Arama sonuçlarınız

1. Y

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Motosiklete kurye değilsek yüzde doksan dokuz zevk için biniyoruz. Zevk için kullanılan bir şeyi de böyle hesap kitapla binmek bilemedim. Ne bileyim bana ters geliyor. Vur kırbaçı gitsin, tabi kanunlara uymak şartı ile orası yanlış anlaşılmasın.
  2. Y

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Sorma Osman emmi evde de beğenmediler, değiştir bunu diye emir geldi, dedim bir ay sonra değiştiririm, şu harf grubu bitsin. :ROFLMAO: 1775825964 Ne kadar kabul etmesek te yaşlanmaya başladık, kimseye karışacak takat kalmadı. Benimki de ondan. Teşekkür ederim. 1775826078 Doğru söylüyorsun...
  3. Y

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Motosiklet kurye değilseniz keyfe keder bir şey o yüzden beğendiğiniz bir model marka bulursanız, bütçeniz de müsait ise alın gitsin. Hayat geçiyor, bazı şeyleri ıskalamamak lazım. Tabi hayat geçiyor diye yorganın boyunu da ihmal etmemek lazım, o kadar da değil.
  4. Y

Benim bu aldığım cub sayılır, yoksa yanılıyor muyum ? 1775759163 Bu resmi neden paylaştım? Forumda bazen arkadaşlar resim paylaşıyor kendilerini, yüzlerini göstermiyor ve motosikletinin plakasını kapatıyor bunu neden yaptıklarını anlamıyorum. Her zaman böyle resim gördüğümde kendime...
  5. Y

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Biri anayasa dedi mi neden se ben de bir gülme gelir.
  6. Y

Teşekkür ederim, ayrıca paylaştığınız video için sağ olun. Benzer motosikletler fikir vermek açısından faydalı paylaşım olmuş. 1775733654 Çok teşekkür ederim. Çok çok sağ olun.
  7. Y

Teşekkür ederim. İlk motosikletim Falcon Flash 100 cc eydi, hala duruyor. İkincisi Mexico 150 iydi Norveç te bildiğiniz gibi kaldı. Üçüncüsü Salvador 188 o da duruyor. Memnunum bir şikayetim yok. Dördüncüsü de bu, cub türü yeni bir şeye heves ettim, bunu almak kısmet oldu. Aklımda bunla...
  8. Y

Çok teşekkür ederim. Çok çok sağ olun.
  9. Y

Abi bu kadar koy verme kendini. Eminim sende yaparsın kendi çapında bir şeyler.
  10. Y

Teşekkür ederim. Formulax jeli hatırlatmanız iyi oldu, hiç aklıma gelmemişti, yola çıkmadan kısmetse ilk fırsatta uygulatacağım.
  11. Y

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Eeee ne oldu şimdik, bizi gibi fakirlerde gözlük taksın mı?
  12. Y

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

@Emircan125 Emircan kardeşim sen bir daha konu falan açma, bırak millet ne takarsa taksın. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  13. Y

Teşekkür ederim. Honda ct125 in bire bir kopyası. 1775553846 Çok teşekkür ederim. 1775553885 Çok çok sağ olasın.
  14. Y

Teşekkür ederim, çok sağ ol.
  15. Y

Teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız sürüşler dilerim. 1775466947 Kısmetse kafamda uzun bir tur var, en azından şansımı D 915 te değerlendirmek istiyorum. 1775467050 Teşekkür ederim. Dilerim gönlünde ki motosiklete en kısa zamanda sahip olursun. 1775467205 Teşekkür ederim. Plakayı...
  16. Y

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

Hadi sınavı geçtin, paran da var gittin motosiklet aldın, evin yolunu nasıl bulacaksın ? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  17. Y

100 cc ile gezmek güzel tekrar da gezerim sağlık, sıhhat ve kısmet olduktan sonra ama diğer motosikletle eşimle gezme şansı yakaladım, beraber kamp yapmak bence çok güzeldi, bunu 100 cc ile yapamazdım. Bu ailecek motosiklet ile gezip, kamp yapmak isteyenler içinde bir örnek olarak düşünmek...
  18. Y

Gebertirim Seni Bak!

Video özelinde konuşursak, videonun başlangıç kısmı kesilmiş neden? Bu nedenin sorusunun cevabı verilmeden kimse kurye haklı, yönetici haksız diyemez, yöneticinin söylediklerine dikkat edilirse kaskını çıkarmasını söylemiş, sen hala laf ebeliği yapıyorsun diyor yani olayın başlangıcı var. Bu...
  19. Y

Çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız günler dilerim. 1775385942 Bence de güreşmeden ufak motosiklet ile geziler daha güzel olur. Zaman problemi de yoksa bir an önce gitmenin de önemi kalmıyor. 1775385972 Amin çok teşekkür ederim. 1775386015 Çok sağ ol, çok teşekkür ederim...
  20. Y

Sağ ol, çok teşekkür ederim. 1775340912 Sağ ol, çok teşekkür ederim. Youtube kanalın adı ismet şanlı 1775341043 Teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız günler dilerim.