Arama sonuçlarınız

1. hasmet1

Süper gezi videosu, mükemmel manzara vs yol

http://dai.ly/x4kn11u
  2. hasmet1

680000km'de motosiklet. Orijinal debriyaj!

http://wingworldmag.com/tech/joe-sparrow-425k-gold-wing/ Hangi km'de ne yaptığını yazmış...
  3. hasmet1

Litre hacimli naked gözlemleri

Bakım ve onarım için yaklaşık 80 km uzaklıktaki galeriye gittim, gitmişken de biraz göz attım yeni naked'lara. Japonlar arasında taa 2007'de çıkmış olan CB1000R bence hâlâ kral, kalite olarak en azından. Yumuşacık hidrolik debriyaj, tek maşalı arka salıncak sadece onda var. Görünüş ve üretim...
  4. hasmet1

600cc ve uzeri ilk motorsiklet tabii ki olur, ama SS olmaz... Hatta hic almayin SS

600cc uzeri bir motorsiklet tabii ki ilk motorsiklet olabilir, ancak supersport veya yakin karakterli agresif bir naked olmadigi muddetce. 600cc V2 cruiser ile basladim motorsiklet kullanmaya, ve gayet uygun bir ilk motorsiklet oldu benim icin. Baska bir arkadas ilk motorsiklet olarak BMW...
  5. hasmet1

KTM KTM Superduke 1290 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motoru yaklaşık iki ay oldu edineli. Geçen haftasonu ilk yağını değiştirdim. O zamana kadar 6500 devri geçmemek gerekiyordu. Artık öyle bir limit kalmadı. Sanırım gaz 10500 devirde kesiliyor. Geçenlerde ilk kez gazı nispeten rahatça açma fırsatı oldu. Ancak çok da mümkün değil, çünkü hız cok...
  6. hasmet1

2015 yılında İtalya'da en çok satan 100 motorsiklet

Market from January to October 2015: Top 100 Motorcycles Rank Brand Model Segment Tot. January-October 2015 1 BMW R 1200 GS Enduro 3,029 <br /> 2 YAMAHA MT-09 TRACER Naked 2,551 <br /> 3 DUCATI SCRAMBLER Naked 2,365 <br /> 4 HONDA NC 700/750 X Enduro 2,202 <br /> 5 BMW R 1200 GS ADVENTURE...
  7. hasmet1

Kim motorsikletinin bakımını kendi yapıyor?

Servis ücretleri oldukça yüksek, Japon motorsikletleri ise oldukça dayanıklı, ve üzerinde kolay çalışılabilir şekilde dizayn edilmişler. Uzun süre yağ ve filtre değişimi dışında bir şey istemiyorlar. O yüzden yağ ve filtre değişimini hep kendim yaptım. Hem ucuz, hem kaliteli yağ ve filtre...
  8. hasmet1

Selamlar

Yurt disindan katiliyorum. Ilk olarak bir sene kadar Honda VLX 600, sonra iki sene kadar Honda CB900F kullandim. 5 sene aradan sonra bir sene kadar Honda CB1000R kullandim. Iki hafta once de KTM Superduke 1290R'a gecis yaptim. Standart motorsiklet seviyorum yani anlayacaginiz, gerci artik daha...