Arama sonuçlarınız

1. Alisilin

Yağ hakkında araştırma

Yağ konusu en sevdiğim) Şartnamede ne yazarsa onu kullanırım, markaya çok takilmam yeter ki orijinal olsun. Araba, motor, traktör v.s. periyodik bakımları hep kendim yaparım. İlk bakımda yetkili serviste ucuz yağ koyulduğunu gördüğümden beri oraya da gitmiyorum. Bı de ilginç bir bilgi...
  2. Alisilin

Kask Aldım dar gibi geliyor.

Yolculuktan sonra aşırı baskıdan dolayı rahatsızlık yoksa iyidir o. Biraz açar zamanla. Seneler önce Agv almıştım hafif sıkıyordu hala hafif sıkıyor açmadı. 🙂 Kaliteden heralde.
  3. Alisilin

Honda ve Yamaha'nın yüksek fiyat politikası

Beter olan onlar mı biz mi acaba 🙂 Doğru düzgün motor alamıyoruz, Hondanin umrunda mı bu, adamlar dev olmuş zaten.
  4. Alisilin

Shell yakıt kullanma

Dün arabama TP den 48 liradan mazot aldım. İstasyon bildiğim yer. Benzin de bilindik istasyon olduğu sürece her markadan alırım. %90 Lukoilden alırım hem tanıdığım istasyon hem ucuz veriyor. 30 senedir yakıtla alakalı bir sorunla karşılaşmadım. Bİlmedigim şehirlerde işlek yerlerden alırım...
  5. Alisilin

Saatiniz var mı

Hocam saatin pil ömrüne takılmaniza takıldım ben, telefonu anlarım tamam da Casio genelde Cr2032 kullanır, o pilin kralı 50 lira :)
  6. Alisilin

Sizce Motorsiklet Eğitimi Şart Mıdır?

30 senedir motor kullanırım. Şimdi 100-125 CC kullanıyorum. 2012de Fz6 da kullandığım oldu. Eğitim almadım hiç. Şimdi bu kadar alışılmisliktan sonra bana eğitim fayda eder mi bilemedim şimdi. Bazi şeyler belleğe yerleşiyor bu nasıl değişecek ya da değişir mi deneyip görmek gerek. 15 senenin...
  7. Alisilin

Ön Frenin Basık Kalma Sorunu?

Yuvarlak camın üst seviyesine kadar koydum, ful doldurmadim. Lakin biraz daha azaltıp deneyeyim.
  8. Alisilin

Teşekkür ederim, piston contasi dediğiniz conta sizdirmazlik için olan demi? Komple ayircam parçalarına az kaldı
  9. Alisilin

Motor Ybr 125. Yolda giderken frenlemede sorun yok bikac saniye sonra sıkma sorunu da olmuyor. Sorun şöyle ki ön frene basarak durdum, motoru parkettim, balata basılı kalıyor, motoru itekleyerek götürmeye zorlanacak kadar sıkıyor. Orta sehpaya alıp elle döndürmeye çalışıyorum zorla dönüyor...
  10. Alisilin

Soğukken stop etme sorunu

Subap ayarı ya da karbüratör ayarı lazım. İşini bilen dürüst bir usta lazım sana. Ben bulamadım ama daha 🙂
  11. Alisilin

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Benim senede yaptığım 3.000 km. 2 motor var toplam 6.000 km
  12. Alisilin

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Bozulacak elektronik yok, düz motor en sevdiğim. Benzine yağ koymayı unutmadığın sürece sorun yok. Benim de ilk sürdüğüm vitesli motor Jawa 250 idi. O zamanlar sadece Jawa ve Mz vardı. Jawa daha oturaklı Mz ise genç işi agresifti. Hey gidi eskiler
  13. Alisilin

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Temiz, bakimliysa Japon. Temiz bulamazsan Çinli.
  14. Alisilin

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Bikac video hatırlıyorum, ellerini bırakıp oynar gibi hareketler yapıyordu, bol kahkaha atıyordu, o arkadaş mi bu acaba? Ben videodan çok yorumları okurum, Yorumda yabancı bır abonesi " Şükür bugün de olmemissin" gibi bir yorum yapmıştı. Yetenekli ama fazlaca cesur bir sürüş tarzı vardı...
  15. Alisilin

Kurye mi arkadaş, o km'yi nasıl yapıyor? 1754859742 650 bin km rektefiye olmadığını söylüyorsunuz doğru mu anladım?
  16. Alisilin

Arabanmı var..derdin var

1150 km'lik gezi yaptım geçen hafta. En az 3 defa yağını suyunu lastik havasını kontrol ettim. Benimki kontrolden çok hobi amaçlı sanırım. Araçlarımın periyodik bakımını kendim yaparım hep. O kaput açılıp kontrol edilecek başka çaresi yok. Bızde bir tabir vardır, bir aracın kocası çoksa...
  17. Alisilin

1000km oldu Bakım Lazım mı

Zincirin kendi kaç para ki 500 lira temizliğine alıyormuş 🙂 Zincir temizliğini falan motorcu adam kendi yapar, basit şey bunlar.
  18. Alisilin

Motorsiklet Tamircierinin Yüksek fiyat çekmesi

Bozulmayan motor yapmışlar 15 senedir usta nedir bilmem 🙂 Tabi ufak tefek işleri kendim yaparım. Nedir bunlar, zincir dişli değişimi, debriyaj teli, fren balatasi v.s. Motorcu biraz da usta olmalıdır, birgun telefon cekmeyen bı dağda kalınca motoru idareten de olsa yürütebileceksin. Ben...
  19. Alisilin

Bagaların değişim zamanı var mı?

18 binde 2014 model Cygnus L nin ne bagasi ne kayışı değişmedi. Titreme falan yok şimdilik. Titrerse ya da bı anormallik olursa kontrol edecem.
  20. Alisilin

600 F mi bu?

Yeni mesajlar