Arama sonuçlarınız

1. CrazyBullet

Ne Oldu Şu Katil Bariyer Meselesi

Geçen senenin sonunda bissürü haber yapılmıştı, Kenan Sofuoğlu ve sayın bakan bey sayesinde katil bariyerler yerine motorcuyu biçmeyen bariyerler yapılacaktı. İki hafta önce Akdeniz ve Ege turu yaptım. Bariyerler hep katil gibiydi. Yoksa kandırıldık mı ey motosiklet camiası.
  2. CrazyBullet

En ucuz ve kaliteli zincir yağı

Uzun süredir kullanırdım ama Fortnine'ın da olur vermesi vesilesiyle buraya not düşeyim dedim. En ucuz ve en kaliteli zincir yağı olarak şanzıman yağı seçilmiş. 400 ml. zincir yağını 40-50 TL'ye alacağınıza 35 TL'ye 1 litre şanzıman yağı alabiliyorsunuz. Kir tutmama, yağmur performansı ve...
  3. CrazyBullet

Motorcu Muhabbeti Yüzünü Gösterdi

Yıllardır takip ederim bu kanalı, efsane AEA'dan sonra en beğendiğim kanaldı. Artık en beğendiğim kanal. Şirin babanın sakal tıraşı olması gibi şaşırtıcı geldi. https://www.youtube.com/watch?v=eLx2TVoPQhM
  4. CrazyBullet

Rüzgar ve Yağmur Geçirmez Kıyafet Yapımı

Dainese, Knox gibi markaların windstopper, goretex gibi ürünlerine para ayıramayan sürücülere bu yöntem ilaç gibi gelebilir. Kışın üşümemek ve kuru kalmak için için dağcıların 3 kat giyinme taktiğini uyguluyorsunuz. İlk kat olarak Decathlon'da 120 liraya satılan kayak içliğini en alta...
  5. CrazyBullet

Biri Bana Chopper Kullanmanın Mantıklı Tarafını Açıklasın

Her motosiklet türünün kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Aşağıya yazıyorum. Racing replica: Pistte zaman kovalamak için iyi viraj, fren, hızlanma, ayrodinamik kabiliyetine sahip. Dezavantajı ise yolda konforsuz oluşu. Enduro: Dağda bayırda üstüne yok. Dual Sport: Biraz yol biraz...
  6. CrazyBullet

Havalar Isındı Tatlı Su Motorcuları Meydana Çıktı

Baharın gelmesiyle birlikte tatlı su motorcuları da motosikletlerini garajlarından çıkartıp yollara vurdular. Kışın cbf, ybr, mondial, kunduial ve bilimum asya menşeili dandik motosikletleri görmeye alışkın bünyeme, baharın gelmesiyle birlikte ortaya çıkan Harleyler, GS'ler tam bir görsel şölen...
  7. CrazyBullet

Motorcu Buluşmalarına Kadın Geldiğinde Ortamın Tadının Kaçması Sorunsalı

Sizlerle bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Eğitim yapılan yerlerde olsun, çeşitli forum buluşmalarında olsun, kafelerde barlarda olsun motosiklet sürücüleri bir araya geldiğinde çok kolay samimi diyaloglar, hatta zaman içerisinde dostluklar kurulabiliyor. Öte yandan bu buluşmalarda bir kadın...
  8. CrazyBullet

Erkekler için uygun koruma

Merhaba arkadaşlar, motosiklet ehliyetimi inşallah bu bahar alacağım ve tabi ki ilk motosikletimi. Motosiklette erkeklere uygun bir model buldum fakat koruma ekipmanları konusunda şüphelerim var. 185 boyunda ve 88 kg bir erkeğe uygun kask, eldiven, pantolon ve mont önerilerinizi paylaşabilir...
  9. CrazyBullet

OEM(orjinal üretici), Yan Sanayi (aftermarket) Parça Karşılaştırması

Zincir, dişli, peg, filtre vb. değiştirirken markanın orjinal ürünlerini mi yoksa kaliteli yan sanayi ürünleri mi tercih ediyorsunuz? Burada ve diğer pek çok forumda okuduğum kadarıyla; zincir, balata değişim vakti geldiğinde pek çok kişi servisin OEM ürünü yerine DID, JT, Vortex, EBC gibi...
  10. CrazyBullet

Hüsnüvarna fs 450 hız denemesi (hayal kırıklığı)

Selamun aleyküm arkadaşlar. Aklım çok karışık lütfen fikir verin. İki hafta önce, fahiş fiyata satılan Husqvarna fs 450 kullanma fırsatım oldu. Motor 450'lik olmasına rağmen 170 km'de takılıp kalıyor. Yokuş aşşağı ittire kaktıra 180'i ancak görüyor. Hızlanması iyi fakat R25 ile hafif yokuş...
  11. CrazyBullet

Afyon Supermoto Pisti

Türkiye Supermoto Şampiyonasının Eylül ayında koşulacak ayağı Afyon olarak gözüküyor fakat supermoto pisti Afyon'un neresinde, açık mı, yapım aşamasında mı bir türlü bilgi alamadım. Konuyla ilgili arkadaşlar bir bilgilendirirse çok sevinirim.
  12. CrazyBullet

Açılan sırt sorunu

Eminim hepinizin başına gelmiştir. Motosiklet sürerken, yaklaşık 50 km hızdan sonra tshirt içinde aşırı hava akımı olmasından dolayı sırtım açılıyor ve arkadaki araçtaki sürücü ve yolculara nahoş görüntüler veriyorum. Kimse yolda giderken önündeki araçtaki sürücünün sırtına bakmak istemez. Hele...
  13. CrazyBullet

Eldiven Bakımı ve Yeni Eldivenin Ele Oturma Süreci

Deri eldiven için nasıl bir bakım yapmak gerekir? 3 senedir kullandığım revit eldiveni senede iki defa ılık su ile ıslatıp bebek şampuanı ile bebekler gibi yıkayıp, havadar bir yerde iyice kurumasını bekledikten sonra hafifçe vazelinliyordum. Şu an eldiven gayet iyi durumda. Bir hafta önce...
  14. CrazyBullet

Uşak Pisti'nde Nasıl Antrenman Yapabiliriz?

Uşak Pisti'nde lisanssız olarak antrenman yapmak için nasıl bir yöntem izlememiz gerektiğini bilen var mı? Herhangi bir iletişim numarası göremedim. Kenan Sofuoğlu pisti için de bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler.
  15. CrazyBullet

AEA'nin kazasıyla ilgili yorum yapan eğitmenler bir bakabilir mi?

Barkın ve arkadaşları kaza yaptıktan sonra eğitmenler baya bir yorum yaptılar. Merak ediyorum bugün yayınlanan altınlı geceden sonra yorumlarında bir güncelleme ihtiyacı hissettiler mi?
  16. CrazyBullet

Boya Tabancası ile Boya Yapmak - Teknik Bilgiler

Önemli not: Buradaki bilgiler hobi amaçlı boya yapan birisi tarafından yazılmıştır. Yanlış ve/veya eksik bilgiler olabilir, sadece buradaki bilgilere güvenerek boya yapmayınız. Ben de deneme yanılma yöntemiyle ve bolca okuyarak, izleyerek boya yapmayı öğrendim. Eksikler yanlışlar varsa beni de...
  17. CrazyBullet

Motosiklet Filmi - On Any Sunday

İzlemeyenler arkadaşlara öneririm, türkçe altıyazı yok ne yazık ki, motosiklet kültürü üzerine çok güzel bir belgesel. Steve mcqueen'de var, özellikle son dakikalarda plajda motor sürdükleri sahne süper. https://www.youtube.com/watch?v=2iDfmhZAiUA
  18. CrazyBullet

Dusuk cc motor daha hızlıdır.

Aşağıda linkini paylaştığım videoda adam 250cc ile pisti resmen kanirtmis. Anlatıcı şunu diyor, pek çok motorcu motorun kapasitesinin sadece %20sini kullanmasina rağmen daha buyuk cc ve güçteki motorlara heves ediyor oysa zor ve zevkli olan Supersport bir motorla limitlerinin çok altında...
  19. CrazyBullet

Eldiven secimi, alpinestars vs knox

İyi korumaya sahip aynı zamanda korumasına nispeten rahat bir eldiven arıyorum. Alpinestars gp tech (950tl) ile knox handroidin (700tl) revzilladaki incelemelerine gore ikisi de baba eldiven. Kullanan arkadaşlar, hangisini oneriyorsunuz? Bu kadar para vermek yerine gp plus mi alsam? Başka...
  20. CrazyBullet

Motorcuları ezmeye çalışan sürücü

Liveleak'te paylaşılmış, Suzukici son anda motorunu kurtarabilmiş. http://www.liveleak.com/view?i=b69_1470039780