Arama sonuçlarınız

1. M

flaşör sorunu

Merhaba arkadaşlar yeni sesli flaşör aldım ve taktım ama sinyaller yanmıyor sürekli ses çıkartıyor. Eskiyi takıyorum tekrar sorunsuz çalışıyor sorun nedir sizce
  2. M

vites ile ilgili soru

Arkadaşlar devir düş olsada yüksek olsada aragaz vermeden vites düşüremiyorum acaba bu normal midir yoksa bir sorun mu var.
  3. M

100 lük motor hava ayarı nasıl yapılır

Arkadaşlar 100 lük cup un hava ayarı nasıl yapılır yardım edermisiniz
  4. M

Motordan Benzin Kokusu geliyor

merhaba arkadaşlar motorumda benzin kokusunu sezdim 1 kaç gün sonra stop etmeden önce benzin vanasını kapattım karbüratör deki benzini bitirdim ve benzin kokusu kesildi. sonra vanayı açar açmaz koku yine gelmeye başladı. sızıntı da yok acaba nedir bu sorun. son günlerde de yakıt sarfiyatı da...
  5. M

motordan benzin kokusu geliyor

Arkadaşlar benm motorun bir sorunu var. Karbratörün yanına gidip koklayınca çiğ benzin kokusu geliyor acaba bu normal mi. Motor konusunda biraz acemiyim onun için soruyorum
  6. M

çok yakan 100 lük cup

Merhaba 2.el olarak almış olduğum cup km de 15 kuruş yakıyor. Diğer arkadaşlara sorduğumda 10 kuruş ve aşşasına yaktığını söylediler. Motorum da herhangi bir oynama yok. Bütün bakımlarını yaptırdım ama hala sorunum geçmedi malesef sizce neden olabilir ?
  7. M

Kanuni cup 100 çok yakıyor

arkadaşlar merhaba 3 hafta önce Kanuni cup aldım kilometresi 1500 de idi tertemiz alet fakat bi soruın vardı. kilometrede 15 kuruş yakıyor karbratör ünü temizledim hava filitresini temizledim bujiyi değiştirdim motor yağını değiştirdim fakat sonuç hala aynı sizce sorun nedir ?

Yeni mesajlar