Arama sonuçlarınız

1. Y

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Bende mi bir şey var anlamadım. Polis Ömer bey diye konuşmaya başlıyor, sizli cümlelerle devam ediyor, ara sıra ağzından kardeşim lafını kaçırıyor, yaşı var, o kadar da ağzından kaçırsın, ne olmuş yani Ömer beyinde incileri mi dökülmüş? Çevirmelerde polis ehliyet, ruhsat diyor, tek kelime...
  2. Y

@Osm@n Osman emmi bunu en iyi sen bilirsin :ROFLMAO:
  3. Y

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

Bazı şeyler emniyet parçası bunlardan en ufak taviz vermemek gerek. Mesela aynalar şerit değiştiriyorsun maksimum çevre görüşün olmalı, hangi akla hizmet aynayı kapatıyorsun? Şerit değiştirirken başka bir aracın altına girsen sonuç ne olur? Suçlu kim? En fazla kim mağdur olur? Arka fren...
  4. Y

Normalde memurlar böyle şeylere takılmazlar ama siz aynaları kapatmaktan bıkmadığınız sürece, bizde ceza yazmaktan bıkmayacağız dediğine göre aralarında bir geçmiş var ve bir birleri ile zıtlaşıyorlar gibime geldi.
  5. Y

rks rk125s alınır mı

Gönül kimi severse güzel odur. Bak, düşün, beğenirsen neden alınmasın? Sonuçta sen bineceksin.
  6. Y

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

Bir laf var çaya, çorbaya limon diye aynı şekilde hangi motosikletin bakım kılavuzuna baksan 10w40 yazıyor zaten.
  7. Y

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

Önce yakıt miktarını düşürecek sonra yakıtın fiyatını da düşürünce bir taşla iki kuş vurmuş olacak. (y)
  8. Y

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

O fiyata sıfır altai tank x125 bulabilirsin evladiyelik. Hem scooter, hem de vitesli motosiklet sayılır.
  9. Y

O Tekirdağ'ın sorunu, bırak onlar düşünsün. Ben İstanbul'un sorununu çözdüm. Her yeri de ben çözecek değilim ya ? :ROFLMAO:
  10. Y

Boş ver. .. Şunu demek istiyorum, dün bende motosikletimi itmek zorunda kaldım, böylece yakıt tüketimim yüz kilometrede 0 oldu.
  11. Y

Bende İstanbul'un trafik sorununu çözdüm. Anadolu yakasında Sakarya'ya, Avrupa yakasında Tekirdağ'a doğru bütün yolları tek yön yaptım. En fazla üç günde tamam bu iş ama burada paylaşmıyorum çünkü anlamazlar. :ROFLMAO: Sence yüz kilometrede yaktığın litre mi önemli, yoksa yüz kilometre için...
  12. Y

Dikkatli olmakta fayda var, ortalık üçkağıtçı dolu, etanol diye metanol kaktırırlar. Sonra kendini haberlerde bulursun, sahte alkolden Tekirdağ da üç PCX zehirlendi diye :ROFLMAO:
  13. Y

Şöyle bir sonuç buldum doğruysa senin hesaba göre Abooov Güncel Etanol Fiyatları (Mayıs 2026): Biyoetanol (Şömine Yakıtı): 1 Litre, yaklaşık 290 - 350 TL + KDV. Laboratuvar Tipi (Tekkim %96 - 1 Litre): 600 - 650 TL. Laboratuvar Tipi (Tekkim %96 - 2.5 Litre): 1.200 - 1.300 TL. Laboratuvar Tipi...
  14. Y

Motosikletimin üreticisi yüz kilometre de üç litre yakması gerek diyorsa, o kadar da yakıyorsa sorun yok. Gerisi Rahmetli Demirel'in dediği gibi abesle iştigal.
  15. Y

Tamirciler in elinde niye parça yok

Zibilyon tane yerli motosiklet markası var. Adamlarda yetkili servis ağı kurmak zorunda o yüzden önüne gelen ustaya yetkili servislik veriyorlar. Ustalarında elinde en az yirmi tane yetkili servislik oluyor. Zaten yüzde doksan dokuzunda sermaye denen bir şey yok, gelen para ile günü kurtarmaya...
  16. Y

Zincirdeki pas nasıl gider?

Ya fazla uzatmayın kullanın gitsin. O şeker, senin müdürün motosikletine atılan şeker değil. Senin müdürün motoruna yerli ve milli şeker atmışlar, yani pancar şekeri, Coca Cola da Amerigan şekeri yanı mısırdan elde edilen şeker var. Beni sonunda recm ettireceksiniz, adımı Amerigan sevici...
  17. Y

Zincirdeki pas nasıl gider?

Tamam ya reis'in videosunu yayınladık diye bu kadar darlanma. Reiste bunlar ne söylüyorsam yiyorlar diye sallamış. Sizde her söylediğine inanmayın.
  18. Y

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Olmaz, o zaman kendi yamuklukları da çıkar.
  19. Y

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum meselesi, işini bitirdi, daha fazla uzatmanın anlamı yok deyip, çekip gitti olarak ta yorumlayabiliriz.

Yeni mesajlar