Arama sonuçlarınız

1. YouSuffer

Sistemden Kaldırıldığı Söylenen Cezam Kalkdırılmamış

Selam arkadaşlar konu dışı sorunum arabamla ilgili. Kasım ayında aşağıda gordugunuz cezayı yemiştim. Arabada cam filmi var ve sağ far ampulu patladıgı için. Eğer yaptırırsam ve cam filmlerini söktürüp emniyete gidersem cezayı sistemden kaldırabileceğimi belirtmişlerdi. Benden üstünden 1-2 hafta...
  2. YouSuffer

Honda - Motosiklette Güvenli Sürüş Semineri'ne Davetlisiniz!

Arkadaşlar azönce mailime geldi bilgi, güzel birşeye benziyor böyle etkinlikleri kaçırmamak lazım ben gideceğim. Honda Fan Club, tüm motosikletseverleri aynı çatı altında buluşturuyor, bu seminerle herkes güvenli sürüşün püf noktalarını öğreniyor. Tarih: 24.12.2014 Saat: 18:30 Yer: Bilkent...
  3. YouSuffer

Eve Giren Hırsız Motosiklet Kontak Ve Alarm Anahtarını Çalmış

Arkadaşlar günaydın yardımınıza ihtiyacim var çok acil. Sıcağı sıcağına yazıyorum saat 06.20 de işe gitmek için uyandıgımda giriş kat olan evimizin kapısını açık buldum hala şokeyim, dibime kadar hırsız girmiş duymamışım. Acemi biri sanırım cüzdanımdaki 80 tl gitmiş cüzdanımı yerde buldum bide...
  4. YouSuffer

Motorun Stop Lambasının Altına Çakar Lamba Nasıl Yapılır?

Selam arkadaşlar aşşağıdaki ürünü veya bunun gibi bir çakar lamba yaptırmak istiyorum frene bastığında stop lambası ile birlikte yanan şekilde Istanbulda yollarda birçok motorda göruyorum. Bu urunu alsam nerde nasıl yaptırabılırım Honda servisi parça ile gitsem yapar mı...
  5. YouSuffer

İlki Başladı.. Aniden Açılan Taksici Kapısına Çarptım

Günaydın arkadaşlar sıcağı sıcağına paylaşmak istedim. 1 ağustostan beri kullandığım motorla ilk kaza diyebileceğim şey geldi başıma. 2 haftadır işe(harbiye) büyükçekmeceden motorla gidip geliyorum ve istanbuldaki araçların tümüyle uğraşıyorum birkaç birşey atlattım ama bu ani oldu. Mecidiyeköy...
  6. YouSuffer

Cbr 125r Vites Problemi, Honda Marmaraya Yogunluktan Gidemiyorum

Gunaydın arkadaşlar, cbr 125rmda boşa ve 1 e geçmeme sorunu var dunden beri. 2 de kullandım ama bugun izinli oldugumdan yaptırmak istiyorum. Honda marmara yakın bana aradım ama malesef cok yogunuz dediler. Diğer servisler uzak gidemem bu konuda yardımcı olucak var mı büyükçekmece çevresinde usta...
  7. YouSuffer

İlk Motorum Cbr 125r

Arkadaşlar 1 ağustosta 6 ay süreçten sonra aldığım motorumun birkaç resmi. Allah herkese en iyilerini nasip etsin..
  8. YouSuffer

Bayram Hediyesi, Emniyet Müdürlüğü Randevu Saçmalığı

Arkadaşlar taze taze yazmak istedim. Saçma bir ehliyet sınav sürecim sonucunda (4 ay kadar surdu o) ehlıyet dosyam elımde randevu kovalarken perşembe sabah 9 da sıstem acılmasıyla hemen beylıkduzunden bır randevu aldım. Verilen tarih. 28.07.2014 09.05 09.00 10.00 şeklindeydi. Azönce emniyet...
  9. YouSuffer

2013-2014 Kırmızı Cbr 125 R Aranıyor

Merhaba arkadaşlar 10bin km geçmemiş kırmızı cbr 125r arıyorum, konu altına yazabilirsiniz.
  10. YouSuffer

Yeni Bot-Pantolon Ve Diğer Ufak Şeyler

Merhaba arkadaşlar daha önce spidi deri mont bell m3rdecal kask ve alpinestars eldiven konumu açmıştım. Planladığım üzere olan paramla bot, yazlık pantolon, yazlık balaklava ve kışlık baff, reflektif yelek ve anahtarlık aldım :) Toplu almamın sebebi biranönce alayım ve aynı yerlerden alayım...
  11. YouSuffer

Cbr 125R Olanlara Fırsat! İphone 4s Arıyorsanız Muazzam Bir Teklif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125r-iphone-4s-imle-takas-yapicaklar-arasin-163391196/detay Motorunuz eğer iyiyse üstüne para dahi verebilirlermiş arkadaşlar bence olanlar kaçırmasın..:santa:
  12. YouSuffer

Cbr 125 r 2011 Model Kırmızı Renk Sorum?

Cbr 125 r kullanıcıları konusunda bikaçgündür cevap alamadım (1-2 laubali cevabı saymıyorum) bilgisi olan arkadaşlar var mı?:santa:
  13. YouSuffer

Satılık Piranha Buss. Tab 2

http://store.piranha.com.tr/_306.html Linkteki tableti 1 yıldır kullanıyorum temız sorunsuz paketi usb kabloları kılıfı ile verilecektir. Yeni tablet aldıgım ıcın format attım ilk gunku gıbı boş duruyor elımde kullanmıyorum. Vatan bilgisayardan almıştım. Fiyatı: 150 tl İrtibat: buradan veya...
  14. YouSuffer

Beyler neyi yanliş yapiyorum yardim lutfen (Resimli)

Beyler gidon cok farkli geldi manet ve elcikleride bulamiyorum nerde yanlis yapiyorum acaba .s
  15. YouSuffer

Yeni Kaskim Bell M3r Decal

Arkadaslar merhaba yeni kaskimida almis bulunuyorum ilk izlenimimle bu alana daha cok bakildigindan buraya konuyu acmak istedim. Kaski motoplustan kampanya ile k.karti tek cekim 650 tl e aldim. Ozeliklerine telde oldugum icin tam yazamiyorum ama kisaca : Fiberglass Full face double d kilit...
  16. YouSuffer

Yeni Montum - Eldivenim Ve Bilgiler

Arkadaşlar merhaba bugun motosiklet ceketi ve eldivenimi almış bulunmaktayım. 3 Aydır bakmadıgım site vs. kalmadı hergun her ekıpmana bakıyordum geçen hafta gördüğüm eldiveni begenmem ve honda mototaldaki fırsat reyonunda istediğimdende kaliteli ceketlerin indirimde olmasıyla ehliyet ve...
  17. YouSuffer

GIS Park Akademide eğitim ve kendini geliştirme olanağı

Arkadaşlar merhaba, Gis Parkta eğitim aldığımı bikaç kere burada yazmıştım birçok özel mesaj gelince konuyu açmak istedim. Altın Elbiseli Adam yani Barkın Abiyi takip edenler bilir sitelerindende bilgi alabilirsiniz tesis hakkında ben benim gözümden biraz anlatayım. Tanışma konumda mevcut...
  18. YouSuffer

Shark R-Speed Ve Güvenlik Ekipmanları Hakkında

Bu konuyu açmamın önceki sebebi pazar fuara gidecek olmam ve daha karar bile vermeden hatayla kötü bir ürün almak. Arkadaşlar merhaba ben ehliyeti alana kadar (nisan sınavına girebiliyorum sanırım) güvenlik ekipmanlarını önceden alacağım bayadır araştırıyorum eğitimde öğrendiklerim sitelerde...
  19. YouSuffer

Merhaba

Selam arkadaşlar forumu aylardır takip ediyordum bugün uye olmak istedim gerekli kararları verdikten sonra. İsmim Erman, İstanbulda yaşıyorum 20 yaşındayım Marmara Üniv Turizm ve Otel İşlet. Anadolu üniv. Halkla ilişkiler okuyorum a.ö olarak vede global bir turizm şirketinde uzmanım baya bi...