Arama sonuçlarınız

1. Darkcity2000

Lastik degisimi

Arkadaslar CbR in lastiklerini degistirmek istiyorum stok lastikler bildiginiz gibi kaliteli degil, internetten siparis verecegim gelen lastikleri servistemi yoksa herhangi bir lastikcidemi taktirmam lazim motor garanti kapsamida.. birde iki kere gitgel olacak sanirim yeni lastikleri yanimda...
  2. Darkcity2000

125cc ve Sehir trafigi?

Arkadaslar 125cc sanki sehir icinde yetmeyecek gibi gorunuyor belki 90kg oldugum icindir ama bakiyorum schooter diger 125 likler vizir vizir trafikteler, lutfen beni biraz rahatlatin :pale: motorumu cok seviyor ve en az 10bin km degistirmek istemiyorum... Yol tecrubem cok az oldugu icin acaba...
  3. Darkcity2000

Boyunluk Konusunu Tartisalim!

Gorunen o ki cadde kullaniminda da bu aparati takacagiz, simdi bunun enduro olani racing ve cadde olanlari var, kullanan kulanmis kullanacak varmi? ben robocop gibi giyinmeyi seven biriyim bu aparat beni rahatsiz etmez ama cok pahali , uygun fiyatli nereden buluruz? Bununla kaza atlatmis...
  4. Darkcity2000

Gogus ve sirt korumali yelek siparisi verdim yurtdisi sitesinde.

http://m.dhgate.com/product/racing-armor-motorcycle-vest-body-armor-motorcycle/159544410.html#s2-5-1 Cok uygun fiyata gelecek ,sorunsuz elime ulastiginda yorumlarimi yaparim, sizde bir incelermisiniz yorumlariniz onemli, ceket alti ve ustu giyilebilir..
  5. Darkcity2000

Keyifli seyirler - F650GS de artcili yaldir yaldir surus :)

http://youtu.be/O-ygbcusJ3w keyif kardesim ketif makinesi seytan icadi bunlar... not : adamla kizin kasklari da cok hos hani..
  6. Darkcity2000

Arkadan gelen araç korkusu

Selamlar Yeni motora başlamış 40 yaşlarında bir arkadaşınızım, geçen hafta Honda CBR 125R alarak ve ehliyet kursuna yazılarak, aynı zamanda evin etrafında boş yollarda dikkatli şekilde kullanarak alışmaya çalışıyorum, kısmetse Honda akademi eğitiminede kaydımı yatırdım gideceğim, benim sormak...
  7. Darkcity2000

Direksiyon sinav Agustos sinav tarihi

Arkadaslar, 25 Haziran da evraklarimi surucu kursuna teslim ettim, ancak kurstan kesin direksiyon tarihi bilgisi alamadim, henuz benden direksiyon sinav harcini yatirmam da istenmedi (B tipi ehliyetim var) 1. harci hangi tarihe kadar yatiracagiz 2. B ehliyeti olanlar icin direksiyon sinavi en...
  8. Darkcity2000

Vizorden ari girdi

Sag da solda okur gulerdim gecen gun motoru hareket ettirdim vizoru yolda kapatirim diye hars ari nereden ciktin giri verdi iceri , kabus gibi, recep ivedik in arili bir haviz sahnesi vardir iste tam onu yasadim :) motor uzerindeki halini canlandirin kafada, delikanli ariymis sokmadan...
  9. Darkcity2000

Park halinde motoru cocuklar devirirse?

Allah korusun, boyle bir durum vuku bulursa motor sahibin sorumlulugu varmidir? Kapali otoparka park edip gidiyorum spor motor oldugundan sadece yan dayanak var, kucuklerin dikkatini cekecek bir motor, ustune cikip devirceklerinden kendilerine zarar vermelerinden endiseleniyorum. Siz ne...
  10. Darkcity2000

B-A Ehliyette B den ceza yada A dan ceza ??

Basliga ne yazacagimi bilemedim, soru su, B ye A yi eklettikten sonra ust uste araba ile hiz limitlerini %30 gectik diyelim ehliyeti kaptirirsak motor kullanabiliyormuyuz? Ayni sekilde motorda puani doldurduk B ehliyettemi gumluyor? tesekkurler.
  11. Darkcity2000

Motora yeni baslayacaklara yeni baslayandan altin tavsiye :)

Vallahi sizde benim gibi motora yeni basliyorsaniz, su yuksek cc ile baslanirmi forumlarini bayagi okumus olmalisiniz, bende bayagi okudum, yas 40, 20 kusur yillik arac kullanirim, bir aydir gozum bozuldu sahibinden.comda motor bakmaktan, egitimleri ybr 125 ile aliyorum ama aksam eve gelince ver...
  12. Darkcity2000

13 Temmuz Pazar A2 Direksiyon sinavi

Pazar gunu sabah 8 de sinavi seyretmeye gidecegim (benim girecegim sinav bir sonraki), bol bol foto cekip video kaydi yapmaya calisacagim, bir sonraki sinava girecek arkadaslara cok faydali olacagini dusunuyorum, yer Ankara Forum civari Yozgat bulvari Opet benzinlik yakiniymis. Bu topic ama...
  13. Darkcity2000

Agustos Sinavina kadar kiralik motor Ankara

Arkadaslar selamlar, Agustos basindaki direksiyon sinavina kadar 250cc ye kadar motorunu kiralamak isteyen olursa sevinirim, motoru kapali mekanlarda kullanacagim hatta isterseniz size en yakin trafige kapali mekanda (pazar yerin, arsa vs) aracimla gelip kullanmak isterim. Yardimci olabilirmisiniz?

Yeni mesajlar