Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Cb250r anormal yakıt tüketimi

Düşük devir az yakıt tamam ama makinaya zararı olur illaki az da olsa, altında ki yarış motoru ve gaz tepkisi iyi, haliyle ver yetkiyi gör etkiyi. Kendini geliştirerek konuya hakim olman gerek ( motora yani) sonrasında zaten çözmüş olursun. Servislik bi durum yok bence sadece alışman gerek, bide...
  2. Necrosmash

Honda Klasikleri

Her türlü garanti cümlesi beni benden aldiiiii götürdü bambaşka bi ülkeye ey gidi gunler
  3. Necrosmash

Ağır motosiklete geçmek

220 kilo makina hafif klasmanda mı ağır mı o arayı çözemedim ben şuan , mesela hafif lan bu makina dediğimiz kaç kiloya kadar olan kısım, ağır lan bu yuh dediğimiz kaç kilo mesela, kafamda bı skala yapamadım.
  4. Necrosmash

Supermoto neden pahalı?

Dünyanın BİM i olduk normaldir, kalitesiz yaşamlar kalitesiz insanlar 😁
  5. Necrosmash

67 kmh hızla giderken 1.1 - 1.2 LT yakmak

Ah Dikili bu sene gelirim belki Bergamaya ugriyicam 😁
  6. Necrosmash

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

Suan aklima klasik motul veya putoline markalari geliyo onlardan bakayim diyorum yine ayni rakamlar bazinda ama sorun olmaz galiba demi, cunku agir vasita yada dizel motor yagi yaziyo kitapcikta yanlis cevirimidir anlamadim
  7. Necrosmash

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

SAE 15W/40 API SJ motor yagi yaziyo benim motor icin kitapcikta evet onu kullanacam zaten ama castrol icin olana baktigimda agir is makinasi ve ticari araclar icindir yaziyo, ben mi bi yerde hatali arama yapiyorum tam cozemedim, birde dizel motorlar icindir diyo ek olarak
  8. Necrosmash

Türkiyede egzozlu gezmek konusunda tartışalım

Oğlum sana öyle bı ceza yazacam ki hayatın boyu unutamayacaksin diyen polis geldi aklıma, kanun kağıt üzerinde var uygulamada yok. Polisten kaçan insanlar korkudan ve parasızlıktan kaciyo biri olmasa sorun çözülecek zaten ama ikiside olunca haliyle ortada tutunacak hicbisey kalmiyo. Ben cezayı...
  9. Necrosmash

Türkiyede egzozlu gezmek konusunda tartışalım

Geçen akrapovich için benzer bı soru vardı, farketmez polisler halay çeker seni görünce 😁😁
  10. Necrosmash

İlk vitesli motorum için tavsiye

Konfor oturuş pozisyonu artçı olacak mı kamp malzemesi vs taşınacak mı, bu tip şeyleri de düşünmek gerek bence. Ben şuan Regal raptor Daytona aldım 250v daha yeni 1000km oldu 80 100 bandında iyi çift silindir olduğu için titresimden adamı yormuyoda çok fazla ama tek atayım dersen az km li...
  11. Necrosmash

250sr alınır mı?

Daytona 250v görünüş oturuş ses efsane 😂😂
  12. Necrosmash

Yeni trafik yasası yolda: Bunları yapan yandı!

Ülkenin geçim kaynagi ceza,vergi ve yolsuzluk normaldir😂😂😂
  13. Necrosmash

Sağ şeritte giderken bile yol isteyen arabacılar

Ben motosikletide araba sürer gibi sürüyorum, yol orda geçebilen yada isteyen geçsin ghost rider gibi zincirleyip tutmayacam sonuçta, MTV ödüyorum bende en nihayetinde problemi olan şikayet eder gerekli yere ne keyfimi bozarım nede kendimi tehlikeye atarim
  14. Necrosmash

Motosiklet motorlarını değiştirmek?

Peki bu işletme için modifiye olarak mı geçer bu durum? Yoksa rektifiye olarak mı ilerler?
  15. Necrosmash

Kurum çıkması yada hacizli motosikletler buldum satılık onların motorlarıyla oynamayı düşünüyorum, belki 2 sene sürer bilmiyorum ama ufak bir oyuncak gibi olursa neden olmasın dedim 😁
  16. Necrosmash

Örnekler extreme olabilir, diyelim ki Mt 25 motoru var elimde veya R1 motoru ben bunu kafama göre başka bı motora takabilir miyim? Mesela varadero motorunu bı dragstara takabilir miyim? Evet komplike evet maliyetli belki ama sadece Cg türünde olabiliyo aklıma takıldı, olabilitesi var mı yani bu...
  17. Necrosmash

İyi Bayramlar.

Iyi bayramlaaarrr
  18. Necrosmash

Kaza Sonrası Araç Kiralama

Bizim ülkede biliyosun herşey araya 1 adam sokmaya bakar, avukat hakimin tanıdığı vs çıkarsa kaybedersin kısaca eğer sende olursa bu durum muhtemelen kazanırsın. Devam eden duruşmalar için yorum yapılamaz öyle diyim, hele ki bizim ulkede
  19. Necrosmash

Silindir / Performans İlişkisi

Yani dümdüz düşünürsek, 4 silindir hoştur sesi güzeldir fazla yakar çok kaçar. 2 silindir az yakar iyi kaçar azcikta keşkül titretmesi yaparken seside güzelce verir diyebiliriz demi?
  20. Necrosmash

Telefon/navigasyon/carplay ??

Harbi öyleymiş bu ne böyle 😂😂

Yeni mesajlar