Arama sonuçlarınız

1. Ezio41

Satılık Kawasaki Z 250 SL

Merhaba arkadaşlar , nakit ihtiyacından dolayı motorumu satıyorum. Detaylı bilgi almak için pm atabilirsiniz. :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-nakit-ihtiyacindan-satilik-temiz-kawasaki-z-250-sl-363887706/detay/
  2. Ezio41

Düşük Devir Yüksek Vites Kullanımı Nasıl Olmalı ?

Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim . Kafama takılan bir konu oldu ve sizlere danışmak istedim . Motosikletimi yeri geldiğinde baya bi sakin kullanıyorum . Yol müsaitse , düşük devir yüksek vites kullanıyorum . Motosikletim toplam 10.500 devir çeviriyor . Maksimum gücünü...
  3. Ezio41

PC Toplama İşinden Anlayanlar İçeri Buyrun :)

Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle . Şuan da kullanmakta olduğu notebookumun 2 ayağı da çukura girmiş bulunmakta. Performanslı notebookların ortalama fiyatları 3 bin tl ile 5 bin tl arasında gidip gelmekte . Bende bir notebooka bu kadar para vermektense , aynı...
  4. Ezio41

Tvs Apache 300 Geliyor

3 Şubat 2016 tarihinde Delhi Auto Expo fuarında Hindistan’ın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi TVS Apache 300 ve TVS U69 (Kod Adı) modelini görücüye çıkaracak.Bu yeni modeller Ocak 2017 tarihine kadar Hindistan’daki ilk satışa sunulacak. TVS Apache 300, 313 cc, tek silindirli, 7,500 rpm’de...
  5. Ezio41

2016 Yamaha Mt 10 ve XSR 900 Geliyor !

Beyler gün geçmiyor ki Yamaha yeni bir model daha çıkartmasın ! Yamaha Next Level 2016 İtalya'da canlı olarak az önce tanıtıldı , Mt 10 ve Xsr 900 .. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  6. Ezio41

Motosiklet ve Sağlık . Soğuk Havalarda Motosiklet Sürmek

Merhaba arkadaşlar , malumunuz önümüz kış ve havalar iyice soğumaya başladı. Soğuk havalarda dikkat etmemiz gereken hususları ve sürüş yaparken vücut ısımızı nasıl korumamız gerektiği ile ilgili bir kaç faydalı bilgi paylaşacağım . Soğuk havada oluşabilecek rahatsızlıklardan başlıcaları...
  7. Ezio41

2015 Kawasaki Z 250 SL

Yeşil prensesi satıyorum arkadaşlar . Detaylı bilgi almak için özelden mesaj atabilirsiniz . Forumdan birisi alırsa eğer , fiyatta güzellik yapacağım :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-tertemiz-kawasaki-z-250-sl-236574548/detay/
  8. Ezio41

Yeni Laptop Alacağım . Tavsiyelerinizi Bekliyorum . ( Asus , Dell , Lenovo )

Merhaba arkadaşlar . 5 yıldan beri kullanmış olduğum Acer Aspire 5745g laptobum artık ölmüş durumda . Yeni laptop almaya karar verdim . Fakat eskisi kadar bilgisayarları takip etmediğim için konuya fazla hakim değilim. Laptoplardan anlayan kardeşlerimin fikirlerine ihtiyacım var . :) Maksimum...
  9. Ezio41

BIGBANG Motovlog arkadaşımız Yeni Aldığı MT-07 ile Kaza geçirdi . :/

Arkadaşlar az önce youtube'da kendi kanalında gördüm . Yeni aldığı mt-07 ile virajı alamayıp BigBang arkadaşımız kaza geçirmiştir. Allah acil şifalar versin . Kanalın linki ; https://www.youtube.com/channel/UCSTO5QaF11lrBhGq7RtB_MQ/feed Bu da kaza anı ; KABURGADA ÇATLAK 4 AYRI YERDE...
  10. Ezio41

Motorunuzun Temel Bakımını Kendiniz Yapın. Servislere Fazla Para Vermeyin :)

Merhaba arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim . Motosikleti sadece sürmek için kullanmayın , aynı zamanda ona kendiniz bakım ve temel basit tamiratlarını da kendiniz yapın . -Zincir gergi ayarı , -Yağ ve yağ filtesi değişimi, -Karenaj söküm ve montajı, -Buji, -Hava filtesi...
  11. Ezio41

Yeni Sürücülerin Öğrenmesi Gereken Trafikteki Potansiyel Tehlikeler:

Herkese merhaba arkadaşlar . Bugün yine farklı bir konuyla sizlerle beraberiz . Özellikle motosiklet sürmeye yeni başlayanlar ve kendisini yeni hissedenler aşağıdaki altın ipuçlarını dikkatle okuyup tatbik etsinler . :) 1. Önünüzdeki bir araba sağa kırar ancak bu sola dönüş içindir. Psikolojik...
  12. Ezio41

DOLDURUŞA GELİP SINIRLARINIZI AŞMAYINIZ ! (Motosiklette Psikolojik Faktörler)

Merhaba arkadaşlar , eğer sizde çevredeki durumlardan etkilenerek , motosiklet sürerken gaza geliyorsanız lütfen okuyunuz . :) Her motosiklet sürücüsü düşebilir ama her düşen kalkacak diye bir garanti yoktur. Hiçbir zaman başkalarının sözleri ile kendinizi gerçekçi bir şekilde tartmak arasında...
  13. Ezio41

Korkularınızla Yüzleşin , Motorunuzu Yatırmaktan Korkmayın !

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim . Bilgi paylaştıkça çoğalır . :bestmt: Yatış Korkusunu Yenmek! Önce şunu kendinize sorunuz. ”Bu neden önemlidir?” Önemlidir çünkü motosiklet başka türlü dönmez. Motoru ne kadar fazla yatırırsanız dönüşünüzü o kadar keskin yapabilirsiniz. Bir dönemece...
  14. Ezio41

Eni i-Ride Motosiklet Yağı Hakkında .

Merhaba arkadaşlar, bugün motosikletimin yağını değiştirdim . Yağ aldığım yerde Eni i-Ride marka yağ vardı . Biraz araştırmayla motogp'ye sponsor olduklarını ve İtalyan motosikletlerde kullandıklarını okudum . Ustanında tavsiye etmesiyle bende Eni i-Ride 10w 60 yağ aldım 2 litre 80 tl'ye . Şuan...
  15. Ezio41

Orjinal Fren Balataları Yerine , EBC Fren Balatası Kullanmak Ne Kadar Faydalı Olur ?

Merhaba arkadaşlar , herkese kazasız belasız sürüşler dilerim . Kafama takılan bir soru var sizlere danışmak istedim . Motorlarda kullanılan fabrikasyon orjinal balatalar yerine , EBC balata kullanmak ne kadar performanslı olur ? Motora avantaj ve dezavantajları neler olur . Kullanan kişiler ve...
  16. Ezio41

Yeni Motosikletim Kawasaki Z 250 Sl ( Bol Fotolu )

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu pazartesi cbf 150 motorumu satıp 2. el kawasaki z 250 sl aldım . Aslında aklımda sıfır 250 cc r25 veya kawasaki z300 vardı ama malum euro arttığı için yamaha r25 14.750 , z300 ise 17 bin civarına geliyordu . Bende fazla masrafa girmeden daha ucuza 11.000 tl'ye...
  17. Ezio41

Cbf 150'yi Sonunda Sattım . Yeni 250 cc Alacağım Tavsiyelerinizi bekliyorum . :)

Arkadaşlar bugün itibari ile 14.380 km'dir kullandığım cbf'imi sattım . Ve hemen 250 cc arayışına girmiş bulunmaktayım . :) Kara kezbanımın son hali buyrun ... :) [/url][/IMG] Şimdi gelelim konumuza ; Bütçe olarak kredi kartıyla beraber toplam 15-16 bin tl kadar limitim var . 7.000 TL'si...
  18. Ezio41

Sony Playstation 3 Ve Ps4 Kullanan Arkadaşlar Var Mı Aranızda ? :)

Arkadaşlar merhaba herkese , bende ps3 ve ps4 var . Genelde online oyun oynuyorum , motosiklet ile dışarı çıkmadığım zamanlar . Eğer sizde de ps3 veya ps4 varsa online oyun oynayabiliriz . :mrgreen: Psn hesaplarınızı yazarak sizi ekleyebilirim arkadaş olarak . :)
  19. Ezio41

Yeni Kasa Honda Cbr 250 R , Altın Elbiseli Adam Video İnceleme

Rakipleri yenilenince (Kawasaki Ninja 250SL ve Yamaha YZF R25), Honda'nın 250'liğini tekrar incelememiz gerektiğini ve rakiplerine göre değerlendirmemiz gerektiğini düşündük. Güç olarak en geride, fakat yakıt tüketiminde en cimri ünvanını kaptı Honda'nın 250'liği. :)
  20. Ezio41

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2015 yılı yarış takvimi açıklandı

TMF'den yapılan açıklamada, 2015 yılı yarış takviminde pist, süpermoto, motokros, enduro, drag ve sujeti branşlarında toplam 48 yarışın bulunduğu bildirildi. TMF'de yeni yıl takvimi, 7-8 Mart tarihinde Balıkesir'in Gönen ilçesinde yapılacak Türkiye Motokros Şampiyonası'yla başlayacak ve 28-29...