Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

İzmir'de Son Yağışlar Sonrası...

İzmir 'e ilk taşındığımda lanet etmiştim böyle şehir mi olur damla yağmur yağmur bir de her yere mazgal doldurmuşlar diye :D
  2. tecrube0

Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

Temuda üzel bir parça vardı bunun için bantları sağlam hey gidi :) knmasterda var sanırım benzeri .
  3. tecrube0

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Ben 5 sene önce bir kaza yaptım tarak kemiklerim kırıldı . Ameliyat oldum vs %10 engel dediler tazminat verdiler , motorumu yaptırdılar , kaskın parası ayakkabının onarımı parası , pantalonun parası vs . hepsini aldım sorun çıkmadı dava daha uzlaşma aşamasında tamamlandı. Bu olay çok uzun...
  4. tecrube0

Az önce whatsapptan onarım onayı geldi diye yazmış 10 gün önce örttü motor ben anlamadım bu işi ustayla konuşup bana söylediklerini ona da mı söylediler acaba .
  5. tecrube0

Aksesuarlar ne olacak diye WhatsApp tan mesaj atmışım.Sıkıntı yok birşey olursa bilgi veririm yazmış 10 gün sonra .Benden imza filan almadan ihaleye nasıl çıkarıyorlar motorumu.
  6. tecrube0

Herkese yanıtları için teşekkür ederim . Öncelikle motorun tamirini yapan sigorta karşı tarafın sigortası . 90000 civarı hasar (işçilik dahil) çıktı . Ağır hasar yazacağız dedi. Karşı tarafın sigortası Ethica sigorta ama sanırım eksper de sıkıntılı bir firma. Şikayet edeceğim diye sigortaya...
  7. tecrube0

Selamlar, sigorta işlerinden anlayanların özellikle yorumunu istiyorum çünkü iş iyice can sıkıcı bir hâl aldı. 16.12.2025 tarihinde motosikletimle kaza yaptım. %100 haklıyım, bu artık netleşmiş durumda. Bugün 23.01.2026 ve hâlâ dosyada somut bir ilerleme yok. Eksper süreci başlı başına ayrı...
  8. tecrube0

Kaza Sonrası Onarım Süreci

16.12.2025 tarihinde motosiklet kazası geçirdim. Motosikleti kazadan yaklaşık 1 hafta sonra Bajaj yetkili servisine bıraktım. Sigorta işlemleriyle ilgilenen görevli, motorun serviste yaklaşık 1–1,5 ay kalacağını söyledi. Şubat sonuna kadar kapalı alanda kalması benim için sorun değil ancak bu...
  9. tecrube0

Yine saçma sapan bir soygun

500000 liraya crf alanla 30000 liraya spontini alanda aynı parayı ödeyecek çok saçma . Bu paranın ödenmesi zaten saçma da .
  10. tecrube0

Domimar 250 yetkili servis bakım fiyatı.

Usta sasalıda mı :)
  11. tecrube0

Dominar 250, n250, ns200 hangisi daha mantıklı

Hiçbiri mantıklı değil ödeme yöntemi farklı sadece hangisini alırsan al bir pişamlık yaşatıyor insana . Bu motorları aldığınızda kronik çıkabilir paylanabilir , abs gidebilir ama buna rağmen razıyım diyorsanız alın bence .
  12. tecrube0

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Bu kazanın haklı tarafını yorumlayabilecek var mı ofisi ikiye böldü :D Çalıştığım yerde de aynı soruyu sordum ortalık karıştı .Videoyu özellikle blurladım plaka görünmemesi için
  13. tecrube0

Kadıköyde Motosiklet Parkı

Yorumlarınız için teşekkür ederim. PTT'nin oraya eskiden ben de park ediyordum ama bir ara bişey oldu .Motosikletlere belediye ceza filan yazdı diye hatırlıyorum .O yüzden merak etmiştim.İçim rahatladı.
  14. tecrube0

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

Şuana kadar küçüklü büyüklü 3-4 tane kazam olmuştur .Hepsini de paylaştım.Motoru satarken sorun olur endişem de olmadı rezil olurum endişem de .Sonuçta 2 tekerlekli bir alet kendi başına bıraktığında ayakta durmuyor düşmesi de kayması da gayet normal bence.Ben şahsen düşmedim , sürtmedim vs...
  15. tecrube0

Kadıköyde Motosiklet Parkı

Herkese Merhaba , Kadıköyde bir ara sokağa motosiklet park edince sorun çıkarıyorlardı hala devam ediyor mu ? Motosiklet parkı için bir yer vs ayırdılar mı ? Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlarla buluşmaya gideceğim tiyatro vs derken gecenin bir yarısı motosiklet aramayalım :)
  16. tecrube0

Motosiklet önerisi

Bir milyon liraya kadar bütçe 🤔
  17. tecrube0

Dikili aslında fena değilmiş yavv

https://tripinview.com/tr/presentation?id=1066577&layer=video Teknoloji çok gelişti artık :)
  18. tecrube0

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

Benim motorda çanta var ruhsata işli değil ceza yemedim şuana kadar.
  19. tecrube0

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

Skuter en mantıklı çözüm :) Gergi kayışı veya ahtapot kayışlarla arka koltuğa bağlayabilirsin ama riskli kol askıları lastiğe veya zincire sürtüp eriyebilir ya da lastiğe takılabilir. Sarsıntı ile dönüp motordan düşebilir.
  20. tecrube0

Kaza Yaptım Dava Sürecinde Ne Yapmalıyım

Ben de daha önce tarak kemiklerimi kırmıştım ordan tecrübeliyim :D Bir minibüs ve cross motor almak istiyorum ben de :D

Yeni mesajlar