Arama sonuçlarınız

1. YouSuffer

Dikkat ! Km'si Düşürülmüş xj6 İlanı

Merhaba, Aşağıdaki ilandaki motor benim ilk xj6 motosikletimdi, 19.500 de ben satmıştım İzmire. Hatta sattığım arkadaş 35.400 km de başka birine satmış sonra ilanda gormuş durum bu. Plaka ve km değiştirilmiş çevrenizde vs düşünen varsa uzak dursun...
  2. YouSuffer

2017 Motosiklet Fuarı Motobike Istanbul Biletleri Satışa Çıktı

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 23-26 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Biletix online bilet satış sitesinden satılmaya başlanan Motobike İstanbul Davetiyelerinin fiyatları aşağıdaki gibi...
  3. YouSuffer

3 Kişi Tarafından Saldırıya Uğrayan Motorcu Altın Elbiseli Adamda

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/173457-dayak-yiyen-motorcu-roportaj-video.html Bu konudakı arkadaşımız Barkının videosunda kendisi hukuksal destek olacakmış.
  4. YouSuffer

Fiat Fiorinosu Olan Var Mı ? :)

Arkadaşlar merhaba 1 hafta içerisinde bi fiat fiorino (otomobil ruhsatlı) alacagız. Belki forumda arabası bu olan dikkat etmem gereken birşeyi bilen vardır diye konu açmak istedim, yada belki satan olabilir yabancıya gitmez :) var mıdır bilgisi olan bu araç hk. (özellikle full paketindeki...
  5. YouSuffer

Yeni Motorum Tekrardan Xj6 :)

Bilenler vardir 2014 de r25 den xj6n alip gecis yapmistim. Sonrasinda xj6 i satip sirasiyla cbr 600f 2006 cbr 250r 2015 ve 2013 nc 700x kullandim ve nc i satip vok özel bi motor olan xj6 a tekrar ankaradan alarak sahip oldum :) uzerinde pilot power 3 lastik koruma takozu ve demiri. Ixil egzozu...
  6. YouSuffer

Satılık 2013 Nc 700x

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-temiz-bakimli-2013-nc-700x-321620980/detay/
  7. YouSuffer

Yeni Motorum Nc 700X

Merhaba 600fi sattıktan sonra uygun temiz 41000 de bir nc bulup aldım. Gezme isteğimin hararetlenmesi ve yakıt benım ıcın oncelık oldugundan 5 gün önce satın aldım. 5 gündür gayet mutlu etti beni ekonomik gezmek isteyenlere kesinlikle öneririm :) Sakaryadan aldım detaylı pek foto çekemedim 2013...
  8. YouSuffer

Rosso 2 li Temiz Cbr 250r

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-temiz-kazasiz-rosso-2li-tricolour-honda-cbr-250r-299792964/detay/
  9. YouSuffer

Dainese Tekstil Mont

Güzel bir mont aldım ebay den, geldi denedim ama malesefki olmadı. Eğer buradan montu almak isteyen olursa buradan indirimli satayım dedim belki ihtiyacı olan olur. Mont bu gerçekten güzel korumalı, 254 tle aldım 200 tle alacak kişi olursa bırakıcam yada p.tesi salı felan iade edicem.. L - Xl...
  10. YouSuffer

Yamaha MT-07 Tracer 700 modeli ortaya çıktı

Geçtiğimiz sene test sırasında görüntülenen modelin resmi duyurusu yapıldı, video ve fotoğrafları Yamaha tarafından yayınlandı. Mevcut MT-07 modelinin alt yapısını kullanan Tracer 700 75hp gücünde 689cc hacmindeki MT-07 motoruna sahip ayrıca teknik özelliklerinde limitli güç versiyonunun 7.500...
  11. YouSuffer

Tem Emniyet Şeridinde Yolcu İndiren Minibüs

Tem böyle hayvanlıklarla dolu biryer :) Açıklamada belirttiğim gibi tabiki hata bende. 140 gibi bir hızdayım orda bide iyiki biraz daha geç fark etmemişim, lastik fren balatası ve frenaj bu gibi durumlar için önemli işte. Havalar ısınıyor dikkatli olalım kaza yapmıyalım..
  12. YouSuffer

Bolu - Yedigöller

Selam arkadaşlar haftasonu ve p.tesi İstanbuldan Boluya gezmeye geleceğiz motorla, yedigöller gölcük abant sapanca hanlar hamamlar vs. orada yaşayan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyiz? Yedigöllere son zamanlarda gidenler için duydumki o berbat yol asfalta dönmüş motorla giriliyormus...
  13. YouSuffer

09.04.2016 Eküriler Teori Sunumu - Eğitmen Sedat GÜVEN

Arkadaşlar Herkesi Bekleriz, Mekan: Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Saat: 19:00 Etkinlik Linki: https://www.facebook.com/events/582315545255850/ EKÜRİLER Detaylar Yapabilmek için sabırsızlandığımız ve özellikle grubumuzun üyelerinden katılım beklediğimiz bu sunuma tüm motosiklet...
  14. YouSuffer

Versys 1000 Geyiği

C.tesi spontane yaptıgımız Eküriler grubumuzla Tekirdağ gittik, videoda tanıdıklarınız olabilir zaten :) forumdaki Levent abinin Versys 1000 i 10 15 dk sürdüm gerçekten başarılı muazzam bir motormuş :) geyiğine bir video editliyip koyayım dedim :)
  15. YouSuffer

Cuma Ritüeli - Bahçelievler (Yayla)

Bir süredir sahalara inemiyorduk amma lakin geliyoruz. Çadırları ise hazır tutun her an biz gidiyoruz diyebiliriz. Bahçelievler Yayla'da daha önce buluştuğumuz Big Yellow Taxi Benzin'de toplanıyoruz. Arka kısmı geniş ve ferah olduğu için tercih ediyoruz burayı. Ritüele gelen arkadaşlara...
  16. YouSuffer

Geçen Gece Gördüğümüz Merter E5 Kazası

Kaza anında bu araçların yanında felan olsak ne olurdu kimbilir
  17. YouSuffer

Bizi Tehlikeye Düşüren Motorcular - Tem Muhabbeti

Gunaydın arkadaşlar ne zamandır bi konu açmıyorum dun motorla işe gelirken geldi aklıma bu sorun. Biz motosiklet çevremizle aslında konuşuyoruz bunu ara ara, sizde rastlıyorsunuz. Hatta bir canlı yayında Barkın bile söyledi. Olay bizi tehlikeye atan motorcular(?), kurye değiller (istanbuldaki...
  18. YouSuffer

Eküriler Cuma Ritüeli - Beylerbeyi

Ritüel bu sefer aylar önce toplandığımız Beylerbeyi Uçar Cafede, hava durumuna göre hava açık ve güzel, herkesi bekleriz. Gelecekseniz kesinlikle cuma öğlene kadar katılıyorum diye işaretlemelisiniz, rezervasyon yapılacaktır. Cafede motosiklet için otopark ve güvenlik sorunu yoktur. Uçar Cafe...
  19. YouSuffer

Cuma Ritueli - Beşiktaş

Cuma ritüellerini iki haftadır aksatsak da, Pazar günlerini dolu dolu geçirdik. Bu hafta ise pazar gezilerine ara verip ritüelde toplanıyoruz. Yağmur ihtimali olsa da toplanıyoruz bu kez. Ulaşımı kolay diye tekrardan burayı seçtik. Yağmur yağma ihtimaline karşı toplu taşıma kullanacak kişiler...
  20. YouSuffer

Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etkinliği - MotoSAR

Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik var bu pazar günü, biz ordayız gelebilecek herkesi bekleriz :) Etkinliğin detayları sayfada mevcuttur. MotoSAR kimsesiz çocukları ziyaret etkinliği. 13 Mart Pazar günü güzel bir havada 35 km'lik bir motosiklet sürüşü sonrası çocuklarımız ile buluşacağız...

Yeni mesajlar