Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

(2025) Türkiye'de 8 ayda 76.000'in üzerinde motosiklet kazası yaşandı

Cehalet,hırs,algi problemi,inat şeklinde özetlenebilir bence
  2. Necrosmash

Zincir kilit ve disk kilit

Securage Guardian 😁😁
  3. Necrosmash

Vergiler düşünüldüğünde en mantıklı motosiklet markaları?

FJR 1300 alacaammmm ama çok zor gorunuyo şaft candır seviyom ben 😁
  4. Necrosmash

Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Usta olup, eski bı motor alıp kendimce tamir ede ede binme donemindeyiz. Motorlar yakında mad max fury road temasına bürünmeye baslar
  5. Necrosmash

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

Ilk baştaki yazıyı okuyunca bı hüzünlendim, bi nutkum tutuldu bı su felan içtim vay nede, ey gidi gunler
  6. Necrosmash

Kawasaki Z400 Garanti Bozmalı Mıyım?

Fiyat algim o kadar gitmiş ki bana normal geliyor fiyatlar , 5bin mi he dogrudur,20 bin mi he dogrudur olur tabi felan diyorum
  7. Necrosmash

Absli arka fren kaydırıyor

Bizim arabadan geliyordu aynı ses, ufacık cukurdan geçerken sanki demiri demire vuruyomus gibi, kaliperler oynadığı icinmis
  8. Necrosmash

Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Şuan ki ekonomide cennetten yer satıyorlar en azından bunlar ürünü eninde sonunda veriyorlar 😁😁
  9. Necrosmash

Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Eveeettt düşüncelerde değişme var mı? Aslında güzel sisteme benziyo 😁
  10. Necrosmash

Motorsiklet Yağı Kaç KM de bir Değişmesi Gerekiyor ?

Kitapçıkta sentetik yarı sentetik mineral hicbisey yazmiyo, serviste elf 10w40 koymuşlar makinaya. 7100 çok ince kalır 5100 tam ideal gibi sanirim
  11. Necrosmash

Süzgeç var hava soğutmalı 2 silindir, haftada bir kullaniyorum desem yeridir, 5000 bin uygun gibi demi?
  12. Necrosmash

Eveeet kim kaç km de bir degistiriyo bakalım, benim aklımda 2000 de bir gibi var, siz kaç km de değiştiriyorsunuz?
  13. Necrosmash

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

Mesela hava soğutmalı motor için 30 derece bi iklimde Daytona 250v için 15w50 uygun olur mu? Veya 10w50 mi?
  14. Necrosmash

Zincir Yağı Önerisi (Motul C2, C2+, C4)

C4 yapiskan C2 yapiskan deniliyo, erimis helva gibi yagla ugrasmak istemiyorum acikcasi genelde asfaltta suruyorum motoru tabi , chopper turunde bi cruiser ama hangi yag iyi gider zincire C2 ile C4 arasinda kaldim , hortlama zamani 😁
  15. Necrosmash

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Ulkede satilmadik bisey kalmadi zaten , insan ticaretini geri getirecekler diye dusunuyorum kaldi ki istanbul ve 1-2 il daha amerikanin ulastirdigi elektrigi kullandiklari icin teknik olarak amarigaya borclaniyolar TR e degil
  16. Necrosmash

Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Acele yoksa eğer bayilerin kampanyaları kovalanabilir,indirimle veya pazarlıkla daha iyi şeyler alabilirsinizde
  17. Necrosmash

Kamp masası tavsiyesi.

Bunun siyahindan aldım orta ebatta 800 e baya iyi kurulumu taşıması felan başarılı 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var
  18. Necrosmash

10-12 arası kask önerisi

Dükkanlarda kaskı deneyip kafa ölçüsüne göre internetten sipariş en iyisi gibi duruyo
  19. Necrosmash

40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

Uzun yol motoru gibi maşallah ST pan European mesela 110 binde alınır mı deseydik, acaba nasıl olurdu yorumları çok merak ettim şuan. Ölümsüz blok bu beni can evimden vuran yorum oldu
  20. Necrosmash

HAVA SOĞUTMALI MOTOSİKLETE EKSTRA SOĞUTMA TAKMAK ?

Tamda aklımdan geçen soruydu 😁

Yeni mesajlar