Arama sonuçlarınız

1. Gaahl

CF 250NK nasıl motordur?

2 yıldır yatıyodu motorum arabayı aldığım için çok beklettim kendisini. bugün tekrar binip işe geldim. çok güzel gidiyor çok güzel duruyor (parasına göre şahane derecede). 6 yıl oldu alalı, her gün işe gel git kullandığım da oldu artçılı 400km yol yaptığım da. hiç keşke almasaydım ya da şunu...
  2. Gaahl

Cf moto nk 250 fren sorunu yardım

Continentalin ABS beyninde herhangi bi sorun yok. Birçok başka motosiklet de aynı yazılımı kullanıyor.
  3. Gaahl

Cf moto nk 250 fren sorunu yardım

abs devreye giriyorsa teker kitliyordur. büyük ihtimalle lastik eskimiş. ayrıca büyük ihtimalle sadece arka frene basarak yavaşlamaya çalışıyorsunuz. ön fren kullanın, ben arka freni sadece çok düşük hızlarda kullanıyorum. zaten 250nk motor freni, arka frenden daha güçlü
  4. Gaahl

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Statik sürtünme, dinamik sürtünmeye göre daha yüksek kuvvet sağlar. Yani asfaltta statik sürtünmeyi saniyede 100 kez devreye alıp çıkarmak, dinamik sürtünmeyi sürekli sağlamaya göre sizi daha iyi durdurur. Toprak yolda ise eğer frenlerken tekerleklerin önünde toprak toplayacak kadar kıvamdaysa...
  5. Gaahl

Emniyet kemeri olan spor motosiklet

en ölümcül kazaların highside yüzünden olduğu düşünülünce yapılan arge mantıklı. ne kadar uygulanabilir olur ve zararı yararından çok olur mu bilinmez tabi.
  6. Gaahl

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

arabalarda hava yastığı ne kadar gerekliyse motosiklette abs o kadar gerekli. abs, fren ekipmanı değildir. güvenlik ekipmanıdır. doğru frenleme yaptığınızda hiç devreye girmez yıllarca devreye girmeden motosikletinizi kullanırsınız. eninde sonunda 1 sefer gerekir o zaman da işini yapar. fren...
  7. Gaahl

Dizel partikül filtresi hakkında

Yeni araç satın alıcam ama partikül filtresi iptali yapılmış. İçi boşaltılmış yani. Araç Nissan Note 2014. Muayenede veya normal kullanımda, ahlaki olarak yaşayacağım utanç harici bi sorun yaratır mı?
  8. Gaahl

Gürültü karşıtı radar

https://twitter.com/grescoe/status/1562809044557246464?s=20&t=0MfooWpNxuO1VyW2M5Qbyw "Gecenin ortasında, egzozuna müdahale edilmiş bir motosiklet 10.000 kişiyi kolayca uyandırabilir." Fransa'da daha fazla şehir, belirli bir desibel sayısını aşan araçları otomatik olarak biletlemek için 4...
  9. Gaahl

Akü Voltajı Hakkında

Dün iş çıkışı yolda akü voltajına gözüm takıldı, 12nin altında düştü 11.7de 2 3 dakika sürdüm. Sonra trafik oldu vites düşürdüm bikaç saniye sonra, belki denk gelmiştir, yükselmeye başladı. Sonra dün bugün 13 civarı ve üstü oldu oynamadı pek. Neden böyle yapar şarj dinamosunda bi sorun var...
  10. Gaahl

Muayenede küçük plaka geçiyor mu?

önceki seneler için konu açılmış ama güncel bilgi almak istedim. 12*18 plakam var mühürlü ve vidasız. ağır kusur çıkarıyor mu küçük plaka, yakın zamanlarda yapan var mıdır?
  11. Gaahl

Orjinal hava filtresi vs Aftermarket

Motosikletim için güzel bir hava filtresi alayım diye düşündüm, şuradan: https://www.e-dnafilters.co.uk/product/ Şimdi biliyoruz ki genelde motosikletler euro normlarına uymak için düşük emisyon amacıyla fakir karışıma ayarlanmış olarak satılıyor. E zaten silindirde yakıtın yakabileceğinden...
  12. Gaahl

Kaskla da kullanabilecek Bluetooth kulaklık önerisine ihtiyacım var

Htc u11 telimin orjinal kulaklıkları son nefesini verdi. Türkiyede de bulunmuyor pek. Yurtdışında sadece amazonda var o da 25 dolar yan sanayi kulaklığı elime ulaştırana kadar 300 tl istiyor. Şimdi benim beklentim aslında çoğunlukla kask içinde kullanacağım ince ve kulağı çok rahatsız etmeyecek...
  13. Gaahl

Bazı motosikletlerin gaz tepkisi konusundaki aydınlanmam

Bu videoda bahsedilen "driveline lash" kavramı kafamdaki bazı soruları yanıtladı. İzlemek istemeyenler için şöyle açıklayayım. Ari Henning'e soruluyor ki; Yamahanın yeni mt09 modelinde elektronik gaz kolu olacak acaba bu gaz tepkisinin yumuşatılmasını sağlar mı? Kendisi de şöyle diyor; Triump...
  14. Gaahl

motogp'yi nereden izliyosunuz?

ücretsiz izleyebileceğim yer bulamadım var mı link?
  15. Gaahl

BikesandBeards kanalının LIFAN motora yaptığı işkence testi

koltuğumun ucunda izledim

Yeni mesajlar