Arama sonuçlarınız

1. Darkcity2000

O nasıl yatmak o nasıl gaz açmak...

Gsxr 600 çıplak el, muhteşem asfalt ,mangal gibi yürek... kopuyor uzuyor...
  2. Darkcity2000

Honda Selfie & Marushin mini çekim..

Bugün kısa bir tur attım hem kamera gidon aparatını test ettim hemde bir selfie çekimi yapayım dedim, motor selfie videolarını çok severim... Bu arada Japon Fiber Marushin 999 RS2 yi de canlı görmüş olursunuz merak edenler var... Kamera Sj4000 wifi, gökyüzü tablo gibi çıkmış... montaj Imovie...
  3. Darkcity2000

Gozluk takan kopek ile Turkiye turu :)

Daha once verildigini zannetmiyorum verildiysede magara da kombi vardi :) Elemanin tek gecim kaynagi foto cektirmekmis..
  4. Darkcity2000

Cadirla spontane (rastgele) kamp nasil atilir?

Gencler, tek kisilik yolculuklarda geceyi cadirda gecirmek icin neler yapmamiz nelere dikkat etmemiz gerekir? minimum yanimiza almamiz gereken ekipmanlar nelerdir(olmazsa olamazlar oyle uzun liste olmasin az oz) bu malzeme konusuydu, birde cadiri en gec saat kaca kadar kurmak lazim? guvenli...
  5. Darkcity2000

Bisiklet kazasi!

Az once aracimla giderken karsi yonde seyreden bisikletli takribi 25 yaslarinda surucu tepetaklak duz yolda dustu, hicbir koruma ekipmani yoktu ve kafasini direk yere vurdu, hemen yardimina kostular kaldirimda yuruyenler, yalniz adamin kafasini iki eli ile tutup yerde kivranarak yuvarlanmasi cok...
  6. Darkcity2000

Alp'leri boyle geceni gormemissinizdir..

Honda Africa Twin 750..
  7. Darkcity2000

Sabah erken cikanlar

Yollar nasil kiragi cig durumlari, arabamin tekerleri vicir vicir kayiyor sabah 8 sularinda..ozellikle ankarada sabah ayazinda kullananlar tehlike atlatiyormu?
  8. Darkcity2000

Yazik bu adama...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ustasina-satilik-veya-takasli-kawasaki-vulcan-750-248616784/detay
  9. Darkcity2000

Paylasmadan edemeyecegim...

Iki teker askina, deliler sadece motorculardan cikmiyor, nedir arkadas bu..
  10. Darkcity2000

Gunes Vizorsuz Kask Icin Cozum

Daha once siparis verdigim ile ilgili baslik acmistim, polorize klipsli gozluk geldi 30 tl resimler ekte, hic fena olmadi..
  11. Darkcity2000

Güneş vizorü olmayan kaska çözüm

Az önce sipariş verdim, yıllar önce gençken kullanırdık, mevcut gözlüğe takılırdı, hop yukarı kaldırırdık vs.. aklıma geldi , dün güneşe karşı sürüş yaptım çok zorlandım kaskımda güneş vizörü yok, bu ürünü makasla istediğiniz gözlük boyutuna kesebiliyorsunuz. yani kaskın içinde açsanız bile cama...
  12. Darkcity2000

Yeni Motorum

Dun yeni motorum NC 750X'e kavustum, gecen hafta F650GS i satmistim, Ankaradayim, Istanbuldan degerli bir motor sevdalisindan asagidaki kuşu aldim, agzina kadar aksesuar dolu, 3 lu shad canta seti, elcik isitmalari, seyir halinde otomatik acilabilen on bagaj kilidi, tur cami, zincir koruma, yan...
  13. Darkcity2000

Boylesini epeydir gormemistim...

Seyredince sizde hak vereceksiniz...
  14. Darkcity2000

Gitti, satildi.. kaldim oyle...

Ilana cikali 1-2 gun olmustu halbuki pat bu sabah satildi.. kaldim motorsuz sezon yavas nasil olsa kalir ilanda dedim o arada bakarim baska motor demistim.. hazirliksiz yakalandim...Varligi yeterdi otoparkta az az kullansamda... Bir BMW F650 GS gecti hayatimdan ilk bindigimde korktugum sonra...
  15. Darkcity2000

Sizce hangisi daha guzel?

Marushin 999 RS2 icin vizor siparisi verecegim sizce hangisi daha guzel ? Iridium Gold Visor Iridium Visor Dark Visor
  16. Darkcity2000

Simdi Dunya turuna hazirim :)

Dermişim :) Arkadaş bu nasil sey böyle..Cok hosuma gitti..
  17. Darkcity2000

Kopmus ayaklar...

http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=950581&cat_id=2 gorunen o ki ekipmanlar tam degil...
  18. Darkcity2000

Motosiklet mi belediye otobusumu ?

19. Darkcity2000

Iste dizlik kullanirsaniz olacaklar...

Asagidaki link forumun kaza raporu kisminda bakisin kacirilmasi ile ilgili yogun tartisiliyor ancak videoda goreceginiz uzere surucunun dizligi ilk darbeyi aldiktan sonra islev disi kaliyor.. kevlar dizlikli pantolon giymez ve bundan daha sert bir kaza yaparsaniz 2. carpisma diziniz ile asfalt...
  20. Darkcity2000

Yamaha XSR 700 Yeni *** Dusunceleriniz..

Kasimda avrupada cikiyor,TR ye ne zaman gelecek bilgisi olan varmi? MT07 altyapisi kullaniyor.. Scrambler katili olacagi soyleniyor... tam istedigim gibi bir alet..