Arama sonuçlarınız

1. E

Scooter mi ? Commuter mi ?

Arkadaşlar merhaba , ilk kez scooter aldım 6 aydan fazla süredir kullanıyorum mart ayına değişip vitesliye geçmeyi düşünüyorum fakat vitesli tecrübem yok . Başlangıç için 150 cbf , pulsar 150ns , pulsar 200ns vs baktım . Kafamda belirlediğim tam bir bütçe yok . İkinci el cbf 150 alıp en azından...
  2. E

Michelin lastik mi İRC lastik mi ?

Arkadaşlar hayırlı geceler herkese . Başlıktanda anlaşılacağı gibi durum bu fakat gel gelelim tabiki ikisini bir tutmuyorum . Olayı kısaca özetleyeyim ilk kez bir scooter aldım . Öğrendim 6 ay oldu 5 binden fazla yol yaptım . Araba alınca kalan parayı harcamıyım diye almıştım ama işler umduğum...
  3. E

Yakıtım çok ama çok fazla yakıyor . .

Arkadaşlar selamlar , 2013 model mondial argent 150cc motorum var . Yakıt konusunu pek takmıyorum fazla yaktığını biliyorum ama hesapladığımda dizel aracımla aynı çıkıyor .. Depoyu hep fullüyorum çok bitirmem yarıma geldimi doldururum . Kmyi tutuyorum 50km de yarım depoya geliyor hatta 50 km...
  4. E

Motosiklet Ledli Gösterge Yapımı ( Videolu )

Merhaba arkadaşlar , dün elimden geldiğince becerebildiğim kadarıyla size göstergeleri led ile değiştirerek daha canlı nasıl yapabilir basit bir yöntemle bunu anlatmaya çalıştım umarım beğenirsiniz , keyifli günler herkese :)
  5. E

Motosiklet Scooter Hava Filtresi Değişimi ( Videolu)

Arkadaşlar burada elimden geldiğince hava filtresi değişimini anlattım sizlere umarım faydası olur , benzer uygulamaları paylaşmaya devam edeceğim :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ---------- Konu günceldir arkadaşlar görmeyen arkadaşların...
  6. E

Motosiklet Scooter Balata Değişimi Nasıl Yapılır ( Videolu )

İyi geceler arkadaşlar , geçen bahsetmiştim aldığım araçlar üzerine vakit buldukkça sök tak işlerini videolu yapıyodum artık motor üzerinden devam edicem :) Burada elimden geldiğince fırsatlar ve imkanlar dahilinde küçük basit bakımları servis yolu tutmadan nasıl yapabiliriz bu ve benzeri bir...
  7. E

Yeni Kanal Açtım Fikirleriniz :)

Abilerim , kardeşlerim ve dostlarım hepinize hayırlı akşamlar diliyorum öncelikle :) Daha önceden el yapımı uğraşlarıımı . Gösterge rengi değişimi olsun , kapı trimlerinin sökümü olsun vs vs. Bu tarz araba ile ilgili paylaşımları fırsat buldukça resimli anlatım yapıyodum çoğu forumda, ilk...
  8. E

Scooterdan hangi vitesliye geçmeliyiz ? (Yardım)

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar . Başlıktan da tahmin edeceğiniz üzere scooterdan sonra nasıl vitesliye geçmeliyiz neler önerirsiniz ? Konuyu detaylıca açıyorum Kısaca kendimi şöyle belirteyim , sene başı aracımı satıp bir miktar kredi çekip yeni bir araba aldım . İşe gidiş mesafem 2.5 km...
  9. E

Devamlı stop ediyor bıktım artık çözüm yok resmen :/

Arkadaşlar selamlar 3 ay önce 7bin küsür kmde mondial argent 150 cc scooter aldım . Şuan 9 bin kmyi geçtim herşeyden memnunum fakat gel gelelim son zamanlar yolda kalmaya başladım , bir yere gitmeye korkar oldum . şöyle 5 10 km mesafe gidecek olsam aracımla gitmeye başladım ve heran yolda...
  10. E

Motor Giderken Stop etti dahada çalışmıyor :/

Arkadaşlar selamlar , mondial argent 150 scooterim var . Son zamanlarda motorda şehir içinde değilde uzun yolda e5'e çıkınca gazı açtığım zaman 60 km üzeri hızda bir anda yakıt bitmiş gibi kesilip stop ediyordu ve durmasına yakın tekrar gazı yemeye başlıyor marş basmadan devam ediyodum ...
  11. E

Scooterim için yeni karbüratör

Selam arkadaşlar 2013 model 8 binde mondial argent 150cc scooterim var . Yaşadığım herhangi bir problem yok diyebilirim fakat karbüratörü japon malı honda vb karbüratörü ile değiştirmek istiyorum .Çokbir bilgiye sahip değilim direk uyumlu bildiğiniz karbüratör varmıdır nelere dikkat etmem...
  12. E

Gaz yememe problemi

arkadaşlar hayırlı geceler mondial argent scooterim var 150cc . Sorunum şu motoru alalı 3 ay felan alıyor 8 bine geldi . İlk başlarda çok seriydi gaza basınca 2 kişide olsak geri çekiyordu . Sonradan performans düştü ayara felan gittim stop ediyordu adam yaptığında çok güzel oldu . En son kendim...
  13. E

Ön fren çok sert tutmuyor

İyi geceler arkadaşlar 1 ay önce mondial argent 150 scooter aldım ilk motor deneyimim . Motora tamamen alıştım diyebilirim hatta öyle ki hergün işe gidip geldiğim aracımı kapıdan kıpırdatmaz oldum bunun tadını alınca :) Gel gelelim bana anormal gelen kısım ön fren kolu çok sert . Yani arka fren...
  14. E

İlk kez motor aldım sorunlarım bunlar :/

Arkadaşlar merhabalar , az önce tanışma bölümünde konu açmıştım ilk kez motor aldım işe arabayla git gel 3 km yolda çektiğim trafik , işe gidince otoparkda park sıkıntısı , eve gelince sitede park sıkıntısı derken işe gidip gelmek için scooter istedim hiç araştırmadan ertesi günü inceledim bir...
  15. E

Artık 2 tekerliyim herkese selamlar :)

Arkadaşlar merhabalar ben Emre , 23 yaşındayım istanbul avrupa yakasındayım . Aranıza çarşamba günü hayatımda ilk kez motor alarak katıldım :) Aktif otomobil kullanıyorum aracım 2007 dizel getz , ev ile iş yerimin mesafesi 3 km olmasına rağmen 15 20 dakikada araçla gidip trafik çilesi bezdirdi...

Yeni mesajlar