Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

lütfen yardım edin

"Arka ön kombine şekilde sıkıyorum ve zaten korkumdan on freni çok az sıkıyorum" demişsin fren kullanmayı bilen freni kullanmaktan korkmaz .7000 km 'nin tamamında da ön freni kullandın mı acaba motorun modelini belirtmemişsin CBS olabilir motorda belirtmemişsin. ilk başta 5 km düşerken sonra hız...
  2. tecrube0

lütfen yardım edin

ABS olmayan motorlarda tecrübesizseniz ön fren biraz zorlayıcı çok etken var .Yol parlıyor mesela pis asfalt ,balatalar da yeni muhtemelen biraz fazla sıkınca kitliyor , gidonu fren yapınca bir yöne çeviriyorsunuz sanırım ayrıca lastiklerde naylon olunca düşmek kaçınılmaz oluyor. Fren sıkma...
  3. tecrube0

Başlangıç Motoru Önerisi

Bence abssi olan bir scooter ile başlamalısın.Daha sonra vitesli motora geçersin.
  4. tecrube0

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

İzmirde bulunan arkadaşlara önerim yolunuz kemeraltına düşerse Kuyum Pide ye gidin :) İzmir i daha doğrusu kemeraltını bilmeyen birisi için bulması zor ama tadı nefis.Kışın yerler talaşlı , peçete yerine pembe kağıtların olduğu bir dükkan . Oruxmaps senin işini görür
  5. tecrube0

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

En son tavuk dürümü 2010 yılında Ankara'da anıttepe Germeç piliçte 2,5 liraya yemiştim :D Uzun süredir dışarıda yemek yemiyorum belki ayda yılda bir Greensaladda tavuk yerim onun dışında herşeyi yanımda taşıyorum.Araba olsama semaver vs ne varsa yüklerdim heralde bagaja . Bu koy çok güzelmiş...
  6. tecrube0

motomax indirimi hakkinda

Bugun motomaxtaydim tedirgin bir sekilde kirik tirnakli ped icin gittim.hemen yardimci oldular.degistirdiler cok kalabalıktı. Iadeler icin direkt depoya yonlendiriyorlar magazadan islem yok suan 1200 adet iadeleri varmis .iadeleri girdikce beden taleplerine bakiyorlarmis .toplam 55000 uzerinde...
  7. tecrube0

Motoru sıkıştırmak hakkında

25000 km ns 160 motorum var surekli 120 km lerde redline da gidiyordum suan motor 1000 kmde 200 ml yag eksiltiyor.
  8. tecrube0

Motosikletle İstanbul’dan Yalova ve Delmece Yaylası’na Gezi

Böyle yerlere gitmeyi seviyorum sakin huzurlu motor çok uygun değil ama onu da pek sorun etmiyoruz ikimizde :D
  9. tecrube0

Motosikletle İstanbul’dan Yalova ve Delmece Yaylası’na Gezi

Dün İstanbul’dan motosikletle yola çıktım. Eskihisar’dan Topçular feribotuna binip Yalova’ya geçtim. Normalde meşhur motosiklet eğitmenlerinin yaptığı eğitim gezisini kafa göre değiştirdim. Yalova’da, Teşvikiye yakınlarında bir göl kenarında ev yapımı sandviçlerimle kahvaltı yaptım. Yanımda...
  10. tecrube0

Chatgpt ye durumu anlat dilekçe yazmak istediğini söyle arzuhalci gibi yazar :) 1749313648 Bu arada ben tırnağı kırık kaskı bugün kullandım bayağı rahattı .Muhtemelen lavuğun biri kaskı almış interkom takamamış iade etmiş .İnterkom u takmaya çalışırken astarı ve rüzgarlığı aşırı zorlamış.
  11. tecrube0

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

HAyatımda ilk trafik cezasını motosikletle yedim.Ters yöne girmişim google maps yüzünden :) gönül rahatlığı ile ehliyeti verdim bekliyorum.Az önce ters yöne girdiniz ceza yazıyorum deyince ben şok.Neyseki kask yok diye yazmıştı. Acıyıp :)
  12. tecrube0

Bugun ilk defa trafige çıktım otobanda adam orta seritte 80 le gidiyor .Ani fren vs yapiyor.Kafayi yedirdiler insanlara kazaya karismamak icin ekstra dikkatli olmamiz gerekiyor sanirim.Trafik kuralini öğretmeden yasak koyarsan böyle olur. 1749278479 Simdi soyle bisey geldi aklima peki insanlar...
  13. tecrube0

Ceza önleyici araç olmamalı insanlara eğitim vermeliler korkutarak nereye kadar .Güven duygusu kalmıyor.Uçakta koltuktan erken kalktın50 km yolda 57 ile gittin vs vs saçma sapan şeyler.Kural konsun tabiki cezası olsun ama mantığa uygun olsun 22000 lira asgari ücret verip 20000 lira 200000 lira...
  14. tecrube0

İyi Bayramlar.

Şimdiden herkese iyi bayramlar kimler nerelere gidiyor :) Ben İnebolu'ya gitmeyi düşünüyordum ama kalacak yer bulamazsam diye çok kararsız kaldım .
  15. tecrube0

Kaza Videoları İzlemenin Sürücü Davranışı Üzerine Etkileri

Sanırım Can R1 den bahsediyorsun .
  16. tecrube0

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Afiyet olsun. Masa şahane ama :)
  17. tecrube0

Hala ürün göndermeye devam ediyorlarmış.Bayramdan sonra yardımcı oluruz mağazayı da bilgilendiririm dedi arayan kişi. 10 -12 Haziran gibi mağazayı yeniden açacaklarmış.
  18. tecrube0

Kaskın astar tırnağı kırık çıkmıştı. Bugün yeniden aradılar .Hala ürün göndermeye devam ediyorlarmış.Süreç tamamlandıktan sonra yardımcı olacaklarını söylediler. Kullanılabilecek durumdaysa kullanın astarı değiştiririz dediler kullanılmayacak durumdaysa iade edin para iadesi yaparız dediler.
  19. tecrube0

Eğer stok varsa yapıyorlarmış .Stok kalmadı ki para iade edelim diyor yani. Mağazada yoğunluk olmasın diye mağazadan iade kabul etmiyorlar muhtemelen normalde mağazadan değiştirme vs yapabiliyorduk.Garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum dedim bakalım. ne diyecekler.
  20. tecrube0

Ürün aynı model renk/beden stoklarımızda mevcut değil ise ücret iadesi konusunda yardımcı olabilmekteyiz. Online dan alınan ürünlerin değişim ve iadeleri mağazamızdan YAPILAMAMAKTADIR.

Yeni mesajlar