Arama sonuçlarınız

1. C

Motosikletyedekparçası.com rezilliği

3 hafta önce bu siteden 1 adet 14t ön dişli. Kalyoncumotordan yağ ve filtreler. Motoonlineden de zincir aldım. Zincir ve yağlar 1 hafta içerisinde elimde oldu. Fakat hala dişli kargoya verilmedi. Bu arkadaşları 2 hafta önce aradığımda depodan geldi bugün kargoya vericez demişlerdi. Geçen hafta...
  2. C

Cbr250 motor bloğundan gelen ince tık tık sesi

Motorum da son 3/4 gündür silindirin ortasından gelen bir tıklama sesi var. Soğukken duymak çok zor fakat ısındığında çok belirginleşiyor şıkırtı ile tıkırtı arasında ince bir metal sesi diye tanımlayabilirim sesi. İnternette araştırdığım kadarı ile bu cbr250 bloğunda kronik olarak egzantrik...
  3. C

Cbr 250r İçin yarı sentetik yağ önerisi

Cbr 250r ın krank dağıtma sebebinin Motorun biyel kolundaki rulmanların eski nesil rulman olması ve son kullanıcının bunun bilincinde olmayıp full sentetik yağ koyarak bu parçaya zarar vermesinden kaynaklandığını söylemiş çoğu kişi:silent:. Bende yakın zamanda 2012 model bir cbr250 aldım...
  4. C

Sonunda cc yükselttim hayırlı olsunlarınızı alırım ;)

Cbr 125 ile geçen 9 aydan sonra yeni bir motor arayışına girmiştim. Motorum ilandaydı geçen hafta salı günü satıldı:queen:. Bu cumada öncesinde görüştüğüm doktor arkadaşın Cbr 250 sini gümüşhaneden almak nasip oldu. 40.000km de ve fiyatı emsallerine oranla oldukça uygun olması sebebiyle beni...
  5. C

Sonunda cc yükselttim :)

Cbr 125 ile geçen 9 aydan sonra yeni bir motor arayışına girmiştim. Motorum ilandaydı geçen hafta salı günü satıldı:queen:. Bu cumada öncesinde görüştüğüm doktor arkadaşın Cbr 250 sini gümüşhaneden almak nasip oldu. 40.000km de ve fiyatı emsallerine oranla oldukça uygun olması sebebiyle beni...
  6. C

Moto kuryelik geç giden paketlerde azar yemek?

Aranızda kurye olup bunu yaşayan var mı? Bugün bir kurye istifa etmiş eksik çalıştık haliyle paketler yığıldı ve geç gittiler. Tartışma hatta kavga boyutuna gelen müşteri ilişkilerim oldu gün içerisinde. Can sıkıcı bir durum. Orda burda duyar kasarlar ama iş pratiğe geldiğinde insanlar...
  7. C

cbr 125'den ns200'e geçilir mi?

Aklımda cbr 250 vardı ama bu krank kırma muabbetleri ve son zamanlarda iyice piyasasının artmasıyla vazgeçtim. Ns200 sizce cbr 125 den sonra mutlu eder mi hissiyat olarak?
  8. C

cbr 125 Motosikletimin bloğundan gelen tak tak sesi

https://www.facebook.com/watch/?v=10153816993826161 linteki motordan çıkan sesin aynısı şuan benim motordan çıkıyor özellikle rolantide ve soğukkan çok fazla duyuluyor ısındıktan sonra ise aralıklı şekilde örneğin 5 saniye ses yok 2 saniye tak tak yapıp sonra yine 5 saniye ses yok gibi. Gaz...
  9. C

ikarus sendromu etkileri ve engellemek

Atinalı mimar Daedalus[i], işlediği bir suç nedeniyle sürgün edildiği Girit’te Kral Minos tarafından, insan yiyerek beslenen yarı boğa yarı insan biçimindeki, Minotaurus adlı oğlunu hapsetmek için bir labirent inşasıyla görevlendirilir. Daedalus içinden çıkılması mümkün olmayan bir labirent...
  10. C

Ybr 250 nasıl bir motor?

Uygun fiyatlı 250cc motor bakarken ybr 250 yi buldum. Fiyatı 10/15 bin bandında. 2.elleri genel itibariyle temiz zaten çok fazla ilan yok ama belli fazla apaçilikte vs kullanılan bir motor değil belki tipinden belkide çıktığı dönemdeki yanlış fiyat politikasından yaygınlaşamadığı içindir. Konuma...
  11. C

cbr 125'den yüksek cc'ye geçiş

Cbr 125 kullanıyorum 1 senedir. Motor güzel sorunsuz. Fakat tatmin etmiyor. Aklımda ns200 almak var fiyatı uygun olduğundan dolayı:) Fakat mt 07, r25, r1 gibi motorları kısa sürede olsa kullanıp tecrübe ettikten sonra ns200 ü alsam bile kısa sürede onunda aynı şekilde tatmin etmeyeceğini pişman...
  12. C

2021 model Bajaj Ns 160

Bugün bajaj servisine sordum motor haziranda gelecekmiş ve satış fiyatı 23.000 olacakmış. Kasasının ns200 ile aynı olması hoşuma gidiyor ns 200 çok rahat motor çünkü. Ama motorun kronik krank kırma vs gibi birçok problemi olduğunu duydum 2020 modelini kullanan varmı aramızda motor hakkında bilgi...
  13. C

Eski kasa cbr125'den yeni kasa cbr 125'e geçmek

Aranıza yaklaşık 8 ay önce 2009 model karbüratörlü cbr 125 ile katıldım. Bu güne kadar beni hiç yolda bırakmadı bende bakımlarını eksik etmedim. Birkaç kaza yaptım grenajlar zarar gördü tamir ettim yüksek devirde kafa grenajından zırıltı gelmesi dışında motorumda hiçbir sıkıntı çekmedim şimdiye...
  14. C

far kablosu yanmış/ led far tavsiye

motorun kısa farı daha önce bozulduğu için çıkartmıştım. Yakın zamanda h7 sarı led olmayan bir far taktım ceza yazılmasın diye zaten uzun ile idare ediyordum uzunum xenon:pl:. Fakat bugün baktım pinlerin birini yakmıştı çıkardım direk. CBR125 için far ampülü önerisi yapabilir misiniz? düşük güç...
  15. C

Yağ tıpam yağ sızdırıyor.

Daha önce konu açmıştım yağ tıpasının yuvası yalama oldu diye. Tornacıda oraya kılavuzla tekrardan diş açıldı vida güzelce oraya oturdu sıkıldı. Bugün yani bu işlemin üzerinden yaklaşık 2 hafta sonra fark ettim ki yağ sızdırıyor. Vida ile pulun arasından akıyor. Çözümü nedir bunun ben bu tıpayla...
  16. C

cbr 125r performans düşüklüğü

Motorum 2009 model cbr 125r. Motoru aldığımda ilk aylar düz yolda 130kmh'yi rahatlıkla görüyordu. Sonrasında motul 3000 yağ koyduktan sonra 110 u geçmemeye başladı. Yağdan olduğunu düşündüğüm için 1 hafta önce motul 7100 yağ ve yeni buji hava filtresi aldım motora fakat halen daha o ilk aldığım...
  17. C

Yağ tıpası sıkılmıyor yalama oldu

Merhabalar motoruma yağ yağ filtresi buji akü vs aldım yakın zamanda da geldiler. Hepsini güzelce uyguladık hava filtresi ve bujisi temizdi ama almışken değiştim. Fakat yağı boşalatacığımız zaman yağ tıpası baya bi süre döndü ama açılmadı en son diş tuttu açıldı neyse yağını boşalttık yağ...
  18. C

anlas tournee vs mıchelın pilot street

anlas tornue 500tl michelin pilot street 640 her ikiside sıfır ve ölçüleri 130/70/17 Ön lastiğim 2017 üretim anlas tornue tutuş vs memnunum ondan Ön anlas diye arkaya da anlas almayı düşünüyorum fakat ister istemez 500 verene kadar 640 verip michelin almak daha mantıklı geldi bana yinede her...
  19. C

İlk uzun yol

yaklaşık 1 yıldır motosiklet kullanıyorum kuryelik vs işlerde yaptım ama hep şehir içiydi şimdiye dek uzun yol tecrübem olmadı. Yarın toplam gidiş dönüş 400km lik bir yol yapmayı düşünüyorum. Motorum cbr 125 eski kasa karbüratörlü motorum şimdiye dek hiç yolda bırakmadı yağı suyu tam şuan bakım...
  20. C

Lastik seçimi

Merhaba yeni bir lastik alacağım ön lastiğin anlas tornue sport yeni lastik ama arka duro marka ve bitik. Arkayı değişmek istiyorum ama şu sıralar bütçem pek yok çıkma lastik alacağım kapıda ödemeli güvenilir bir yer buldum 4 seçenek arasında kaldım. En önemli nokta motor cbr125 130 lastik...