Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Konuları silme durumu olmadığı için ismini yazmadım herkes en az 1 kez kullamıştır. :)
  2. tecrube0

Givitr.com dolandırıcıdır, dikkat ediniz.

avast siteye girmeme izin vermedi sahte e ticaret sitesi diyor.
  3. tecrube0

Fiyat-Performans Mont

ben Venom mont kullanarak güneye indim geçen hafta tabi içlikte vardı.Montun sağlamlığı filan okey .Bir arkadaşım bu montla racing motordan uçtu sağlam bir şekilde yırttı mont parçalandı ama çocuğu korudu .Bu montun tur için olanları da var tercih edebilirsin bence sadece bir sırt koruma alman...
  4. tecrube0

Buna ceza yok mu?

mağarada yetişmesi lazım insanın bunu bilmemesi için .Genel kültür bu sonuçta. Bir de yayınlamış bunu.
  5. tecrube0

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Herkese Selam, Herkesin bildiği bir markadan pazartesi günü motosiklet botu aldım.Bot bugün elime ulaştı.Çok lüks vs değil orta sınıf bir bot F/P ürünü bir bot. İçinden bir kağıt çıktı.Benden önce botu başkasına satmışlar müşteri botun defosunu vs yazıp göndermiş.Hiç içine bakmadan aynı botu...
  6. tecrube0

Buna ceza yok mu?

Ben geri vites lambasını nerden bileyim gibi bir muhabbet geçti videoyu kapattım.
  7. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Daha önce ns160 ile de benzerini yaptığım için çok zorlanmadım :D 1743789096 En çok bütçeyi motor yedi valla 100 km /3,9 lt bayağı iyiydi :D Disk yamulması kronik .Arkadaş diski değiştirdi yeni diskte yamuldu ama firma kabul etmiyor.Lastikler Pirelli MT60 RS . Lastiklerden memnunum...
  8. tecrube0

Buna ceza yok mu?

Videoyu izledim aklıma şu video geldi.
  9. tecrube0

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Dün indirim çeki ve kredilerimle 700 liralık alışveriş yaptım bakalım ne olacak.
  10. tecrube0

lastik ısıtmak

11. tecrube0

MOTO KALKAN MOTOSIKLET KASKI

Açıkçası tüm sertifikaları da olsa amiral gemilerden giderim ben kullanıcı deneyimi önemli. Mesela bir yağ firması var fuarlara filan katılıyor fenomenlerle videolar etkinlikler filan yapıyor .Türk yağ markası diye onlardan da yağ almam mesela çünkü o firma da güven vermiyor.
  12. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Olmadığı an yoktu hatta bir iki civatayı yolda kaybettim sakalda ve koruma demirinde civatalar eksik dikkat ederseniz. Ama yine de rahattı yani çift silindir bi honda rahatlığı yok tabiki ama son gün 700 küsür km yol yaptım inanın daha da giderdim. 100-120 km arası idealdi benim için. 1743365231...
  13. tecrube0

MOTO KALKAN MOTOSIKLET KASKI

ABS plastik diyor 3000 liralık kasktan hayır beklemeyin .kendini ispatlamış onlarca ürün var.
  14. tecrube0

lastik ısıtmak

15. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra Fethiye Öğretmenevinden öncelikle Adrasana gitmek üzere yola çıktım. İlk hedefim Kalkan -Kaş arasındaki yoldu burada yine yola dalıp maalesef fotoğraf çekemedim. Ardından ilk olarak Adrasan’a ulaştım. Adrasan’da biraz manzarayı izledikten sonra...
  16. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Devamı da var gece çok geçe kalınca yazamamıştım. Bu arada İzmir - Bozdağ'da hala kar vardı. Bugün tamamlayacağım :)
  17. tecrube0

lastik ısıtmak

https://www.amazon.com.tr/Motosiklet-%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1-180-200-dereceye-ayarlanabilir/dp/B09GFZQPH2
  18. tecrube0

Aksiyon kamerası HK.

DJI 'dan ürün almayın 4-5 sene sonra ürüne destek vermiyor .Elimde mavic air drone var pilleri şişmiş yeni pil bulamıyorum. Artık üretmiyorlarmış .Yeni drone alın diyorlar.
  19. tecrube0

İnsan nasıl

Neyi ?? İnsan unutmaz alışır. Bu duygular gelip geçici, şu an yoğun olabilir ama zamanla hafiflediğini göreceksin.Unutmak bir anda olmaz, ama alışmak ve kabullenmek zamanla mümkün. Eski alışkanlıklarını değiştirerek, yeni şeyler deneyerek bunu hızlandırabilirsin
  20. tecrube0

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Akılda kalacak kadar kötüydü bence :) 1743286615 O kadar stand gezdim sevmediğim tüm adamları gördüm Mevlüt , Dayı dedikleri şahıs ,R7 ile kendini parçalayan kız, hatta Nuri'yi bile gördüm .Saliha fuara giriş bileti için uğraştı teşekkür etmek için kızı bir göremedim.

Yeni mesajlar