Arama sonuçlarınız

1. something123

ALANIMA Girme!

Arkadaşlar motor sürüşü esnasında lütfen öndeki motorun motor hiza alanına girmeyiniz, E-5'te, emniyet şeridinde, sollama yapılması gereken anlarda, trafigin sıkışık oldugu ve tek şeritte 2 motor durması gerekiyor ise, bir motorlu olarak diğer motoru gecerken alanına girdiğinizde lüften korna...
  2. something123

Bayanlar, Baylar egzosta ne olmalı fena takıldım.. Yorumlarsanız sevinirim..

Arkadaşlar, kawa300 egzos düşünüyorum, her kafadan başka ses çıkıyor.. "600 cc deil motorun, yoşi, akrapoviç gibi pahalı egzoslara girme aynı sesi tigerdan alırsın.. Satarken bir anlamı da olmaz..." "Two brother kawa da çok guzel ses veriyor neden düşünmüyorsun?" "Yapıştır bir akrep takma...
  3. something123

Yazar kasa değişiklik süresi uzatıldı

Arkadaşlar firma sahibi veya mağaza tarzı yerlerde çalışan arkadaşlar olabilir, Bilgilendirmek istedim... Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz kullanma süresi uzatııldı... • 1 milyon TL’yi aşan mükellefler için, 1/4/2016 tarihinden, • 1 milyon TL’den 500 Bin TL’ye kadar olan mükellefler için...
  4. something123

2015 TREND FORUM MESAJLARI (KOLAJ)

Arkadaşlar selamlar, 2015 ne yorumladık, ne yorumladık.. bazen yardımcı olduk, bazen trolledik, bazen tartıştık, zaydesiyle üzüldük.. elimizden geldiğince bilgilerimizi aktardık, bazı konulara çok takıldık, bazılarında konu üstüne konu açtık, 2015 te ki bu gözüme çarpan konuları kolajlayarak...
  5. something123

Araba deri koltuk temizligi oneriler??

Arkadaslar arabamin iç rengi gri deri, inanılmaz kir tutmuş sonax'in xtreme marka deri temizleme ürününü aldm ovdum guzelce bezle ama lakin hani o asil lekeler cikmiyor, urunu beklettim ince tabaka sürüp falan hafif bir acilma oldu. Fakat alacali açıldı olmad yani iyice bastirsam deri potliycak...
  6. something123

Kaza, düşüş anı, motorum ve tesadufler...

Ne yazcam bilmiyorum aslında konu açtım ama.. Gebzeye gitmiştim.. 20 dk önce mt grubumuzdaki arkadaşlara Çağrının kanatlara ihtiyacı yok yazmıştım.. e-5 e cıktım trafık vardı, sağdan ince ince gidiodum... önümde bir adam belirdi, frene asıldım... Gidonu sola çevirdim adama vurmamaktı niyetim...
  7. something123

CUMARTESİ ÇALIŞMAYI PROTESTO EDİORUM!

Evet Cumartesi patronların yarım gün gelin demesiyle bizi çalıştırmasına karşıyım!
  8. something123

ALINMAYAN SAATLER

Telefonumun ustunde farklı, weather bolumde farklı saat gösteriyor.. 2 gun olayı anlayamayıp alarmımın çalmaması üzerine sabah işe geç kaldım.. Alınmayan (isterse alınsınlar hiç umrumda deil) saati protesto ediorum!
  9. something123

29 EKİM KORTEJİ

Arkadaşlar 29 Ekim'de kortej var mı? Forumda konuyla ilgili bir alan göremedim, Varsa bilgi paylaşılmasını rica ederim, zira Cumhuriyet Bayramımızı bizce kutlamak ve katılım sağlamak gerekirdi diye düşünüyorum...
  10. something123

Kimliğini Gizle...

Motora binme, Saçlarını gizle, Cüssen ne ki biniyorsun bu merete, Seytan işi kızım yapma, Sevdiklerini düşün, İstanbul trafiği bu hırlısı var hırsızı var, Takılan olur, Taciz eden olur, Kimliğini gizle, Uzun yol mu ne zihniyette insanlar var aklını mı kaçırdın, Gidişin olur dönüşün olmaz, Ayıp...
  11. something123

Jant şeridi yardımı...

Değerli arkadaşlar, Jant şeridim bi baktım yarısı gitmiş :silent: kopmuş.. çok çirkin duruyor şimdi, beyazdı doğum günümde hediye olduğu için hiç araştırma yapmamıştım, direk taktırtmıştım, Ama şimdi de bakıyorum bu işlerden ben hiç anlamıyorum, özellikle ktm kullanıcı arkadaşlar Jantım turuncu...
  12. something123

KTM RC 200 SONRASINDA, NEYE GEÇMEK GEREKİR?

Evet 2015 sezonunda ktm (kızım) rc 200 ile sezonu 3000 km civarnda bitirdim, önceki senlerde kah scooter kah vitesli 7000 km yapmışlığım var..Şimdi KTM'nin tam 137 de gaz kesmesi canımı sıkmaya başladı. Tam hızlanacakken aa 135 136 dur dur hız kesicek yavaşlamalıyım hissi benim şile yolunda çok...
  13. something123

MOTOR AKSAMLARI,

Arkadaşlar motor aksamları ile ilgili google da bir araştırma yaptım,pek bişey bulamadım, eskiden ben sınava girdiğim dönemde motosiklet 'motor' dersimiz vardı, tabii yeni kanunla sadece direksiyon var, motor aksamları ile ilgili teknik kitap bilen öneren arkadaşlar var mıdır? Yardımlarınız...
  14. something123

80'leri 90'lara bağlayan yıllarda çocuk olmanın güzel yanları...

80'leri 90'lara bağlayan yıllarda çocuk olmanın güzel yanları. -adile naşit´in kuzucuklarına masal anlatması, -voltran, clementine, he-man izlemek, -gazoz kapağı biriktirmek, -abilerden ablalardan duyup big in japan şarkısını ezberlemeye çalışmak, -siyah önlük giymek, -yazlık yerlerde...
  15. something123

Bir zincir temizleme yağlama, fotosuda benden olsun..

Selamlar arkadaşlar, bir zincir temizliği paylaşımı da ben yapayım dedim, kendimce hatam olursa affola, (motorumu bugun kullandım gidio snrm durum kotu değil ) Öncelikle motul zincir temizleme ve zincir yagı iki tane ürünü alıoruz, Barkın videosunda iyi oldugunu bahsetmişti bende bu markayı...
  16. something123

KOPRUDEKİ KAZA,

Köprüye doğru yol almıştım, arkamda kırmızı ducati 1000 cc snrm acelesi var gibi, arkamda vın vın yapıodu, yanıma geldi, tbrkler işareti yaparak bende korna ile selam vererek devam etti.. bi anda bastı gitti tabii göremedim.. ilerde bi baktım kaza, butun motorlu arkadaşlar durmuştu.. allah dedim...
  17. something123

KİM NE BURCUDUR? BURÇLARA İNANIR MISINIZ??

Merak ettim ya kim ne burcu ? burcunuzun özelliği ile uyumlu musunuz? Kısaca Burçlar KOÇ Şifre: Etkinlik, atılganlık, kendine aşırı güven ve acelecilik. Koç'ların olumlu huyları: Serüvenci, atılımcı, cesur, çok enerjik, özgürlüğüne düşkün, yaklaşımlarında dolambaçsız. Koç'ların olumsuz...
  18. something123

MOTOSİKLETTE AYNALAR NEREYİ GÖRMELİ, AÇI SORUNU..

Arkadaşlar, değerli bilgilerinizle fikirlerinizi rica ediyorum, Gündüz biraz daha iyi olduğunu düşündüğüm aynalarımda ki açı gece daha da problem yaratıyor, Görmesi gereken doğru açıyı bulamıyorum, kollarımı goruyorum bazen hafif kolumu kaldırıyorum tam arkamı görmek amaçlı, tam dışarı versem...
  19. something123

rüzgar - yağmur ve motor kullanmak....

Arkadaşlar Selamlar, Kış geldi kapıya dayandı malum, genelde bir yaz kullanıcısıyım ama heves ettim kışında motorumu çıkartma kararı aldım, istanbul trafigi ve sabırsız halimin giderek artması nedeniyle), Şimdi benim merakım şu yerler yagmur ıslak oldugunda elbetteki motorun kayma ihtimali...
  20. something123

5 DK GEÇ GİDELİM, ARAYA DEREYE GİRİP HUZURSUZLUK YARATMAYALIM...

Bügun hava ruzgarlıydı boğaziçi Köprüsünde hafiften her zamanki gibi vitesimi bir küçükltüp hafif hızlandım, motorun kendimce yere daha tutunmasını sağlamak amaçlı şekilde, köprüdeyken bu havalarda öyle kenardan gitmiyorum rüzgar zaten altımdan öyle bir atıyorki genelde korkuyorum.. normal...

Yeni mesajlar