Arama sonuçlarınız

1. Ezio41

Tosya'da Motosiklet Kazası

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere akşam saatlerinde ilçenin Harsat Mahallesi Mecitefendi Sokakta meydana gelen kazada M. Emirmustafaoğlu'nun kullandığı motosiklet ile 41 FP 463 plakalı E. Turalıoğlu'nun kullandığı...
  2. Ezio41

2015 Honda CB300F Geliyor !!

Arkadaşlar Honda'nın Amerika sitesinde 2015 yılı için cb300f duyurulmuş . 3999 dolardan satışa sunulacakmış fiyatı . Bizim ülkemizde ki ötv ve vergilerden dolayı ortalama 15 17 bin tl arasında fiyat olur muhtemelen . Overview ; http://powersports.honda.com/2015/cb300f.aspx Innovations ...
  3. Ezio41

Yollarda ki Tuhaf Motorcular :)

[/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG]
  4. Ezio41

Antalya'da Virajı Alamayan Motosiklet ...

Antalya'da yeni aldığı plakasız motosiklete sevgilisi Songül Maden'i bindirip yola çıkan Yaşar Ardınç, polisin 'dur' ihtarını uymayıp kaçarken virajda kontrolü yitirdi. Devrilen motosiklette yaralanan ikiliden sürücü Yaşar Ardınç, sevgilisi Songül'ün elini tutup öperek özür diledi. Olay, saat...
  5. Ezio41

Yeni Kasa CBR 250R 13.500 Temmuz Zammı !!!

Evet arkadaşlar an itibari ile yeni kasa cbr 250r 13000 tl'den 13500 tl'ye zamlanmış bulunmakta . Vatana millete hayırlı olsun ...:pr: http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/fiyat
  6. Ezio41

Kısa Mesafe Dereköy - Sipahiler Göleti Gezisi :)

Evet arkadaşlar bugünde farklı bir yerleri gezmek adına hiç gitmediğim yerlere gittim . Yollar çok güzeldi bol bol virajlı temiz yollar var :) Buyrun fotolar ...
  7. Ezio41

Kısa Mesafe Kandıra Gezisi :) ( Fotoğraf boyutları düzeltildi )

Evet arkadaşlar bugün evde oturmaktan canım sıkıldı havada güzeldi , dedim bi kısa mesafe İzmitten Kandıraya gezeyim dedim buyrun fotolar ...
  8. Ezio41

Motosikletim İçin Navigasyon Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim . Motosikletim için navigasyon cihazı arıyorum . Neredeyse hiç bir bilgim yok navigasyonlar hakkında . Biraz google'da arattığımda motorsiklet için Pirahna Diablo 3.5 inch'lik bir navigasyon buldum . Sizce hangi navigasyon aletini...
  9. Ezio41

Bell M3R Kask Aldım

Evet arkadaşlar dün kadıköy Motoplustan Bell M3R aldım 644 tl ye . Normal fiyatı 299 euro fakat yüzde 30-35 civarı indirim vardı 644 tlye geldi . Sharp testinden 5 yıldız almış bi kask ve composite fiber bir kask . Düne kadar Ls2 FF 370 çene açılır modelini kullanıyordum fakat hem çene açılır...
  10. Ezio41

Custom Amerikan Moped :)

Arkadaşlar fotolardaki gibi Amerikan fransız custom moped yapmaya kalksak ortalama ne kadar para gider ? Maksat zevk apaçilik değil :) Ama motorların tipleri gerçekten harika beğenmemek elde değil cidden :) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]...
  11. Ezio41

1000'lik olmaz ama 600'lük olur !!!

Arkadaşlar son zamanlarda 600'lük motor ile başlamak isteyen bir çok genç arkadaşımız var . Onların izlemesi dileği ile iyi seyirler :) http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
  12. Ezio41

Cbf 150 Duro Lastikler kaydı ...

Arkadaşlar bugün cbf ile ilk defa kazamı yaptım viraja dönerken orjinal Duro lastikleri kaydı sağa düşürdü beni ... Allahtan üstümde altımda tam koruma vardı hiç bişey olmadan ayağa kalktım . motorda da koruma demiri vardı motorada bişey olmadı sadece koruma demiri biraz çizildi ve egsozun...