Arama sonuçlarınız

1. Macit250

Suzuki gs500 modifikasyon hakkında

İyi geceler cümleten.Bulundugum ilde temiz bir gs500 buldum alayım diyorum.Lakin bir iki ayrıntıyı değiştirmek istesem acaba diyorum uyarmı.Eğerki uydurursam alıp garaja çekicem motosikleti. Öncelikle ön farı değiştirmek istiyorum malumunuz ön far bu şekilde bu bence görüntü olarak 2004 model...
  2. Macit250

Alınık Hyosung gtr 250 ,Daelim

2011 ve üstü hyosunglarınız ve daelimleriniz nakit fiyatına alınır.Ustruplu satıcılar mesaj yoluyla ulaşabilir.Eskişehir ve çevre illeri tercih sebebidir.
  3. Macit250

O artık aramızda yok.

Zafer fındıkdalı .Eskişehirli sevilen bir arkadaş.2008 hayabusasının devrilmesi sonucu yaşamını yitirmiştir.Ailesine allah sabır versin.Gerekli gereksiz hızlanmalara dikkat . Edinilen bilgiye göre arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği İznik gezisinden sonra arkadaşlarından ayrılan ve iftar...
  4. Macit250

Puma spor bot hakkında

Arkadaşlar merhaba bu iki modeli hiç bir yerde bulamıyorum.Motosiklet botunu malum her dakika şehir içinde kullanamıyorum.İş oluyor yeri geldiğinde günün gerektirdiği gibi giyinmek zorunda kalıyorum.Hergünde full koruma gezemiyoruz .Botları giydikmi bu sıcakda uzaylı gibi bakıyorlar bu ne ya...
  5. Macit250

Şehrin yeni afacanı gelmiş huuu ''Kadırga içerir''

Bu bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım Türk halkına armağanımız olsun gururla binebilirsiniz :queen: ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ---------- Fiyat 11.500 Tl
  6. Macit250

Prospeed ve 4Riders full korumalı ceket +Nolan kask hediye sadece 150 tl

Arkadaşlar elimde 4 5 kez giyilmiş motosikletin rengi değiştiğinden satma gereği duyduğum Proospeed L beden 4 mevsim full korumalı ceket ve 4 riders yine full korumalı 0 m beden ceket satılıktır. 4 riders 0 giyilmemiş faturası bulunmaktadır. Proospeed 4 5 kez giyilmiş herhangi bir çizik sökük...
  7. Macit250

İbretlik ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bidi-bidi-yapmiyn-isinize-gelirse-160130670/detay Onunda annesi ,babası normal insanlar gibi bir evlat sahibi olmak istedi .Ama kader bu angaralı aileye malesef gülmedi.Apaçinin en haytası olarak bilinenen Çayan Çelik emo saçları ve ufo...
  8. Macit250

Dururken üstüne çocuklar binmiş,Garajda düşmüş

Merak ettiğim konu, neden bu kadar saçma bahanelerle ilan açılıyor .Ve bu ilanları açanlarda bizleriz .Bir topluluk olarak utanmadan neden bir malı başka kullanıcıya ittirme çabasındayız.İlana, resimlere bakıyorsunuz bariz yatmış işte sürüklenmiş.Bir granaj baştan sonu çizik ve göçüklerle nasıl...
  9. Macit250

Satılık prospeed motosiklet montu 125 tl

Ürün yaklaşık 4 veya maks 5 defa giyilmiştir.Tarz değişikliği sebebiyle dolapda yer kaplamasın mantığıyla satılığa çıkarıyorum.Eminimki alan arkadaş uzun zaman giyer ve memnun kalır.Mont 4 mevsim içinde çıkarılabilir uzun kollu yeleği bulunmaktadır.Ben kış aylarında giydiğimde içime basit bir...
  10. Macit250

Custom fiyatları ,custom yapan firmalar.

Merhaba dostlarım, Eskişehirde imaket ediyorum.Kendi şehrimde bu işle uğraşan birini veya custom bir motosiklet göremedim henuz.Bilgisi olan varsa paylaşırsa airbrush ve custom yapan bir usta yeni motosikleti custom yaptırmak istiyorum. Custom şirketleri genelde istanbul izmir antalya gibi...
  11. Macit250

Mondial mct 250 Temiz diyenden 2 kat temizdir.

SATILDI ARKADAŞLAR ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN
  12. Macit250

Patlatmayan jel

Merhaba arkadaşlar.Pek araştırma fırsatı bulamadım.Tekerleğin patlamasını önlemek için jel işlemi uygulanıyormuş bununla ilgisi bilgisi olan varmı .Yani özellikle kullanan arkadaşlar yazarsa faydasını bende denemek istiyorum.Geçen günlerde yolda kaldım çarşıda teker patlayınca . Birde bu hava...
  13. Macit250

Ehliyet 2014 kanun hakkında bilgisi olan

Merhaba saygıdeğer hobidaşlar.Ben 3 ay önce ilk motosikletimi aldım.Ehliyet sınavını kazandım.Dosya şu an elimde geriye harç yatırarak kimliği almak kaldı.Hastalık nedeniyle(ameliyat)pek peşinde koşmadım.Bir kaç söylenti duydum .Ocaktan itibaren kimliği alanlar.Acemi sınıfında değerlendirilip 2...
  14. Macit250

Chooper Alev desenli ince tip ayna 0 kullanılmamış 30 tl

Merhabalar Ürünler 0 olarak alınmış kullanılmamış takılmamış sorunsuz çiziksiz 0 durumdadır satış sitelerinden daha ucuza vericem .Maksat birisinin işi görülsün benim evdede yer kaplamasın. Ben ürünleri 35 tl +10 =45 tl ye bir siteden temin ettim .Aynalar için 25 tl düşünüyorum .
  15. Macit250

Satılık full korumalı 0 motosiklet botu 70 tl

Arkadaşlar merhaba Motosiklet almadan önce botu almıştım.Lakin mct 250 aldığımdan yağmur ve karda süremiyeceğimden botu hiç giymedim .Kutusunda duruyor 0 durumda mağazadan nasıl alınmışsa o şekilde yeni sahibini bekliyor. Ürünü beğenmediğiniz takdirde kargosunu ödemek şartıyla kesinlikle geri...
  16. Macit250

Tekleyen motor hakkında yardım

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Bende 8000 de bir mondial mct 250 var.Motosikleti yeni aldım.2.bindiğimde motosikleti 10 15 kilometre hızla giderken sağ yana yatırdım.Direksiyon yamuldu neyse ön takımı toplattım tekrar yapıldı.2 litre yeni yağını değiştirdim.Frenleri tekrardan yaptırdım. Şimdi...
  17. Macit250

Saçmalığın daniskası

Arkadaşlar selamlar Ben bir firmadan sitesinden görerek mct ye uygun diye koruma demiri ve siperlik aldım. siperlik bu koruma demiride bu aldığım firmanın sitesinde, direk 250 mct ye uygun hatta direk 250 mct ön koruma demiri vs diye aldım.Parçaları peşin para ödeyerek ve kargolarını...
  18. Macit250

Neden yatıyor bu motosiklet

Öncelikle saygılar sevgiler. Konuyu yanlış yere açtıysam simdiden özür dilerim.Konusu siler yada taşırsanız sevinirim.Sıkıntıma gelecek olursak aşşağıya yazıyorum varsa hal çaresine bakayım saygılar. Arkadaşlar öncelikle selamlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum.Üye oldum bir kaç sorum...
  19. Macit250

Selamlar

Benim adım macit H. kesen. Balıkesir'liyim . ziraat mühendisiyim. İlk sahibi olduğum görünüşünü sevdiğim bir MCT 250 var. İlk motor olduğu için seviyorum onu :)