Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Motosiklete başladım – başlangıç motoru ve ekipmanlar hakkında düşüncelerim

Bol aksiyonlu,bol köfteli ve eğlenceli sürüşler dilerim 🥰
  2. Necrosmash

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Evime giden yolda şahsım adına bisiklet dahi görsem gecemiyosam eğer polisi arıyorum direkt, ne ugrasacam. Öte yandan halkımız dini inancı ile övünür ama kimse o muhteşem kutsal kitabın ilk emrinden haberi yok işte. Oksijen alıp cahildioksit veren milyonarca insan. Çağrı merkezindeyim emin olun...
  3. Necrosmash

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Alınan herşey dolara endeksli çünkü evrensel para birimi,afrikayada gitsen tanzanyaya da gitsen dolarla alışveriş yapabilirsin. Dolayısıyla ana parası dolar olmadan, dolar bazlı şeyleri almaya çalışan biz gariban halk alacağı herşey dışarıdan dolarla alınıp TL e ceviriliyor, KDV,ÖTV...
  4. Necrosmash

Kaska aksiyon kamerası montajı

Cok temele inecek olursak dis yuzeyinde ki yer, catlamaya sebep verebilir soguk havalarda, sivi temaslarinda araya girerek korozyon gibi dusunursek zarari olabilir ama cok mikroskopik seyler bunlar zannimca, ben olsam kaska zarar vermezdim hicbi kosul ve sartta daha tecrubeli birileri yazar mutlaka
  5. Necrosmash

Kaska aksiyon kamerası montajı

Lastikte ki izler gibi araya dolarak daha saglam tutmasini saglar teknik olarak bence
  6. Necrosmash

Motosiklet Satışları

Düşmemiş resmen çakılmış balıklama masallah
  7. Necrosmash

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Eger bisey halkin, calisanin yararinaysa o bizde yapilmaz. iklim kanununun ilk 4 maddesi onaylandi 3 milyar Euro kredi icin ulke satildi resmen daha otesi yok ki, insan ticareti yasallasirsa yakinda sasirmayacam. Kendi halkina bu kadar dusman baska bi yonetim gormedi bu ulke hic..
  8. Necrosmash

Yer çapası

Uzerine ufaktan bi beton dokup o vida-alyan vs gibi seyleri kapatmayi planliyorum ufaktan zaten, Suan icin zinciri tekerden dolandirip sele uzerinde kilitliyorum ve tekerin icinden gecirirken fren kablolarina vs, zarar verecegini dusunuyorum cunku zincirin toplam agirligi 15kg felan ( selede izi...
  9. Necrosmash

Yer çapası

Internette söyle bi item buldum, ve bunun Turkce versiyonunu veya ülkemizdeki halinden bulamadim. Bilgisi olan var mi? Zinciri burdan gecirip motora baglamak icin bi aparat yere. Item bu
  10. Necrosmash

ulefone armor 21 almayı düşünüyorum sizce alınırmı (kuryeyim)

Bu başlık acildigindan beri kontrol ediyorum bu markayı armor 24 var efsane biseye benziyo reverse şarj özelliği felanda var. Napsam bilemiyorum çok ikilemdeyim
  11. Necrosmash

Paddock

Erketeye yatıp kullanıcı yorumunu bekliyo olucam 😁
  12. Necrosmash

Paddock

Bu chopper türünde de kullanılabilir mi ki, bide bu ürünün tam adı ne?
  13. Necrosmash

Paddock

Eveet hortlama zamanı, chopper türü için bunu nerden bulabilirim 😁 450km oldu zincirleri yaglamam lazım artık temizlemek lazım 🥰
  14. Necrosmash

Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Rodajdayim henüz ama gidiyo ya iyi baya bence 😁 Whatsapp gruplarından bilgim yoktu bakiyim oralara da bi, teşekkürler!!
  15. Necrosmash

Lastik basıncı önemli soru

O link basa sariyo evet sonsuz dongu seklinde kodlamis super zekalar onu :( 1744738204 Harikasin valla cok tesekkurler !
  16. Necrosmash

Lastik basıncı önemli soru

Regal raptor Daytona 250v lastik basinci guncel kac olmali ? On-Arka , guncel bi bilgi hicbir yerde bulamiyorum, kitapcigida yok hicbi yerde 🆘
  17. Necrosmash

Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Bu motorun kullanici kilavuzunu hicbi yerden bulamiyorum, kendi sitesinde ki link bos tiklandigi an basa sarmak uzere kodlanmis. Elinde kilavuzu olan var mi ? Birde lastik hava basinci on-arka kac olmali ? 32-32 diyen var 32-30 diyen var ama cok eski bilgiler guncelde de ayni mi bu rakamlar ...
  18. Necrosmash

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Chopper türü ile başladım daha cooookkk yeniyim, FJR almayı planlıyodum şaft aktarma evladiyelik makina ama iyiki almamışım, bulunduğunuz yerde motosiklet kulüpleri vardır illa ki onlarla görüşüp onların motora binip bi agirliklarina bakılabilir mesela artçı gibi arkasına binilir vs ilk...
  19. Necrosmash

Çantaları ruhsata işletme

Eveet,hortlama zamanı. Yeni kanuna göre hususi motora takılan çantalarında isletilme zorunlulugu var mı ehliyete? Ticari değil hususi chopper için. Kimi gerek yok kimi gerek var yazmış ama kanunda net bulamadım, help 😁
  20. Necrosmash

Manisa'da kırmızı ışıkta geçip bir kuryenin ölümüne sebep olan Ege Karaaslan Tahliye Edildi.

Insan hayatı hiç bu kadar ucuzlamamisti bu topraklarda,yazık.........

Yeni mesajlar