Arama sonuçlarınız

1. Y

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

Parayı nereden buldun diye sorumuşlar ve verdiğin cevaba göre direkt sat deyince burada işler karıştı. Gerisi hikaye.
  2. Y

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Kusura bakma duyduğun bir şeyse biri seni fena işletmiş. Öyle segman yerine tel sarmak diye bir şey mümkün olamaz.
  3. Y

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Afrika turu, Afrika turu deniyor da nedir bunun güzergahı? Nereden nereye gidersek Afrika turu atmış oluyoruz? Baştan bilelim de sonra kavga çıkmasın :ROFLMAO:
  4. Y

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

İster misin, saçlar da tas model kesim olsun :ROFLMAO:
  5. Y

İlk çalıştığım iş yerinden yay çeliğinden segman kesiyordum, o yüzden merak ettim. Nasıl bir telmiş segman yerine bağlanan, nasıl bir ustaymış, nasıl bir ustalıkmış segman yerine tel bağlamak? Fevkaledenin fevkinde bir şey.
  6. Y

Bekle gör İstanbul kısmet olursa ne kadar uzağa, ne kadar yükseğe çıkacağını göreceğiz.
  7. Y

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Bakım kılavuzunun 23 ve 24 sayfalarında dediğiniz gibi bakım aralığı 5.000 km veya 6 ay hangisi önce dolarsa. 1 - Siz 3577 km de yetkili serviste bakım yaptırmışsınız, km olarak bakım garantisi içinde bunda sorun yok. 2 - Süre olarak ta 6 ay dolmadı diyorsunuz, süre olarak ta garanti içinde...
  8. Y

Altai Tank X125 çıkamasın yakarım o motoru yeşil meşil demem.
  9. Y

Sayın uzman eğlendirici Honda yı tek geçerim deseydim yine de aynı şeyi söyler miydin? Dikkatini çekerim, sayınla başladım. :ROFLMAO:
  10. Y

Geçmiş olsun, çok büyük şansızlık olmuş. İş mahkemeye giderse, ondan bir şey çıkmaz.
  11. Y

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Maalesef servisleri bakım dediği sadece yağ değiştirmek. Alttan tapayı sök, tak, üstten yağı koy al sana bakım. Koyduğu 300 liralık yağ, malzeme dahil ver 3.500 lira.
  12. Y

Kaza sonrası ne yapmalıyım?

Okurken benim yüzüm kızardı. Hasar kaydının çıkmasını istemiyorum, kayıt çıkarsa değeri falan düşer yazmışsın. Sonra da bana cevap olarak bir şeyler gevelemişsin. Haklısın ar zamanı değil, kaar zamanı.
  13. Y

Kaza sonrası ne yapmalıyım?

Kimseye hakaret etmeyi sevmem ama üç, beş kuruş için onurumdan fedakarlık etmezdim..
  14. Y

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Ben beş sene Alman lisansı ile hava ve yağ filtresi yapan Türkiye'nin en büyük filitre fabrikasında çalıştım. Yağ ve hava filtresini kesinlikle orijinal alacaksın. Adamlar testten geçirip senelerin deneyimi ile yapıyorlar. Yan sanayide adam ne yaptığının farkında ile değil, bulmuş bir kağıt...
  15. Y

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Ben aldım bazısında etkili oluyor, bazıları tınmıyor, ilk seferde kaçanlar ikinci seferde kaçmıyor.
  16. Y

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Boş ver kim ne derse desin, içinde kalacağına al gitsin. Kısmet olursa ilerde çok motosiklet değiştirirsin. Hevesini al. Gençsin sonra içinde ukte olur.
  17. Y

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Cunda ya gitmeyeli epey olmuş, demek benden sonra viraj yapıldı. :ROFLMAO:
  18. Y

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Ben sadece Kütahya kısmını çözdüm, hani Kütahyalı muhabbeti. :ROFLMAO:

Yeni mesajlar