Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Motosiklet motorlarını değiştirmek?

Örnekler extreme olabilir, diyelim ki Mt 25 motoru var elimde veya R1 motoru ben bunu kafama göre başka bı motora takabilir miyim? Mesela varadero motorunu bı dragstara takabilir miyim? Evet komplike evet maliyetli belki ama sadece Cg türünde olabiliyo aklıma takıldı, olabilitesi var mı yani bu...
  2. Necrosmash

Sürüşten alınan zevk

Henuz çok yeni sayılırım motosiklet camiasına belki sosyal medya kurbanı oldum belkide bende bı sorun var yada coookk yeni olduğum içindir ama motoru sürerken zevk aldığımız kısma ne zaman geciliyor? Şuan halen trafiğin yoğun olduğu saatlerde çıkmaya korkarak gidip geliyorum ve bu durumda...
  3. Necrosmash

Yer çapası

Internette söyle bi item buldum, ve bunun Turkce versiyonunu veya ülkemizdeki halinden bulamadim. Bilgisi olan var mi? Zinciri burdan gecirip motora baglamak icin bi aparat yere. Item bu
  4. Necrosmash

Disk kilidi

Bu motora takılabilecek disk kilidi hangileri? Disk kalınlığını bulamadım, Help!! Daytona 250v
  5. Necrosmash

Raptor daytona 250V~ Koruma demiri

Bu motora koruma demiri takilir mi ? Takilirsa neresine takilabilir ?
  6. Necrosmash

Artes sorunlari

Bu Artes sisteminin düzgün çalıştığına şahit olan var mı?
  7. Necrosmash

ABS ve Disk

Selam, Kombine fren sistemi olan yani kisaca soyle diyim ABS olmayan bir motora ABS takilabilir mi ? veya bazi motorlarin lastiklerinin hem saginda hemde solunda diskler mevcut, 2 tane olmasi ABS oldugu anlamina mi geliyor ? yani 2.Diskin olup olmamasi ne anlama gelir motor kotu fren mi yapiyor...
  8. Necrosmash

Sıfır araç alımında Ruhsat

Sıfır araç motosiklet alımında ruhsat kaç gunde cikiyo? Ben asa yukarı 5 gün oldu bekliyorum,bu normal mi? Fatura aldım sadece bide sigorta yaptirdim hepsi bu.
  9. Necrosmash

Osmo action 5

Bu kamera hakkında ki düşünceleriniz nedir? yanında 3 batarya ile geliyo.
  10. Necrosmash

Motosikletler ve tasima kapasiteleri

Cogu web sitesinde veya motosikletin kendi manuelinde temel olarak yazilmis bazi tasima kapasiteleri var bunu hepimiz biliyoruz ancak, gunluk yasanti ile teorik bilgi cok nadir bir arada bulusabiliyor, Bkz resimdeki gibi; Peki o yuk ile kac km gidilir makinaya zarar vermeden gibi sorular var...

Yeni mesajlar