Arama sonuçlarınız

1. E

Biber gazı ile kendini savunmak ( Videolu)

Şu lanet olası magandalar bitmiyor, videoyu izleyince benim aklıma çok yattı mutlaka biber gazı alıp cebimde bulundurucam ne olur ne olmaz insanlar delirmiş
  2. E

Motor gaz yiyor ama gitmiyor ?

Arkadaşlar selamlar eniştemin scooterinı kullanıp kendine bahsettiğim bir sorun var . Motor 2013 model sym joyride evo 200i 23binde scooter. Çalıştırıyorum gaza basıyorum 4 5 bin devire kadar devir yükseliyor fakat hiç hareket yok. Dümdüz yolda bile yani 2 cm ileri alıcaksınız 6 bin devire...
  3. E

Sym Far ampül tipi hangisi ? yardım

Arkadaşlar selamlar , iş çıkışı otoparkta motoru çalıştırıp refleksle farları yaktım 2 saniye sonra kapadım motor ısınsın dedim hemen aküden akım çekmeye başlamayalım .. Neyse çevirdim motoru yola çıkıcam parklar yandı kısalar yanmadı. Uzunlar yanıyor . Kısaları açıyorum röle sesi geliyor ama...
  4. E

Hangisi hava ayar vidası ? ( Resimli)

Arkadaşlar selamlar , yeni aldığım sym gts 250 scooterda sürüş esnasında düz yolda problem yok fakat yokuş aşşağı gazı bırakınca egzostta ufak bir patırdamalar oluyor , düz yolda hızı yüksek fakat yokuş olduğunda motor güçlü değil. gazı zor yiyor bana hava ayarı kötü gibi geldi . Motorun orjinal...
  5. E

Siperlik boyama videosu

Buyrun geçen arkadaşlar sormuştu videoyu hazırladım :)) https://youtu.be/OJ9jafkBR0M
  6. E

Sym gts 250 varyatör temizleme ( resimli )

Selamlar arkadaşlar önceden konu açmıştım scooter'i yeni aldım kalkışlarda aşırı silkeleme titreme , düşük hızlarda giderken aşırı vibrasyon. Sağa sola dönüşte kalkış yaparken sanki arka taraf çıkıyor gibi hatta motor burçlarından bile şüphelendim o derece yani. İnternette araştırdım , basit...
  7. E

Scooter aldım bazı sorunlar var tavsiyeleriniz ?

Arkadaşlar selamlar yeni aldığım motor 2009 model 67 binde sym gts 250 karbüratörlü. Karbüratörü arızalıymış , honda cbf 250nin karbüratörünü taktırmışlar . Extra birde jigle çubuğu koymuşlar gizli yere. Motor performans olarak beni tatmin etmiyor , hızlı gidiyor ama geç hızlanıyor , düşük hızda...
  8. E

motosiklet boyama ( resmili )

Arkadaşlar merhabalar , toplamak üzere sym gts 250 scooter almıştım 3 4 gündür bakım yapıp kozmetiğini iyi duruma getirdim elimden geldiğince , geri kalanlar pahalı parçalar varyatörler vs vs bir iki resim ekleyeyim :)
  9. E

Yeni motoru aldım bazı sorunlar :)

Arkadaşlar selamlar 2 ay kadar ara vermiştim en son pulsar 200ns'i 6 bin kmde sattım 2016 model . Şimdi sym gts 250 scooter aldım :) Sabah satışı yaptık aldım üzerime , sigortada endişeliydim çünkü hiç hasarsızlık indirimim yok aynı sene içinde 3. aldığım motor oldu her sene yenilendi sigorta ve...
  10. E

Yeniden motora dönüyorum :))) sizce nasıl motor ?

Selamlar arkadaşlar , ilk scooter'im vardı geçen sene almıştım üzerine heves edip vitesliye geçtim pulsar 200ns aldım. Pulsarla 5 ay kadar birlikte olduk fakat şehir içi scooterin rahatlığını çok aradım sırt çantasıdan nefret ettim derken bir an bunalım satışa çıkardım be 6 bin km civarında...
  11. E

Motor tavsiyesi istiyorum düşük bütçeli

Arkadaşlar selamlar. Scooter'imin üzerine pulsar 200ns almıştım 5 6 ay binince sattım yaklaşık 1 2 ayda motorsuzum aracım var fakat kafayı yemek üzereyim , rüzgarı hissetmeyince tadı çıkmıyor. Park sıkıntısı , işe arabayla gidip otoparkta yer bulmak için 20 dk erken gitmek , akşam siteye gelip...
  12. E

Motorun satışını üstüme almalımıyım _?

Arkadaşlar iyi geceler geçtiğimiz sene mart ayında şehir içinde kullanmak için 2 milyara bir scooter almıştım yaş daha 24 25 olduğundan babamın üzerine yaptım. Sigortası 870tl çıkmıştı yaptırdık tabi.. Sonra scooter çinli olması sebebiyle biraz canımı sıkmaya başlamıştı. Uzağa giderken aracım...
  13. E

Motorcuya yol vermeyip dayak yiyen adam ( Video)

Arkadaşlar valla kavga dövüş sevmesem de motorcu olarak hepimizin sıkça karşılaştığı ve yaptıklarının her seferinde yanlarına kar kaldığı durumlardan biri fakat burada bu sefer sürücünün yediği dayak yanına kar kaldı... Gerçekten bu hareketi savunmasamda böyle sürücülere tam gereken nitelikte...
  14. E

A sınıfı ehliyet saçmalık mı ?

Kafama takıldı videolara denk geldim açıkçası para tuzağından başka bir şey gibi gelmedi bana arkadaşlar. Şimdi A2 ehliyet alırken zaten parkurumuz belli başarılı olup ehliyetimizi almışız tamam eyvallah güzel. Fakat A2'den A sınıfına geçerken sadece yüksek cc'li bir motorla a2 alır gibi...
  15. E

Motosikleti sattım artık veda ve ardakalanlar :( (video-resim)

Evet arkadaşlar bugun motorumu sattım , normalde sürüş sırasında kamera felan açmam pek alışkanlığım değil notere yetişme acelem de vardı o yüzden kısa bir video oldu. Açıkçası üzüldüm çünkü ilk gün ki gibi pırıl pırıl tertemiz her köşesini detailing yaparak temizlerim zincirine kadar , jantında...
  16. E

Motor Alacağım acil tavsiye bugun için

Arkadaşlar selamlar , aksilik çıkmazsa bir kaç saat sonra satışı vermek için notere gidip motorumu satacağım niyet ilk aracı değiştirmekti ama planlarımı farklı kurdum kafamda borçlarımı eritmek için model düşüreceğim işlerimi halledince elimde nakit 3 ile 3-500 arası nakitim olacak ve ara...
  17. E

Cc küçültme - önerileriniz ?

Arkadaşlarım abilerim selamlar , kendim yeni bir karar aldım borçlarımı vs herşeyimi hesapladım ve motorumu satmaya karar verdim pulsarı. Aklımda ki güzel parayada anlaştık kaporamızı aldık. 2 hafta sonra satış yapacağız şimdi gel gelelim arabanın kredisi vs sıkıldım amacım borçlarımı kapatıp...
  18. E

Bajaj honda ile takas edilir mi

Arkadaşlar 4 ay once scooterimi birakip Vitesliye gectim . Pulsar 200ns aldim motordan yana hic sorunum yok çok keyifli fakat topcase takmak istemiyorum. Motor 2016 model 7 binde garantisi devam ediyor. Kiz arkadasimla artcili kullanıyorum. Mesela bir avmye girince elde kasklar dizlik montlar ve...
  19. E

Motorumu satiyorum takas olur

Arkadaslar motorumu satmaya karar verdim pulsar 200ns garantisi devam etmektedir. Satma sebebim aracimi satip model yukselticektim fakat temiz arac bulamayinca vazgeçtim. Aracima jant lastik vs koyup dip basmak istiyorum keyfi olarak kullanicam bunun yani sira devamli saga sola gerektiginde uzun...
  20. E

Full siyah vizör hakkında

selam arkadaşlar Mt'nin çene açılır flux serisi piano black siyah kaskını kullanıyorum , gözlük kullandığımdan takıp çıkartması daha kolay full face kaskım var hjc'nin kutusuyla duruyor bazamın altında , artçımda diğer çene açılırı kullanıyor . Ben siyah vizör istediğimde elimdeki kasklara göre...

Yeni mesajlar