Arama sonuçlarınız

1. A

Spesial Enduro ve Motokros farklari

Butun kagit mendillere selpak Hafif ticari araclara doblo dedigimiz gibi Arazide zorlu yerlerde gezmeye ve gezen motorlara motokros deniyor. Motokros tanimi dogru degil veya artik bu sporlar gelisistigi Arazide dagda bayirda kayaliklarda derelerde yuzer kiloluk yaris motorlariyla gezmenin veya...
  2. A

Vücut nasıl kullanılır

https://youtu.be/V6knk795iJ4 ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ---------- Bu tür videoları tekrar tekrar ve gerektiğinde dondurarak izlemek gerekiyor. Burda sürücü virajı alırken selenin önüne oturarak ağırlığı ön tekere veriyor. Dikkat...
  3. A

Kayo

https://www.youtube.com/watch?v=oCubSn4MOtc&ab_channel=ENDUROZOR
  4. A

ktm exc 2017

[/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ---------- [/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ---------- [/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir...
  5. A

Beta 250rr

[/url][/IMG] ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ---------- Bir yıllık bir aradan sonra enduroya betayla devam ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ---------- [/url][/IMG] ---------- Mesajlar...
  6. A

ENDURO ya yeni başlayacaklar için sürüş bilgileri.

Konuyla ilgilenen varmı? Varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım .
  7. A

Yamaha wr 250 r

motoru alalı birkaç hafta oldu.henüz 200km civarında. zaman geçtikçe kullanım bilgilerini paylaşacağım.henüz rodaj döneminde olduğu için sakin kullanıyorum.şu aşamada yazılacak çok fazla birşey yok. wr 250 r kullanan arkadaşların katkılarıyla ,merak edenleri bilgilendirmeye çalışırız...
  8. A

KTM 250 EXC-F

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ---------- dün fotodaki arkadaşla Belgrad ormanlarındaydım. ilk defa motorla Belgrad a gittim.Şehrin dibinde süper bir yer. orman içinde dar patikalara alışık olmadığım için biraz zorlandım. bütün kaslarım...