Arama sonuçlarınız

1. Alisilin

Ybr uğultu sesi

Yukarıdaki arkadaş detaylıca anlatmış. Ben sadece yağa takıldım. 20w50 çok kalın bir yağdır. Antalya'da yaşadığım halde yaz kış 10w40 kullanıyorum. Bir tık kalınlastirsan 10w50 ya da 15w50 olabilir.
  2. Alisilin

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Ben de YBR ile övünüyordum sorunsuz kullandim diye meğer aynı km,yi Çinli de yapıyormuş 🙂
  3. Alisilin

Güncel Yamaha R serisi fiyatları belli oldu

125 CC motora plastik giydirilmiş 335 bin olmuş. Fiyatları ikiye bölün aslında gerçek fiyatları onlar.
  4. Alisilin

Naylon lastiğin tehlikesi üzerine

Benim aldığım İrc ler yumuşacık. İyi lastik diyebilir miyiz o zaman? Az km dayanması sorun değil çünkü az kullanılan bir motor
  5. Alisilin

Naylon lastiğin tehlikesi üzerine

Scootere lastik aldım, yerli üretim diye İrc aldım. Tek dikkat ettiğim tarihiydi. E nesine bakacaz lastiğin üzerinde ne yazacak, hepsi naylon değil mi zaten bunun 🙂 Kauçuk oranları mi az- çok oluyor nasıl oluyor?
  6. Alisilin

Honda CB125F yine başaramadı

Sorunsuz kullandığim 2006 YBR yi satıp 2. El sıfıra yakın CB 125f almaya değer mi sizce? Amaç motor gençleştirmek, lakin YBR gibi sorunsuz ve yıllar sonra da sıfır gibi gözükmeli 🙂 Ya da YBR ile bikac sene daha devam edip, ilerleyen yıllarda Yamaha ve Honda bin 125-150 Lik commuter'lerini...
  7. Alisilin

Söylediğin motorun piyasasina biraz baktım da temizine Dio parasi istiyorlar. Sağlamlık konusunda Cryptonla aynıdır gibi.
  8. Alisilin

Wave'yi satacak olursan talibim 🙂
  9. Alisilin

Konfor, teknoloji falan değil bozulmak bilmeyen en sağlam motosikleti konuşalım. 2011de aldığım 2006 model Ybr diyebilirim. Sarf malzemeler hariç hiç biyeri arıza vermedi. YBR ile yola çıkarken tek endişem lastik patlaması oluyor yoksa motor benzini bitesiye kadar heryere gidebilecek ilginç...
  10. Alisilin

Motor sürerken göz yaşarması

Kullandığın ilaç var mı? Bende de var aynı hastalık. Şükür baya şiddeti azaldı
  11. Alisilin

Ankarada motosiklet değişimi :)

Veremem aga, benim hastaneyle, mahkemeyle, vicdanla uğraşacak ne vaktim var ne de mecalim.
  12. Alisilin

Motor sürerken göz yaşarması

Bikac gündür farkettim benim de akşamları karşıdan gelen araçların ışıkları çok rahatsız ediyor, Hatta önümu göremeyecek duruma düşüyorum. Göz kuruluğum var bu etki eder mi bilmiyorum. Kask ve Vizor kaliteli ama zamanla eskidi mi acaba?
  13. Alisilin

Scooter Diferansiyel Yağı Karmaşası

Teşekkür ederim herkesin cevapları için. Doldurma tapasindan yağ gelme ya da kontrol durumu her motorda doğru değil. Yani benim motor için doğru değil. Şöyle ki, 130 ml yağ koydugumda çok boşluk kalıyor. Tapaya kadar doldursam bı 100 ml daha koymam gerekir. Çoğu usta da oraya ne kadar yağ...
  14. Alisilin

Belki çeviride hata vardır bilemem ama kitapçıkta yazan 130 Ml, 10w30 Se Tip motor yağı diyor. Yeni Hondalarda da 10w30 Muş ama özelliğini bilemiyorum.
  15. Alisilin

Hata yok hocam aynen yazani yazdım. Telden yazıyorum, foto koyabilirsem koycam.
  16. Alisilin

Motosikletim Yamaha Cygnus L, 18 bin km.de. Diferansiyel yağını değişmek istiyorum. Hepi topu 130 ml yağ alıyor, Lakin Nette birçok ustaların videolarını izledim, çoğu 80w90 şanzıman yağı olacak diyorlar. Motorun kitapçığında aynen yazanı aktarıyorum: 'SAE 10w30 Tipi SE motor yağı kullanın'...
  17. Alisilin

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

Hem scooter var hem vitesli var. Scooter çok pratik, hele şehir içi bakkal market harika bişey. Lakin ben bir türlü kendimi güvende hissedemiyorum scootere. Nasıl tarif etsem bilemedim, motorla asfalt bağli değilsin de sanki asfaltla aranda su var suyun üzerinde yüzer gibi gidiyorum. Kayacak...
  18. Alisilin

Motosikletlerde Usulsüz Silindir Hacmi Artışına Hapis Cezası

TÜVTÜRK eşek yükü kadar para almasını biliyor, koysun alet edevatlarini kontrol etsinler
  19. Alisilin

Scooterinde kışın 5w(x) motor yağı kullanan var mı?

Aynı yağı kışın da kullanacağım için 10w40 seçmem gerek. Motorun km düşük olduğu için kayış falan değişmedim hiç. Yıl olarak yıpranmıştir. Koruma demiri de bulamadım burada.
  20. Alisilin

Scooterinde kışın 5w(x) motor yağı kullanan var mı?

Hocam 10w60 kalın bir yağ değil mi? Ben de değiştirecem biraz kullanıp lakin 10w40 kullanırım ben.

Yeni mesajlar