Arama sonuçlarınız

1. M

Segman değişçek işçilik 700 Tl??

Selam arkadaşlar dün bi ustanın yanına gittim. Yağ su kaçırmış. Üst kapak contası olabilir dedi usta Onu geçtim Motor yarma işçilik 700 TL üst kapak taşlama 300 Tl parça 90 Tl çok ucuk rakam gibi geldi bana çift silindir bu arada yorumları bekliyorum :)
  2. M

Kevlar Pantolon Yapmak

Selam arkadaşlar kevlar pantolon satın almak abartalı bi bütçe istiyor. Bu yüzden alternatif çözümler aramak zorunda kalıyoruz şimdi benim düşüncem kevlar pantolonun en etkili olan kısmı POPO %85 popomuzu korumak için kevlar alıyoruz . Aramid bez alıp herhangi bi pantolonumuza dikmek mümkün mü...
  3. M

Buji kararması-Siyah Duman - Durduğu yerde stop etmesi

Selam arkadaşlar Motorum Regal raptor 250 E-9 16000 km de motor yeni karbüratör takıldıktan sonra (ilk 5 dk) teklemeye başladı ve egzostan ilk çalıştırmada yoğun siyah duman atıyor. Motor soğukken jikleyi çekip(kelebekler kapalı) çalıştırıyorum Açıkta çalışmıyor.çalıştırdıktan sonra orta jiklede...
  4. M

MASKE ÖN FAR (El yapımı)

Selam arkadaşlar öncellikle burda yeni olduğumu belirtiyim :) motorumu elimden geldiğince özelleştirmeye çalışıyorum bu projemde bunlardan biri. Öncellikle maske airsoft maskesidir. Yan taraflardan vidaları çakıp sis farlarını sabitledim şimdi soruma geliyim :) Yolu iyi aydınlatması için...

Yeni mesajlar