınız adamlık diye daha sonra bu sigara denen illetin ne halt olduğunu öğrenirsiz. Ben de bunlardanım. Geçen gün babam yolda sigara içerken gördü ve...
  13. Dash_1905

telefon tutacağından kamera olur mu

Merhabalar . Gittiğim yerleri kayıt altına almak istiyorum. Ama malum bu tür kameralar çok pahalı. Bende de s4 var . Telefonumu kaliteli olmak kaydıyla bir telefon tutacağı ile deponun üstüne sabitlersem veya kaskın üstüne olur mu diye düşünüp durdum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Bir...
  14. Dash_1905

her gün dert her gün dert

Merhabalar iki motorumdan çinli olan mondial durmadan dert çıkarıyor arka ampul patladı değiştirdim. Park lambası yanıyor ama fren lambası yanmıyor. Ne yapmalıyım
  15. Dash_1905

gidon mu yamuk ön maşa mı

Gidonu düz tutunca teker hafif sola bakıyor ama tekeri düz tutunca sağ elcik depoya nerdeyse aynı hizaya geliyor gidon mu yamuk ön maşa mı:salut:
  16. Dash_1905

mafsallı dizlik sorunsalı

Büyük umutlarla aldığım, gözüm gibi baktığım motosikletimin deposu venom un mafsallı dizliği yüzünden çiziklerle doldu. Yarın boyatacağımcam artık ama bir daha olursa diye korkuyorum. ne yapmalıyım?
  17. Dash_1905

kendim chopper motor yapıcam ruhsat işini nasıl hallederim

Öncelikle merhablar. Başlıkta anlattığım gibi kendi imkanlarımla bi chopper motorsiklet yapıcam. Bu ruhsatı nasıl alırım ve tüvtürk ten geçebilir miyim?

Yeni mesajlar