Arama sonuçlarınız

1. O

Motor ısınınca debriyaj aniden kavrıyor

Merhaba arkadaşlar. Motorum Mondial 150 MC. Mobil 10W 40 yağ kullanıyorum. Debriyaj balatalarım yeni değişti. Motor soğukken gayet güzel çalışan debriyaj motor ısınınca aniden kavramaya ve yarım debriyajda kaçırmaya başlıyor. Bu durumun yağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu durumu yaşayan...
  2. O

Kornaya elektrik gelmiyor

Merhaba, Kornam çalışmıyor. Başka bir korna taktım o da çalışmıyor. Sol elcik grubu dışında aklınıza gelen başka arıza yapabilecek bir yer var mı ?
  3. O

kornaya su kacti

Merhaba herkese. Kornanin icine su kacti ve su an calismiyor. Kuruyunca calisir mi bu meret? Bir bilginiz var mi ?
  4. O

Codegen HD20 incelemelerim

Merhaba herkese. Bütçem ne Gopro ya ne de SJ4000 e yetti. Ben de işimi görecek, beni mutlu edecek bir aksiyon kamera arayışına girdim ve bu kamerayı aldım. Elime geçeli henüz yarım saat oldu. Hemen birkaç fotoğrafını çektim.Zaman içinde kullanıcı yorumlarımı bu başlık altında bulabileceksiniz...
  5. O

30 TL ye LED sis farı

Merhaba herkese, İlk olarak şunu söyleyeyim son halini alana kadar çok uzun zaman geçtiği için fotoğrafları kaybettim dolayısıyla yapılış fotoğrafları yok son halini koyuyorum. Boş vaktimde elektrik bağlantısının çizimini de atarım. Malzemeler: 1-1 çift sis farı (sirkeci de çin malı motor...
  6. O

Eleman işi biliyor (izlerken keyif aldım)

bugün denk geldim. Diğer videoları da böyle. Tehlikeli değil mi o konuda birşey söylemiyorum ama izlerken keyif aldım paylaşmak istedim.
  7. O

Gönül Hyosung gt250R Akıl Cbr 250R diyor Bir de R25 var

Arkadaşlar selam Yeni motor arayışına girdim. 250 cc lik bir motor almak istiyorum. Tür konusunda hala tam olarak karar veremesem de SS ağır basmaya başladı. Bir yanım Cross derken B,öte yanım SS diyor. SS den kastım 250 lik ne kadar SS olabilirse o kadar SS. 2. el Hyosunglar 7-8 000 TL civarı...
  8. O

Başka motorun egzosunu takmak ve muayene sorunu

Merhaba herkese Motorumun susturucu kısmı uzun süredir dağılmış durumda. 1 kez tamir ettirdim olmadı. 2 kez kendim kesip biçip içini düzeltmeye çalıştım yine olmadı pes ettim. Sormak istediğim şu: Başka bir motorun susturucu kısmını benim egzos borusuna kaynattırsam muayenede sorun yaşar mıyım ...
  9. O

Yağ hunisi sökme aparatı

Merhaba herkese Yarın motosikletimin debriyaj balatalarını değiştireceğim. Balataları aldım. Yağın içine koydum bekletiyorum. Conta seti de aldım. Debriyaj teli de aldım. Herşey hazır. Yalnız şu KM somun diye tabir edilen yarıklı/kanallı somun diye de geçen somunu sökme kısmı beni korkutuyor...
  10. O

İlginç bir korna sorunu

Merhaba herkese Lafı uzatmadan direk madde madde yazıyorum 1-Motor tek marşta çalışıyor marş almada sıkıntı yok 2-Motor çalışmazken akü voltajı 12,8 motor çalışınca 14,5 gibi bir değere ulaşıyor 3-Özellikle düşük devirlerde giderken korna kısık ses çıkarıyor 4-Kornaya bastığımda ön far...
  11. O

Rüyada motosiklet görmek

Arkadaşlar dün gece rüyamda mevcut motorumu satmıştım ve 250 cc civarında 2 zamanlı bir kros motor almıştım. Eski bir motordu kawasakinin renkleri vardı ama DRZ 400 ü andırıyordu. Bu rüyamı nasıl yorumlamak gerekir ? Ölecek miyim yoksa motor mu alacağım :queen: (gırgır a açık konu)
  12. O

Kaliteli Üst Yağmurluk

Merhaba, Yağmur konusunda hassasım. Alt yağmurluk olarak ne denediysem fayda etmedi en son paraya kıyıp Revit in alt yağmurluğunu aldım. Dolu yağarken de sürdüm sağanak yağarken de sürdüm 1 damla geçirmedi. Şimdi aynısını üst taraf içinde yapmak istiyorum. Aslında prohel falan almayı düşündüm...
  13. O

Hudson Deri 1415 HLE Deri Eldiven Hakkındaki Düşüncelerim

Bir süre önce aldığım eldiveni yine bir süre önce açtığım amatör blogumda paylaştım. Okumak isterseniz: http://ikitekersizasla.blogspot.com.tr/2014/11/hudson-deri-1415-hle-deri-eldiven.html
  14. O

Pantolonun koruma kısımlarını arıyorum

Herkese selam, Bir arkadaştan çok ucuza ikinci el NİC marka motosiklet pantolonu almıştım. Pantolonun yanında korumalar olmadığını belirtmişti. Ben de nasıl olsa bulurum dedim ama bulamadım. Nerden bulabilirim ? Elinizde önceki pantolonunuzdan söktüğünüz koruma ekipmanı varsa onu da alabilirim...
  15. O

Park lambası ne zaman yanmalı emin olamadım ?

Selam herkese, 3-4 gün önce motosikletimi muayeneye götürdüm ama park lambası yanmadığı için muayeneden geçemedim. Ampulü değiştirdim. Şu an kontağı açıp sağ elcikteki lambaları açtığımız düğmeyi sola bir kez ittirince parklar yanıyor. 1 kez daha ittirince park lambası sönüp kısa far yanıyor...
  16. O

Kirmizi isikta gecen arkadas

Bugun oglen 1 siralari yanyana beklerken inazumali vatandas sikilip gecti kirmizida. Ancak olayin soyle bir guzelligi var plakayi kapamamis:). Umarim guzel bir ceza yersin. Saygilar sevgiler
  17. O

Atık yağı ne yapmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda yine motorumun yağını değiştirdim. Önceki değişimlerde istemeye istemeye de olsa çıkan yağı rögara boşaltıyordum. Hem çevreci diye geçinip hem de yağı rögara boşaltmaya bu sefer içim elvermedi. Beklediğimden fazla çıktığı için bir kısmı toprağa döküldü ama...
  18. O

120 lira plastik yan çanta. Bundan kullanan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-motosiklet-yan-canta-takimi-129-tl-ayni-gun-kargo-179076571/detay Merhaba arkadaşlar. Yukarıda linkini verdiğim yan çantaları kullanan var mı ? Mondial ya da kanuni nin eski modellerinin birine ait diye...
  19. O

Hava ayar vidası sıkışmış karbüratörü sökücem conta değişimi gerekir mi?

Merhaba, konu başlaığında yazdım aslında ama; motorum mondial 150 MC boştayken kolay devirlenmiyor. Ayrıca bazen egzos patlatıyor. Bir de çok yakıyor. En önemlisi de kurcalamak istiyorum :queen: . Hava ayar vidası sıkışmış Hiç bir türlü dönmüyor. Sanırım karburatörü sökmem gerekiyor. Yalnız...
  20. O

Susturucu Tamiri

motorun egzosunun susturucu kısmı dağılmış durumda. Çevresinde de pas var. Elle vurunca çınlama sesi geliyor ve çalışırken rahatsız ediyor. Bunun tamiri mümkün mü? Egzosu söküp susturucu kısmını boydan boya kessem içerisi tamir edilebilir mi? Parçalayıp götürsem oto egzoscular bundan anlarlar mı ?

Yeni mesajlar