Arama sonuçlarınız

1. Ekarademir

Zevkli Sefalet - Tuzgölü Gezisi

Böyle bir başlık yaptım çünkü gezimizin büyük çoğunluğu işkence gibiydi. Ama ona rağmen çok keyifliydi. İki üç hafta önce Tuzgölüne gidelim demiştik ve yolda benim motorun conta yanmıştı. Motorumu kendim topladım ve böyle geziler ile deniyorum eksiklikleri görüyorum. Şimdi yeni motor yeni...
  2. Ekarademir

Aksaray-Güzelyurt Gezisi

Uzun bir süredir kendi motorumu yapmaya uğraşıyordum. Çok şükür binilecek hale geldi. Eksikliklerini görmek ve denemek için yola çıkmak lazım. Arkadaşlarda bayadır diyip duruyordu "bi gezemedik" diye. Motorun Konusuburda. Ben arkadaşımda kalmıştım dün. Ben eve geçene kadar arkadaşlar gelmiş...
  3. Ekarademir

Parçalanan Motosikletler

Konu başlığı o aklıma geldi. Facebookda bi videoya denkgeldim paylaşmak istedim. Türkiye'de olsa övüle övüle satılacak motorları parçalıyor adamlar. :mrgreen: https://www.facebook.com/CoolViPi/videos/319606211783572/
  4. Ekarademir

Tulpar - Custom Enduro Projesi

Yeniden merhabalar. Beni daha önceden forumun bu bölgesinde bilen bilir. Bilmeyenler için önceki projelerim Otoser - Civciv ve Motor Bisiklet Uzun uzun anlatayım. Hem ben yazarken vakit geçer hemde sizler okurken. :) Yıllar sonra dönüp baktığımda foruma neler yazmış olduğumuda görürüm...
  5. Ekarademir

Uzun Süredir Çalışmayan Motor

Merhabalar. Bir arkadaşımda jawa var 350 cc çift silindir. Çekme belgeli. 500 liraya vereyim dedi. İki senedir filan çalışmıyormuş. Çalışır vaziyetteyken evin oraya koyulmuş öylece duruyor. Aklımda bir plan var. Çin malı cross motora 350 cc iki zamanlı motor takacağım. Şaseyi güçlendirip...
  6. Ekarademir

Motosiklet Tavsiyesi ve Bazı Sorular

Merhabalar. Başlığı inşallah doğru yere açmışımdır. Bir süre önce hem biraz tecrübe olsun hemde acemiliği atayım diye Zonghsen 200gy almıştım. Her haftasonu şehir dışına çıkıyorum ve bu motor küçük geliyor. 200 cc motor sonuçta. Geçen hafta Aksaray'dan Konya'ya gittim. Rüzgar vardı 80i...
  7. Ekarademir

Hasandağı - Hıdırellez

Herkese merhabalar. Aslında bu hafta dört motor çıkacaktık. Biraz uzun mesafe fikride vardı kafamızda. Biri hastaydı birine ulaşamadık derken iki kişi kaldık. Hava soğuk olduğu için gitmektende vazgeçiyorduk işin aslı. Dün baya yağmur vardı. Bugünde kapalıydı hava ara ara atıştırıyordu...
  8. Ekarademir

İlk Gezi, Kapadokyanın Giriş Kapısı

Yıllardır içimde ukte olan birşeydi motor. Mesleğim ambarcılık. Kamyon şöförüde diyebiliriz. Çocukluktan beri motor isteği vardı. Ehliyetide almıştım ama motor almak kısmet olmadı. Ailem izin vermiyordu. Neyse bi gün gittim cross motor aldım haber vermeden. E artık yaş 30a dayandı izin faslını...
  9. Ekarademir

Yan Çanta Yapımı

Bir proje ile daha karşınızdayım. :) Haftasonları şehirdışına çıkma niyetim var. Malum cross motor, kendinde koltuk altında göz bile yok. Şöyle bi baktım fiyatlara. Plastik yan çanta 600 filan. E bide ona demiri lazım. Oda 150 200 civarında. Daha ucuz daha pahalısı olabilir benim gözüme çarpan...
  10. Ekarademir

Aksaray - Güzelyurt

Pek umudum yok ama yinede başlık açayım. Aksaray ilinin bir çok tarihi yeri var. Pek bilinmiyor ne yazık ki. Haftasonu Güzelyurt tarafına gitme niyetindeyim. Biraz gezmek dolaşmak ve tabi ki mangal. :mrgreen: Bizim buralarda üye varmı bilmiyorum. Gelmek isteyen olursa diye açayım bu başlığı...
  11. Ekarademir

Zonghsen ZS200

Merhabalar. Zonghsen cross aldım. Toplayıp binme niyetindeyim. Kilometre saati çalışmıyor. İnternette bayağı baktım ama rediktör bulamadım. Başka markadan uydurma yapabilirmiyim? Muaneyede sıkıntı çıkarır mı çalışmazsa?
  12. Ekarademir

Motor Bisiklet

Otoser projesi bitti sayılır. Benimde aklımda çocukluktan kalan başka bir iş var. :mrgreen: Çocukken bisiklete takılmış motor görmüştüm. Hani şu hazır kitler var takılıyor. Öyle birşey. İçimde ukte kaldı o zamanlardan. Şimdi zamanı geldi onuda yapayım. Aslında kardeşime yapmayı düşünüyordum ama...
  13. Ekarademir

İki Zamanlı Motorda Rodaj

Merhabalar. Bende Otoser marka bi araç var. Tripörtör denilen. İki zamanlı motor var üstünde. Rektefe yaptırdım. İki zamanlı motorun rodaj süresinde nelere dikkat edilmeli? Nasıl bir yol izlemeliyim? Forumu araştırdım iki zamanlı hakkında fazla bilgi bulamadım. Bulduklarım ise kafa...
  14. Ekarademir

Motor Değişimi

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/172168-otoser-civciv.html Şöyle bir araç var bende. İki zamanlı 200cclik tek silindir motor var üstünde. 4 ileri 4 geri şanzıman. 9.8 hp güç üretiyor. Daha önceden açtığım konularda diyen olmuştu illa bıkacaksın o...
  15. Ekarademir

Otoser- Civciv

Herkese merhabalar. Tam olarak motorsiklet denilmesede, üzerinde motorsiklet motoru olduğu için burda paylaşayım dedim. Umarım doğru yerde açmışımdır konuyu. Başlayayım o halde. 8-9 yaşlarındayken dedemle Konya'ya gitmiştik. O zamanlar Konya'nın şehir içi nakliyesi Arçelik ile...
  16. Ekarademir

İki Zamanlı Motor Soğutma Sistemi

Herkese merhabalar. Bende 1993 model Otoser marka bi araç var. Tripörtör denilince bilirsiniz sanırım. Tripörtör 3 tekerli oluyor. Bendeki 4 tekerli Kayseri üretimi. Çocukluk hayalimdi aldım topluyorum. Bittiğinde de uzun yolculuklar yapma niyetindeyim.. Üzerinde 2 zamanlı 200 cc innocenti...
  17. Ekarademir

Aksaray'dan Merhabalar

Ben Erdi. 26 yaşındayım. Nakliye işi ile uğraşıyorum. Ambarcıyım yani kısaca. Aracım motorsiklet değil değişik birşey. Onla alakalı şeyleri araştırabilmek için foruma üye oldum. Klasik motorlarla uğraşma niyetimde var bakalım hayırlısı.

Yeni mesajlar