Arama sonuçlarınız

1. YouSuffer

Eküriler Pazar Gezisi Fotolari - Sapanca

Buradada duyurduğumuz etkinliğin rastgele bazı fotoları :) Çok güzel bir anı oldu hepimiz için :) Toplanma noktamız gişeler Duraklamalar Fotolarımızı çeken Emre Abinin pozu :) Dönüş yolunda bir foto Sapanca EKÜRİLER MOTOSIKLET GRUBU Tekrar gezmek, görüşmek dileğiyle :)
  2. YouSuffer

2. Sahibinden Temiz Bakımlı Kazasız Akrapovicli 600F

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2-sahibinden-temiz-bakimli-kazasiz-akrapovicli-600f-274521033/detay
  3. YouSuffer

Pazar Kuşağı - Sapanca Gölünde Kahvaltı - (Gülizar Bahçe)

Sevgili arkadaşlar. Havaların 28 Şubat Pazar günü çiçek açmasından mütevellit (17 derece görünen 20 hissedilen) fırsatı kaçırmadan hemen bir etkinlik düzenleyip özlem giderelim istetik. Hem uzun bir sürüş yapıp, hem de güzel bir kahvaltı yapmayı, aynı zamanda göl çevresinde gezinti...
  4. YouSuffer

Cuma Ritueli - Koşuyolu Shine Cafe

Arkadaşlar rituelimiz olan cuma günü sohbet etmeyi bu sefer sahibide ailecek motorcu olan Shine Cafe de yapıyoruz. 12 Şubat Cuma 20:00 https://tr.foursquare.com/v/shine-cafe--lounge/53209e49498ef85095256301
  5. YouSuffer

Depo Üstü Çanta İçin Magnet Nerden Bulabilirim?

Arkadaşlar aliexpressten aşağıdaki ürünü aldım, satıcı magnetleri (mıknatısları) koymayı unutmuş içine, yollamadıgı içinde paramın yarısını zaten aldım ama ürünü kullanmak istiyorum. İnternetten 4 lü magnet koyulacak cebine 2 cmlik mıknatıs alıp koydum ama çok güçsüz onlar giderken bile tutmaz...
  6. YouSuffer

Cuma Sohbeti - Bahçelievler

27 Ocak Cuma - 19:30 Mekan: Big Yellow Taxi Benzin - Bahçelievler E5 yanyolda büyük bir gold var onu geçip sağa girerseniz (resimde gözüküyor) bahçelievlere girmiş oluyorsunuz. Hava güzel kar yok, yağmur yok korkmadan gelin sohbet edelim :)
  7. YouSuffer

Eküriler Pazar Kahvaltısı - Sosyal Sorumluluk Projesi Down Cafe

Saat: 11:00 24 Ocak 2016 Arkadaşlar selam, etkinliğe herkesi bekleriz. Sizde bu etkinliğe katılarak bu bireylerin toplumdan soyutlanmamasını engelleyen bu oluşuma katkıda bulunun, hem onlarla hem biz birbirimizi tanıyalım sohbet edelim.. Bu Pazar kar var. Hem güneşli olsaydı da etkisi...
  8. YouSuffer

Eküriler Pazar Gezisi: Ağva

Forumda paylaştıgımız ağva gezisinin fotoları, yaklaşık 20 motorduk :). Forumdan ve çevremizden gelip renk katan herkese teşekkürler. 1-2 ufak tefek sıkıntı harici ciddi kaza bela sorun olmadan atlattık.. Fotolar dağınık yarısı prof yarısı öyleböyle çekilen düzgün ne varsa koyuyorum :) Bazı...
  9. YouSuffer

Eküriler Pazar Gezisi - Ağva

Uzun zamandır havaların bozması sebebiyle gezi düzenleyemiyorduk. 2016'da yakaladığımız ilk fırsat ile üzerimizdeki pası atmaya gidiyoruz. Ağva ardından Kandıra gibi bir rota çizebiliriz. Sabah 10:00'da Levent Bp'den çıkıyoruz. 15 Dakika'dan fazla beklenmeyeceği gibi geç kalan olursa ancak...
  10. YouSuffer

Haftalık Ritüel Eküriler Buluşması - Besiktas Genc Cafe

Cuma günü en sevdiğimiz yerde Beşiktaş'ta toplanıyoruz. Köprünün altında Genç Cafe'de. Herkesi bekleriz arkadaşlar :) Saat: 19:30 Mekan: Genc Cafe Etkinlik
  11. YouSuffer

Hiç Kaza Yapmamış Birinin Sigortasında Hasar Kaydı Çıkması - Yeni Farkettiğim Sorunum

Arkadaşlar selam, bilen bilir yeni motor aldım 2006 model 600f, sigorta sorgulattım bikaç yere eski sigortacıma vs en düşük çıkan rakam 2060 tl :) kazam kaydım kuydum yok yaş 23. Sonra bir sigortacının bana dediği şey sizin hasar kaydınız var cbr 125 (ilk motorum) o yuzden yuksek cıkıyor 2000...
  12. YouSuffer

30.000 TL'e Hatchback Araç Önerisi

Arkadaşlar selam, 2006 ford fusion 1.4 dizel aracim vardı motorla birlikte aynı hafta satıldı. Motor iyi güzel ama arabasızda olmuyor malesef. Araba fiyatları çok yükselmiş gibi piyasa ile ilgili bilgim yok. Aradığım ise fusion gibi hem geniş hem sportif tarzı aklımda birkaç araç var hatta...
  13. YouSuffer

Yeni Motorum Cbr 600F

Selam arkadaşlar aşşağıdaki konulardan aldıgım motorları detaylı yazdıgım bir konu daha :) motor serüvenimin xj6dan sonra devamı olan motor 2006 model Honda Cbr 600 f :) Motoru 2006 yılında istanbuldaki bir Honda bayisinden 0 olarak almış ve gözü gibi bakmış birinden satın aldım :) orj hiç...
  14. YouSuffer

Haftalık Ritüel Eküriler Buluşması - Maltepe Moto Cafe

Sürekli andığımız fakat bir türlü toplanamadığımız adrese bu haftasonu gidiyoruz. Hava biraz soğuk evet fakat yağış olmadığı takdirde herkesi bekliyoruz. İsteyenler motorunuda yıkatabilir gelin su son karsız yagmursuz günlerde sohbetin dibine vuralım :) Birçok motovlogger ve çevreden tanınan...
  15. YouSuffer

Büyük Motor Için Pimapen Garaj Sorunum

Arkadaslar selam, xj6 mı sattim ve yerine 600rr yada eski kasa 600f alacagim yakin zamanda fakat garaj problemim var. Evin balkonunun yanina yaptirdigim bu garaja xj6 tam sıgıyordu (elle geri geri iterek sokuyorum kapidan) ve gorundugu üzere buraya alacagim 2 motorda o şekilde sıgmaz. Bu...
  16. YouSuffer

Satılık 2014 Race Blue Yamaha XJ6N - Akrapovicli

Selam arkadaşlar motorum satılıktır :) beni birçogunuz zaten tanıyorsunuz. Tebrik ve kutlamalar bölümünde motoru aldıgımdan beri oluşturdugum bir konu var onuda inceleyebilirsiniz. Tanıdık birine satılmasını çok isterim...
  17. YouSuffer

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Bu konuyu aslında açmıyacaktım fakat bu günü anmak bence bizim görevimiz, bazen hatırlamamız gereken bir gerçek, belki burada bile tanıdıgı engelli olan vardır. Motosiklet kullanıp bişekilde engelli olmuş foruma üye birileri var onuda biliyorum, umarım iyisinizdir. Küçüklüğümde yazları hep...
  18. YouSuffer

Motosikletin Taşıt Olduğunu Bilmeyen Türk Polisi

Video bana ait değil facebookta gördüm, bu ülkenin tam bir çöplük olduğunun kanıtlarından biri yorum yapıp sayıp sövmekten yoruldum uzun uzadıya yazmıyorum
  19. YouSuffer

2. El Araba Arayan Varsa

Selam arkadaşlar amacım ticari değil aciliyetimde yok sadece eğer forumdan alıcak olursa bu benim kendimin çalışarak didinerek aldıgım ilk arabam, maneviyatı yüksek o yüzden belki arayan varsa forumdaki birine satarsam enazından içim biraz olsun rahat eder. Sahibindede arabam.com da mevcut...
  20. YouSuffer

Cuma Sohbeti - Süleymaniye

Forumdan bikaç kişi zaten benle birlikte burada, gelmek isteyen olursa diye buraya konuyu açayım Yer: Lalezar Çay Bahçesi - Süleymaniye Camii yanı Saat: 21:05 Tarih: 20 Kasım 2015 Bu hafta Bakırköy -Motogarage'da toplanmayı düşünüyorduk lakin erken kapatıyorlarmış. Bu sebeple daha öncede...

Yeni mesajlar