Arama sonuçlarınız

1. M

Ride PC motosiklet oyunu

Arkadaşlar merhaba daha önceleri moto gp 14 oynamaya çalılıyordum düm tesadüfen Ride isimli oyunu keşfettim steamde indirimdeydi 14 tl ye aldım 4 dlc si ile 22 tl ye denk geldi sanırım oyun türkçe ve türkçe seslendirmeli yarış oyunu Aprilia-KTM-Kawasaki-Honda-Yamaha ve bir kaç motosiklet markası...
  2. M

Turkcell menü Pop Up saçmalığı

Herkese iyi akşamlar S8+ kullanıyorum Turkcell hattım var Turkcell menü saçmalığından bezdim artık mesela birini arıyorum meşgul ise kapatıyorum ekranı arkadan bir pop up bildirimi gönderiyor ben görmediğim sürece ekran hep açık kalıyor bunu kapatmanın yolu yok mudur turkcell den yanıt alamadım
  3. M

Altın Elbiseli Adam ın anısına kara kalem çalışması

Aea nın gidişi hepimizi çok üzdü malesef sanki hiç gitmeyecekmiş gibi vidolarını izledik durduk en azından onun bir anısını duvarıma asmak istedim elime geçmesini bekliyorum
  4. M

Hyosung Gt 650 R hakkında

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda elime 20 bin gibi bir para geçicek aklimda mt 07 vardi fakat aldi basini gitti 250 cc yede 20 bin bayilmak isyemiyorum suan cikmazda gibi bir seyim gt 650 r lara baktim 2008 model mevcut malum sitede hyosunga mesaj attim 2016 serisi mevcut diyor aklim karisti...
  5. M

Senet ile borç meselesi ve avukat sorunu ?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2-3 yıl önce birinin borcunu ödemiştik ve karşılığında senet almıştık adamda parayı ödemedi geri bizde avukata başvurduk bizden dosya masrafı vs 4000 5000 liraya kadar para istedi ödedik adamın üstüne tarlamı ne varmış onlar satılcakmış yaklaşık 4 5 ay oluyor hala bir...
  6. M

Arkadaş ne gördünde yanaktan yarıldın yahu :)

Herkese iyi akşamlar bu gün biraz işlerim vardı halletmek için şehir merkezine gidiyordumki arka lastiğim yarıldığını farkettim arkadaş ne gördün yanaktan yırtılıyorsun :D
  7. M

Kombiden anlayan içeri :) Buderus u52 6A hatası

Arkadaşlar merhaba Buderus u52 konvansiyonel kombi var nisan haziran sıralarında bu arızayı veriyordu hem kombi bakımını hemde arızayı söylemiştik ben evde yoktum bakım yapıp gitmişler sanırım şuan yine aynı arızayı veriyor 2haftadır sorunu video ya aldım video açıklamasında özeti mevcut...
  8. M

PayPal Türkiyeye geri dönüyor

Binlerce müşterisini mağdur bırakarak ülkemizdeki faaliyetlerine son veren PayPal, önümüzdeki yıl geri dönmeye hazırlanıyor. Bu Haziran ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından lisans alamaması sebebiyle Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan PayPal, Türkiye'deki...
  9. M

Skype İndirme ve yüklenme hatası

Herkese merhaba dün skype ı indirip kurmayı denedim insal inerken 29 kb hızla iniyor indikten sonra kuruluma geçiyorum 15 20 dk geçmesine rağmen kurulmuyor internet yavaşlığındandır dedim vpn ilede denedim olmadı bu akşam tekrar deneyim dedim çok yavaş iniyor ve kurulmuyor başına gelen varmı
  10. M

Park etmiş olduğum motora vurup kaçan kişiyi saygıyla anıyorum

Bu gün biraz dolaşayım diye motorla dışarı çıktım park ettim geziyorum 20 dk ya evden telefon geldi motorun yanına gittiğimde ayna gevşemiş fark ettim biri takılmıştır sanıp düzelttim sonra eve gelip motoru patkedince ön çamurluk far karenajı far egsoz sacı vs çizilip çatladıpını farkettim...
  11. M

Gtr 250 mi R25 mi ?

Arkadaşlar merhaba mondial drift ile 60 bini devirdikten sonra 250 lilik bir motor arayışındayım Hyosung Gt250 R + yönleri benim için Ters maşa ön çift disk V motor oluşu(sesini seviyorum) Yağ soğutma sıvı ile uğraşma derdi yok - Yönleri 5 ileri Parçası bulunuyor diyende var yok diyende...
  12. M

Senetle borç meselesi

Merhaba arkadaşlar 2 sene önce birinin banka borcunu ödedik bizim köylüydü vatandaş sonra taşındı elimizde bir senet var adamdan 2 senedir haber yok telefonlara çıkmıyor biz bu senetle parayı en kolay yoldan nasıl alabiliriz bu konularda hiç bir bilgim yok bir danışmak istedim
  13. M

Arora 100 rolantide durmama sorunu

Arkadaşlar merhaba elimde bir motor var giderken gaz açınca sorun yok fakat rolantide hiçbir türlü durmuyor rolantiyi ayarlıyorum bazen kendi kendine gaz açıyor bazen kısıyor ayarladığım rolantide durmuyor soğuk sıcak farketmeksizin ilk çalışmada ugraştırıyor hava ayarı ile oynamışlar araştırdım...
  14. M

emniyet önünden geçerken içeri çekildim :)

Herkese hayırlı günler bu gün evden ptt ye motorla gideyim para yatırayım dedim kask eldiven ve montu giydim ptt önnde park yer pek olmuyor bende geriye park ettim ptt ye girdim işimi hallettim dışarı çıktım emniyetin önünden geçerken (ptt ile emniyet yan yana arasından bir yol geçiyor)...
  15. M

Konu dışı 2 iphone 6 aynı anda çalıyor

Arkadaşlar merhaba iş yerinde bir abi geldi eşi ile iphone kullanıyorlarmış hatlar farklı fakat birini aradığında öteki telefonda çalıyormuş bunu nasıl kapatabiliriz
  16. M

Havalar ısındı asfalt erimesi

Arkadaşlar merhaba havalar ısındı asfaltlar erimeye başladı virajlarda vs dikkat edin çok kötü kayıyor
  17. M

Testlerden 5 yıldız almış en ucuz kask :)

İşin şakası bir yana fotoğrafı ben çektim adam kafasına bu kadar önem veriyor maalesef
  18. M

windows 10 sıkıştırılmış bellek sorunu

Arkadaşlar merhaba bende bir leptop var windows 10 yüklüyorum temiz kurulum(belki 10 kez kurdum sıfırdan) kurulduğu gibi güüncellemelerini yapıyorum driverlarını yüklüyorum oyunlarımı kuruyorum fakat ne zaman pc yi açsam sıkıştırılmış bellek altında 0.1 mb veri aktarırken diskimi %100 kullanıyor...
  19. M

Muayene ve ceza sorunsalı

Arkadaşlar merhaba 17 sinde muayenem bitiyor fakkat bir radar cezası var şuan ödeyecek durumum pek yok araştırmama göre bazı kaynaklar mtv olmasa muayene ye girebilirsin diyor bazıları trafik cezasıda olmaması lazım diyor cezası olupta muayene yaptıran oldumu yada bilen biri varmı teşekkür ederim
  20. M

APRİLLA alıyorum tavsiye edermisiniz

Evet arkadaşlar bu makine iyimidir :)