Arama sonuçlarınız

1. hknzrdm

Anadolu Kavağı - Poyraz - Anadolu Feneri - Riva turu

Havalar güzel dedim, ufak bir rota çizdim kendime. Sonrasında da Cumartesi sabahı 0930 gibi çıktım yola. Buyrun "güzel anılar" rafına eklenenlere. Salacak - Kanlıca Arası Beykoz - Anadolu Kavağı Arası Anadolu Kavağı - Poyraz Arası Poyraz - Anadolu Feneri Arası Anadolu Feneri - Riva Arası
  2. hknzrdm

İstanbul - Gölcük - Yalova Seyahati - KTM 390 Duke

Merhaba arkadaşlar, Motosiklet hikayem bu sitede şu başlıkla başlamıştı. (http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/171445-uzun-yol-icin-hangi-250cc.html) Hepiniz sağolun, gayet yardımcı oldunuz, ayrıca bu sitede epey bilgiye ulaştım. Aslında kafamda 250cc bir motosiklet ile...
  3. hknzrdm

KTM Scooter?

KTM Scooter - Avusturya sanırım, EXPO standı. Video görüntülenemiyorsa bağlantı adresi : https://www.youtube.com/watch?v=HtqPFyOMV38
  4. hknzrdm

Taksici kasıtlı olarak motosikletliye çarpıp kaçmış.

SÜren Bayan instagram hesabında paylaşmış. Ktm Duke 300 kullanan bir kardeşimiz tartıştığı taksici tarafindan kasten çarpma sonucu kaza yapmış. Güvenlik kamerası görüntülerini vermek için yardımcı olmuşlar. Olayla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. İlgili başlık ...
  5. hknzrdm

Bajaj'dan bir garip Pulsar 200 NS reklamı

2017 Pulsar 200 NS için Bajaj bir garip reklam hazırlamış. :sunny:
  6. hknzrdm

Bajaj Dominar 400 KDV Dahil 1.18 TL?

Bir arkadaşım Bajaj Dominar 400 ne kadar olacak ki diye sorunca bakınıyorduk ki, Üçerler sitesinde 1.18 TL demiş. Büyük ihtimal veri tabanına girerken fiyat belli olmadığından 1 TL olarak girdi, o da 1.18'e tamamlayıp yayınlandı. Sipariş versek mi diye epey güldük. Sizinle de paylaşayım dedim...
  7. hknzrdm

Yeni fiyatlar (bkz. ekonomide sıkıntı yok)

Duke 390 Avrupa satış fiyatı 5645 Euro arkadaşlar, yurtiçi fiyatı 7000 Euro civarı bekleniyor. Benzer artışlar diğer markalarda da olacak. Hepimize geçmiş olsun.
  8. hknzrdm

Senetle motosiklet ekipmanı satan yer? (İstanbul)

Merhaba arkadaşlar. Kredi kartı kullanmadan, veya kredi çekmeden (iki opsiyonu da iş amaçlı kullanmam gerektiğinden), senetle ekipman (kask, mont vb) almak istiyorum. İstanbul'da böyle bir firma var mıdır?
  9. hknzrdm

KTM Duke 390 ile katılıyorum aranıza...

Arkadaşlar, daha önce şu başlıkta yazmıştım. Motosiklete başlayacaktım ve isteğim uzun yola gidebilecek güçte bir motosikletti. Derken araştırma vs konusu devam etti. Üstüne dolar ve euronun uçuşa geçmesi, ÖTV giydirmesi, listedeki diğer modellerin neredeyse tamamının artık gelmeyecek olması...
  10. hknzrdm

Brezilya'da fena bir motosiklet takibi...

Brezilya sokaklarında sıradan bir gün, kaçan motosikletli, kovalayan polis de motosikletli. Ama aksiyon tavan. (Videonun sesini biraz kısın derim.) Video açılmasında sorun varsa buradan da izleyebilirsiniz. http://www.liveleak.com/view?i=5ee_1480448454 00a264b7eb85
  11. hknzrdm

Türk Telekom Çalışanı Kazaya Sebebiyet Verip Kaçtı

Türk Telekom aracını kullanan şahıs U dönüşünün yasak olduğu bir noktada aynasına bakmadan dönüyor, sol şeritten gelen motosikletle çarpışıyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Hukuki işlem başlatılıyormuş. Sitede paylaşıldı mı bilmiyorum, paylaşıldıysa affola arkadaşlar.
  12. hknzrdm

Müziği görmek ister misiniz?

Yanlış yazmadım. Sadece duymak değil, görmek istiyorsanız ses dalgalarının madde üstündeki etkileri hakkında bir görsel şölene buyrun.
  13. hknzrdm

Uzun yol için hangi 250cc?

Önümüzdeki aylarda (motosiklet ehliyetini de aldıktan sonra) 250cc ile motosiklete başlamayı düşünüyorum. Bir süredir de marka ve modelleri araştırdım. Araştırırken ise kriterim uzun yolda bana sorun çıkarmaması ve rahat kullanımının olması. Tabii iki kişi binilecek bir motor olması da şart...
  14. hknzrdm

Kadıköy dolaylarından selamlar...

Merhaba arkadaşlar. İki tekerlekle son senelerde haftada ortalama 100 - 200 km bisiklet kullanma aracılığı ile haşır neşir olan, önümüzdeki aylarda ise garaja motorsiklet eklemek isteyen birisiyim. Mimari projeler, 3D tasarım üzerine yoğunlaşan bir işim var, bir de üstüne .NET teknolojisinde...

Yeni mesajlar