Arama sonuçlarınız

1. L

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Egzantrik gergi Paletine basan tansiyonerin birisi baski kuvvetini azaltsin o zaman selasi okunur. Butun sulale tavuklu pilav sirasina girer:)
  2. L

Motora hangi yağı koydurayım?

Reis liqui moly i wolf de race mi street olani mi kullaniyordun? O yag cidden on numara,bir donem bende street olanini kullanmistim debriyaj gram kacirmazdi.
  3. L

Uğur AK

Vay be yillar once ugur kardesimle burada neredeyse hergun teknik konular hakkinda sohbet ederdik,sahsen tanismadik ama vefat ettigini yeni ogrendim,sanki yakin bir dostumun vefatini almis gibi uzuldum. Mekanin cennet olsun kardesim.
  4. L

TVS TVS Jupiter Alacaklara Bilgilendirme

2018 de 0 km rtr180 almistim,orjinal hint montajli,onda bile benzin muslugu ve vites konum sensorunun kapagi gevsekti ve yag sizintisi yapti, komple elden gecirdim. Su an aklima gelmeyen bir kac tane daha montaj sorunlari vardi.
  5. L

Abi sag ayak bilegim de ufak bir ariza var. Gecici sure scooterlara bakiniyorum
  6. L

Abi oraya gittiginde Kymco downtown gt 350 de bakarmisin. Kymco da dogan trend bunyesinde.
  7. L

Motorcu adamin kani kurtlanir:) 1757071696 Kaan reisin yerine de gazla abi :)
  8. L

Cg 5. Vites gaz kesme

Cg lerde titresim cok fazla olur,zamanla kablo lehim ekleri temassizlik yapabiliyor
  9. L

Hacim o zaman idareten pcx tarzi birseyler al satarken ceyrek altin niyetine satar gecersin,zaten kis sezonunda uzun rotalar zahmetli oluyor. haftasonlari dikili,ayvalik ufaktan turlar yaparsin.
  10. L

Aslinda Fazer 8 abs de olabilir kofteye giderken alayina plaka okutur :) Reis kofteyi gomer tatliya baslarken ekip ancak gelmis olur
  11. L

Sintermetal Balata Kullananlar

Yuksek cc makinalarda tam sinterli 500-600 cc altinda yari sinterli organik(disk asintisi minimum) balata her turlu is gorur Ayrica lastik kalitesi, kaliper,celik fren hortumu vb onemli 2 Piston 3 piston 4 piston veya radyal vs.vs
  12. L

Japon tavsiyesi

2010-2014 arasi Ybr 125(temizleri 90-100 bin arasi) 2013-2015 arasi honda cb125 e Hee saglam pazarlikla tvs raider de alinabilir,en azindan yorulmamis olur. Ybr ve cb ler de km yuksek olacak,ve neredeyse 15 yasinda makinalar ve 3 veya 4 sahibi olacaksiniz ve haliyle sizde bineceksiniz sonra...
  13. L

Tracer 7 hk.

Birakin benzini yagi suyu, birisi de demiyor ki,bir büyükle yarim kilo kuru et alayim da kaan abiye moral olsun Yahu adamin kanadi kirik,kawanin boynu bukuk kaldi :)
  14. L

Tracer 7 hk.

Hersey bir yana,susurluktan izmire 250km mesafe var cekicinin 15 bin almasi cidden insafsizlik. Gecen arkadasla oturuken konusu acildi,cekiciyle polatlidan duzceye arabayi 10bine goturmus neredeyse 300 km yol
  15. L

Tracer 7 hk.

stepping on the gas as if there was no tomorrow. Abi ters koseden gol yedin,saka bir yana motor ariza yapmasa muhtemelen sen yine uzaklara yapistirirdin,emin ol her iste bir hayir vardir takma kafaya. Yolda beni gotur abi diyen kasksiz lavukla da alakasi yok olayin:)
  16. L

Tracer 7 hk.

Abi yasanmisliklar var desene. Kawanin kara listesine girmissin,ferrariye tup takan vatandas gibi. Adamlara gecerli sebep sunamazsan harakiri yapacakmis :)kiliclar kinindan cikmis daha da girmez gayri.
  17. L

Tracer 7 hk.

Ahh ulan eski kaan olacak varya otobanda çekiçle ikiye ayirirdi o motoru :)
  18. L

Tracer 7 hk.

Yillar once,suzan suzinin SV 650A modeli vardi iste o makina MT 07 nin rakibiydi. Hatta 645cc ile 76 hp aliyor muhtemlen 50cc daha guclu olsa mt7 nin eline bile verirdi 76hp 64 tork Ama giymeti bilinmedi.
  19. L

Yeni Honda CB125F 2025

Yillar once satmayacaktin o cbf i :)

Yeni mesajlar