Arama sonuçlarınız

1. M

14 haziran ehliyet sınavı ve sonrasında direksiyon sınavı

iyi günler öncelikle 14 haziranda yazılı sınava girdim ve 94 puanla geçtim direksiyon sınavı için haziran 20 de 50tl verdim(kurs kendi yatırıyor teorik içinde böyle yapmıştık kalırsanız tekrar teorik sınav için yatırırız parayı demişlerdi) ne zaman sınav dedim meb daha belirlemedi dedi dün...
  2. M

chrome ram kullanımı anlayan bakabilirmi

arkadaşlar dediğim gibi win 7 kullanıcısıyım google chrome 30 dk dan fazla açık kaldımı çok yüksek ram tüketiyor tek sekme bizim forum açık kullandığı ram miktarı [/url][/IMG] bu işte bi saçmalık yokmu
  3. M

arka fren (kampana) germesi

arkadaşlar arka fren kampana benim fren çubuğu kopmuştu değiştirdik eskiden 2 kişi bindiğimizde fren kendini germiyordu şimdi tek kişiyken freni ayağıma göre ayarlıyorrum akama ağır bir arrtçı aldığım zaman freni sıkıyor geçen gün çabuk farketemedim durduğum an fren balatasından duman çıkıyordu...
  4. M

cs 1.8 bot ekledikten sonra kasma

arkadaşlar iyi akşamlar bu gün cs 1.8 i yükledim oyunu açıyorum herhangi bir haritaya giriyorum herşey sorunsuz 1 tane bot ekleyene kadar gram kasma yok bot geldiği gibi oyun çok aşırı derece kasmaya başlıyor sistemim i7 işlemci 2.20 ghz overlock ile 3.20 ekran kartım nvidia gt635 ram 6 gb 1333...
  5. M

karburatör iğne ayarı

arkadaşlar bu karburatör iğne ayarı ile ilgli konulara göz gezdirdim benim sorum ise şu bizim motorlarda bu 3.de araştırmalarıma göre bazıları o iğnenin sadece rolantiyi etkilediğini söylüyor iğne ayarı tam olarak ne işe yarar
  6. M

leptop soğutması

öncelikle iyi akşamlar leptobumda cpu değilde harddisk ısınması var leptop soğutucusu aldım 2 güne elimde olur daha öncede varrdı ama bilgisayarın alt kapağında harddiskin orasında hava geçiş yeri yok çok az ye var ram lerin olduğu yerde filan bu kapağı söksem herşey dışarı çıkıyor soğutucuyu...
  7. M

teknik yardım windows8 den windows 7 ye format

iyi günler dizüstü bilgisayarımda windows 8 yüklü geldi win 7 cd mevcut elimde 1 hafta önce arkadaşın leptoba format attım kendi pc me atmaya çalışıyorum pc açıkken masaüstünde başlatmaya kalksam bile hata veriyor biostan cd yi en başa usb yi 2 ye hdd yi 3 e aldım gene cd den başlamadı usb ye...
  8. M

arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozuluyormu

Arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozulmaması için neler yapıyorsunuz ben dondurucu sıkıyorum kaskı çıkardığımda gene bozuluyor bunun püf noktası varmıdır
  9. M

turkcel t40 hata atıklama modu

İyi gunler tutkcel t40 telim var yaklasik 4-5 aydir kullaniyorum usb hata ayiklama aktif ti bu gun root aticaktim tele pc ye bagladim inaktif olmus format attim halen boyle nasil aktiflestirebiliriz [/url][/IMG]
  10. M

egsozun içine su dökmşler

evet dün b.eskiye arka fren balatası almak için gitmiştim geri geldimde motoru çalıştırdım egsozdan tuhaf bi ses geliyor acaba motora ne oldu dedimm eve geldim egsozu söktüm su çıktı içinden baya ama gene kaldı içinde su bi türlü atamıyor çıngır çıngır tuhaf ses yapıyor bi türlü gideremedim...
  11. M

Bu gün başıma gelenler

Arkadaşlar bugün başıma gelenleri anlatayım sakarlıkmı artık anlamadım Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir...
  12. M

ön takımdan tıkırtı sesi ve disk fren az tutması

arkadaşlar iyi akşamlar sorunumu dile getireyim driftim 17 bin küsür km de frenimin tutuşu azaldığını farkettim (ön) fren balatalarımı değiştirmeye karar werdim o günde 200 km kadar yol yapıcaktım pazar günü açık dükkan bulamadım zar zor bi dükkan bulabildim riaalli marka fren balatası aldım...
  13. M

Ehliyet kursu sınavı hakkında bilgi verebilirmisiniz

arkadaşar iyi günler 25 nisan yaşımı doldurup ehliyete yazılacağım sürücü kursuna gittim benim okulum var devamsızığım yüksek nasıl yapabiliriz diye sormaya senin yaşın ne zaman doluyor dediler nisan 5 dedim sen mayısa kalıcaksın mayısta teorik sınav haziranda direksiyon sınavı başka hiçbir...
  14. M

motor tam ısınmamışken stop etme

arkadaşlar mh drift motorum var 17 bin km de 12 binde subap ayarını yaptırmıştım bir süre stop etmiyordu şimdi çalıştırıyorum motoru elimle blok ılınana kadar bekliyorum sonra çıkıyorum yola mesela yavaşlıcam debrajı sıkıyorum gaz vermeyince stop ediyor sonra gıy gıy gıy jikleyle oynamadan...
  15. M

win8 tarayıcıda sayfalarda tıklama yaparken sayfayı geri alıyor

anlattığım gibi mesela facede beğen btonuna tıklıcam geri alıyor ama her zaman değil tarayıcıdan bi oyun oynuyorum mesela öprü inşa etme tam tamamlamak üzereyim sayfayı bi önceki sayfaya geri alıyor sol tıklama tuşu bunu yapıyor sorun ne olabilir
  16. M

Mondial MFH 100 luk cub şanzıman

S.a arkadaşlar Mondial 100 lük cub motor alıcak bi arkadaşım köyde filan kullamak için ama 3.vite dişlisi kırık diğer viteslerde sorun yok ne kadar tutar arızası
  17. M

motorsiklet montu

Arkadaşlar motosiklet montu alıcamda karar veremedim sizce bu 3 ünden hangisi veya bu fiyatlarda ne alınabilir :silent: http://urun.gittigidiyor.com/garaj/feyizoglu-ndan-scoyco-tam-koruma-giysi-s-m-l-xl-92058550...
  18. M

Km gösterge sorunu

Arkadaşlar bende mh drift var ilk aldığım aylarda göstergem düzgün çalışırken şimdi 70-80 lerin üstüne çkmıyor motordan şüphe ediyordum taaki eve ptt le ceza gelene kadar 112 le radara girmişim bu göstergenin sorunu nedir ne yapmam lazım

Yeni mesajlar