Arama sonuçlarınız

1. M

doill marka motor yağı

tofas ta kullanan çok var. ben de kendi tempra aracıma koydum ilk defa. 2000 km kadar yol yaptım şuanlık sorun yok.
  2. M

Motosiklet yağı otomobile koyulur mu?

ondan kullanıyorum hocam. 10 60 Yağı test edeceğim tam sentetik cevap veren herkese teşekkür ederim :)
  3. M

Benim için aradığınız için teşekkür ederim. Evet Sentetik olarak bir tek castrol çıkıyor ve kutuda sentetik yazmasına rağmen sitesinde mineral gözüküyor. Shell in hx5 diye bir yağı var yurtdışında 20 50 yarı sentetik. Bizim tempralar da kronik bir yağ eksiltme söz konusu 1.4 egealar gibi acaba...
  4. M

Sentetik hangi yağlar var hocam ? Castrol 20w50 üstünde sentetik yazıyor castrol sitesine baktığımda mineral yağ olduğu yazıyor. Shell hx5 diye bir yağ var yarı sentetik o da tr de yok.
  5. M

Mobil1 yazmışım özür dilerim castrol power 1 yarı sentetik. Evet araç lpg li mineral yağlar yarı sentetik ve sentetiğe göre daha dayanıksız olduğu için koysam mı diye düşündüm.
  6. M

Daha yeni motor yaptırdım kaybetmeyim 😅 1741170604 O yüzden 20/50 ye en yakın olan 15/50 yi düşündüm hem de daha teknolojik bir yağ
  7. M

Merhaba arkadaşlar. Ben de 93 Model tempra var kendi yağı 20/50 ancak 20/50 yağlar eski teknoloji olduğu için mineral yağ bu yağ yerine 15/50 Castrol mobil1 yarı sentetik koysak nasıl olur ?
  8. M

Arka fren hava sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim Rx3 ün arka freninde hava sorunu var ne yaptıysam çözemedim. arka fren merkezi değiştirdim sıfır yağ koydum internetten onlarca video izledim arka frenin havasını alıyorum arka fren çok güzel tutuyor fren pedalı olması gerektiği konumda tutuyor aradak 5/10 gün geçiyor...
  9. M

Rx3i Evo Marş Sorunu

Merhaba arkadaşlar son 2/3 aydır yaşadığım bir sorun mevcut. Bazı zamanlar motorda kontağı takıp marş yaptığım zaman elektrik kesiliyor. Sorunu açıklamam gerekirse Marş yaptığım esnada marş durup gösterge gidip geri geliyor ve gösterge selamlaması yapıyor. bazen tekrar marş yaptığımda alıyor...
  10. M

Telefondan üye girişi yapamıyorum.

Merhaba arkadaşlar geçen hafta telefona format attım normal kullandığım tarayıcıdan bir türlü motosiklet.net te üye girişi yapamıyorum. site açılıyor üye giriş bilgilerini giriyorum enterlıyorum bu hatayı veriyor (diğer sitelerde vs hiçbir sorun yaşamıyorum)
  11. M

Rx3i Ampul önerisi

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler Motosikletimde orjinal olarak 35 w philips hs1 ampul var. fakat aydınlatma açısı olarak güzel olsada ışık şiddeti çok az daha önce kullandığınız iyi aydınlatan bir ampul önerir misiniz ?
  12. M

Rx3i Evo ilk muayne geldi :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma uğrayamıyordum. İş güç askerlik vs. derken motorun ilk muayenesi geldi Haziran 9 da gezici istasyona sıra aldım bakalım bizi ne bekliyor. Muayene için far,sinyal,korna, fren müşirlerini kontrol ettim sorun yok. Arka lastik tabandan ölçerlerse kalır gibi...
  13. M

Kırklareli Ankara gidiş geliş 1300 Km gezi

Herkese merhaba arkadaşlar ankaraya gidiş ve dönüş yolculuğumu sizinle paylaşmak istedim yolculuk pek beklediğim gibi gitmedi açıkçası yağmur ve ters yönden esen rüzgarlar biraz zorladı fakat mutlu son ile bitti bana kalacağım yeri ayarlayan Kazım TOKMAK isimli abime buradan tekrar teşekkür...
  14. M

4 Mevsim motorculuğu böyle mi oluyor :)

4 mevsim motorculuğu diye tutturdular ben de olmak istedim taktik doğru mu acaba :) işin şakası servisteydim 5 dk da yağmur çöktü olan oldu her yeri su bastı bu zamanlar yola çıkacak olanlar gerekli teçhizatını alsın yanına herkese iyi sürüşler :)
  15. M

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

daha pazartesi günü plaka kayıp olan motora plaka çıkartmamız gerekti ruhsatı yeniledik
  16. M

Babaeski izmir arası bayram gezintisi

herkese merhaba arkadaşlar bu gece 3.30 gibi yola koyuldum saat 11 gibi neredeyse durmaksızın yol aldım :) ve toplamda 170 tl yakıt almışım Yola çıkış Malkaraya geldik keşana doğru yola koyuluyoruz Çanakkale feribotuna geldik fakat müthiş bır sıra karşıladı sabahın 6.30 unda Neyseki...
  17. M

Elektrik problemi

Arkadaşlar biçerdöverin kabinde aydınlatmalar için bir sigorta bulunuyor sigorta atmıyor fakat plastiği eritecek kadar ısınıyor biz buna ne gibi bir çözüm sağlarız Görüldüğü kadarıyla kablonun teki ısınıp eriyor
  18. M

Muayne plaka aydınlatma lambası ?

Arkadaşlar merhaba ayın 19 unda muayneye giricem tek sorun yeni plaka çıkartmam lazım ve plaka aydınlatma ışığım yanmıyor bizim motorlarda kronik 1 ay sonra bozulur plaka aydınlatma ağır kusur mu acaba
  19. M

Bir çinlinin üzerinde 82.000 Km

Herkese hayırlı akşamlar 2013 ten bu yana iyisi kötüsüyle 82 bin kilometre tamamladık çinlimle şükür ki hiç yolda bırakmadı :) aslında motosikletler üzerinde yanlış bir algı var 20 30 40 bin civarı motorlara ölmüş gözüyle bakılıyor bir yandan bunu göstermek istedim bu konuyu açarak herkese...
  20. M

Tek bir karakter ile iphone çöküşü

En yeni ios sürümündeki açık sayesinde whatsapp sms instagram dan tek bir karakter atılması ayfonu çökeltmeye yetiyor bu adamlar en iyi sistem bizim diye geçiniyor sözde toplamda 15 20 modele güncelleme veriyorsun her sene aynı vaka biraz denedik telefonlar bootloop bile oluyor malesef dikkat...

Yeni mesajlar