Arama sonuçlarınız

1. O

Kaplin takozu

Zinciri çok bol kullanıyor olabilir misin ?
  2. O

Motorsiklet yağmurluk tavsiyesi

Bütçeyi aşıyor ama belki başka biriainin işine yarar diye yazıyorum: Revit alt yağmurluk su geçiriyor. Hiç memnun kalmadım. Difi terra üst yağmurluk efsane. Eleştirecek hiçbir şey bulamadım. Ömürlük. Sıfır terletme. Sıfır su geçirme. Bot için ise 2 tane bim poşeti :)
  3. O

Bajaj N250

Ns200 ün artıları: Sıvı soğutma 6 vites Her tamircide bulunan yedek parça stoğu Hareketli 2.el piyasası Yukarıdaki sebeplerle ns200 al derim. Geçmişte kendim dahil 3 kişiye aldırdım. 2 tanesi 2.el 1 tanesi 0 km. Hiç kimse kıramadı motoru. Çok çok az yakar. Canını alırcasına sürsen bile 4...
  4. O

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

Çinlilere güvenmiyorum ama hintliler japonların sonunu getirebilir. Çevremde aldığımız 4. hintli (bajaj) oldu. Herkes çok memnun. Honda nın 250 liğinden ucuza 400 lük motor alıyorsunuz ve taksitle. Servisler kötü eyvallah ama parçası bol. Japonlar kötü müdür ? Asla. Honda tabii ki bajaj dan...
  5. O

Topcase önerisi 🚨

Shad der susarım. Öyle ki motoru satarım çantayı satmam
  6. O

Motor ısınınca boşa zor geçiyor!

Yıllar önce çin malı bir motorum vardı. O zamanlar para da yoktu tabii. 1500 km de bir yağ değiştir yazıyordu kitapçıkta. Param çoksa castrol, mobil. Param yoksa elf vs alıyordum. Aynı sorunu bazı yağlarda yaşıyordum. Sabırım putoline harici her yağı denedim ve vardığım sonuç en pürüzsüz vites...
  7. O

2018 pcx 30 binde alınırmı

Kalitesinden deiil ama gücünden ötürü ns200. 10 beygir yetmeyecek. 24 beygir ise çoğu kişi için yeterli
  8. O

xmax 400 ABSsiz model alınır mı ?

Kaliteli bir lastikle kaliteli bir frenleme yaptığın zaman duracağın mesafe, kalitesiz lastiğe sahip ancak ABS li bir motora kıyasla çok daha kısa olmaktadır.
  9. O

xmax 400 ABSsiz model alınır mı ?

Eğer ABS li seçenek varsa kesinlikle ama kesinlikle ABS li olan seçilmeli. Ama çok kaliteli lastik varsa ABS şart değil. MRF,CST vb. lastikle kullanacaksanız mutlaka ABS. Ama Anlas, Michelin Pilot lar, Pirelli veya Metzeler varsa motorda kuruda ABS yi zaten devreye sokamıyorsunuz. Islakta da...
  10. O

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

F650 GS mi ? 😭 Temizini o kadar çok aradım ki... En son bulamayınca vazgeçip hintli aldım. Ne olur elinizdeki F650 temiz değil deyin. Çok para istiyorum sen alamazsın deyin. Km düşürdüm falan deyin. 150.000 km deki motoru 30.000 km diye satmaya çalışıyorum falan yazın. Polis çıkması olsun ne...
  11. O

Falcon sharp 200 mü Mondial z-one 150 mi?

Pulsar ns200 abs. 2.el 90 lira. Çinlerle uğraşma
  12. O

Boyadaki Parmak İzleri

Vernik atmadıysan zaten zımpara yapacaksın. O zımparada alırsın izi
  13. O

Dominar D250 Gaz kesme sorunu

11.000 devir mi ? 😱 4 mptorum oldu. 9.000 in üstünü hiç görmedim. Hatta dominar 400 de 7.000 in üstünü bile görmedim. Hiç mi sevmiyorsunuz motorunuzu ? Bu nasıl bir işkence yöntemi ? Yazık arkadaşım motoruna. Zaten maks. güç 9000 falanda veriyordur motor. Kalan 2000 deviri neden çeviriyorsun ...
  14. O

Motosikletinizi hangi temizlik ürünleriyle temizliyorsunuz?

El sabunu, çeşme suyu, bulaşık süngerinin sarı kısmı El sabununun her rengi var
  15. O

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Amortisör ayarı için servise gideni de gördü ya bu gözler... 2 saniyelik iş. Kaçak tamirci açıcam en sonunda. Sloganım belli : Piyasadan işçilik fiyatı alın. Aldığınız fiyatın yarısına her işi yapıcam. Üstüne yağ değişimi, filtre değişimi de bedava.
  16. O

Zincir Temizliği Hk. Yardıma İhtiyacım Var

Zincirde o-ring yoksa hiç boşuna temizleme spreylerine para vermeyin. Yapacağınız şu: -Petrole gidip jeneratöre koyacağım deyip 1 litre -mazot alıyorsunuz. -Bunu 1,5 litre kola şişesine koyup şişenin ağzını kesiyorsunuz. -zincire bakan taraftaki arka amortisörün alt civatasını söküyorsunuz. -...
  17. O

Rüzgarlı Şehirler Arası Yollar İçin ideal CC Motor Seçimi

400 lük Dominar işinizi görmez. 600 ve üstü lazım.
  18. O

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Michelin Pilot Street. CFMoto nun üstünde geliyorsa ne mutlu size. O lastiğe bile kötü diyorsanız bence lastik basıncını ve sürüşünüzü kontrol edin. Sağanak yağmurda ve 2-3 °C sıcaklıkta dahi bir kere olsun kaymadı. Daha iyisini görmedim.
  19. O

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Pilot power ı bilmem ama pilot street çok çok çok çok iyiydi. 20.000 km den fazla kullandım. En son lastik yarıldı. Her sabah hava basıyordum. Akşama kadar 5-6 psi iniyordu. Yine de ıslak-kuru farketmeksizin çok iyi tutuyordu.
  20. O

Düşük devirde kesiciye giren dominar 250

Bildiğim kadarıyla 2000 km' ye kadar 6500 deviri geçmesine yazılım izin vermiyor. Sizinki 2000 km yi geçmiş ama bilemedim. 50-100 km daha kullanın belki yazılımsal 2000 değil de 2100 falandır. Bende de dominar 400 var 1900 km de. Bir kere denedim gerçekten 6500 devirde kesti.

Yeni mesajlar