Arama sonuçlarınız

1. uqur_as

CBR 250 Enjeksiyon Arızası

Merhaba arkadaşlar 2015 CBR 250 kullanicisiyim bugün motorumun hava filtresini, yağını, yağ filtresini ön ve arka balatalarını değiştirerek bakımını yaptım bakim sonrası motorum ayaklık üzerindeyken enjeksiyon arızası vermeye başladı ve motor çalışmadı motoru dik konuma getirdiğimde sorunsuz...
  2. uqur_as

2015 CBR 250R Vites pedalı Sorunu

iyi akşamlar arkadaşlar bugün istanbul'da hava bozuk diye dışarı çıkmadım evdeyken bari zinciri temizleyeyim dedim. Zinciri güzel bir şekilde temizleyebilmek için arka çamurluğu söktüm zinciri gaz yağı ile güzelce temizledim ve yağladım Arka çamurluğu takmaya çalıştığımda sol taraftaki pegden...
  3. uqur_as

Sony action cam yardım

Merhaba arkadaşlar konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var. Ağustos'ta yapmış olduğum kazadan sonra kendimi yeni yeni toparlıyorum ve bu süreçte önümüzdeki sezon için ekipmanlarımı yeniledim ve birde action cam aldım daha önceden böyle bir alet kullanmadığım için hangi harici mikrofonu...
  4. uqur_as

Sony action cam as 200vr yardım

Merhaba arkadaşlar konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var. Ağustos'ta yapmış olduğum kazadan sonra kendimi yeni yeni toparlıyorum ve bu süreçte önümüzdeki sezon için ekipmanlarımı yeniledim ve birde action cam aldım daha önceden böyle bir alet kullanmadığım için hangi harici mikrofonu...
  5. uqur_as

honda cbr 125

arkadaşlar honda cbr 125 kullanıcısıyım 1 haftadır :) motorumun soltarafında sızıntı var bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olurmusunuz lütfen