Arama sonuçlarınız

1. S

Ehliyetsiz uzun yol.

Arkadaşlar merhaba. Pazar günü Balıkesir de ehliyet sınavım var. İstanbul'da yaşıyorum. Sizce 450 km. çevirme falan tehlike olur mu? Bu riski almalı mıyım? B ehliyetim var. Ekipmanım var.
  2. S

Motordan gelen çatırtı...?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Motorla yokuş aşağı giderken viteste iken ve gaz vermiyorken çatır çutur ses geliyor az miktarda. Hani motor freni yaparya kasılır motor. O esnada. Sebebi ne olabilir?
  3. S

PULSAR'ıma kavuştum, birkaç sorum olacak :)

Evet arkadaşlar, hayalime kavuşmuş bulunuyorum elhamdülillah. TVS'mi YBR'mi CBF'mi derken 150 NS'de karar kıldım. 2 buçuk aylık 2900 km'de olan bu motoru 4900 tl'ye satın aldım. Yatması kalkması problemi olmayan bir motor bir haftadır kullanıyorum memnunum elhamdülillah. Marka takıntısı olan...
  4. S

Çok damarlı halatlar

arkadaşlar çok damarlı çelik halatlar nasıldır? makasa falan dayanır mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ---------- resim temsilidir.
  5. S

Pulsar 150 ve 200 ns arasındaki seçim

Arkadaşlar selamun aleyküm. 4500 ile 5000 tl arası bir bütçem var bunu belirteyim evvela. Şimdi, Pulsar 150 ns 2016 model maksimum 5000 kmde alabilirim birkaç opsiyonum var. Biliyorsunuz kalbülatörlü, hava soğutma ve 17 beygir bir motosiklet. Ama daha 3 aylık opsiyonlar. Diğer yandan Pulsar...
  6. S

Disk Kilidi vs. Alarm... Sizce?

s.a arkadaşlar. Motosiklet güvenliği hususunda, bakıyoruz ki kaliteli bir disk kilidi (abus mesela) 400 tl civarı. Ama Spy 5000M montaj dahil 350 lira. Biraz mülahaza edilince anlaşılıyor ki alarm daha korunaklı. yani bir zincir bir kilit artı spy yeterli olur. ki uzaktan kumandaya uyarı...
  7. S

3450 tl'ye ybr 125 esd??

S.a arkadaşlar. 323583432 ilan no'lu ilana bakar mısınız. Siz anlarsınız ben ilk defa alıcam. Açıklamayı okuyun bi zahmet
  8. S

Sigortada "TENZİL" işlemi..

Arkadaşlar 1 yaşından büyük araçlar için sigortada tenzil işlemi uygulanıyor bu durumda 600 ile 1000 tl sigorta ücreti çıkıyor deniliyor. Bunu açıklığa kavuşturur musunuz bilen arkadaşlar? Mesela ben 2014 apache almayı planlıyorum. Sigortası ne kadar çıkar? Ehliyeti yeni alacağım. Daha önce de...
  9. S

Şu iki araçtan hangisini tavsiye edersiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Eskiden sürekli motor kullanırdım ama ilk kez sahip olcam. Günlük 25 km yol ve 2 ayda bir 500 km yol yapacağım. Burada okuduğuma göre apaçi uzun yola gider dediler. Sitede gördüğüm bir iki araç var onları tanıtıcam size bi zahmet yardımcı...