Arama sonuçlarınız

1. Tolga Can

Göle Karşı Balık Keyfi

Forumdan 3 Arkadaş samsam, lycantrophic ve bendeniz Tolga Can, Sapancada yağmura yakalanmadan bir balık keyfi yapalım dedik. O güzel anlardan bir kaç kare sizlerle paylaşıyorum. Bakalım benim motoru bulabilecek misiniz ?
  2. Tolga Can

Sadece Rüzgar Sesi - 321 Km

Dünyanın en hızlı elektirikli motorbisikleti Michael Czysz tarafından tasarlanmış. 321 km çıkan bu motorbisiklette sadece rüzgarın sesini duyuyormuşsunuz. Valla ben motorun sesini duyamadım :sunny: Elimde türkçe altyazılı belgeseli vardı. Sizinle paylaşmak istedim. Ama upload etmek için kotam...
  3. Tolga Can

2010 Model - ST Kanuni GT 250 R

Motorda herhangi bir sorun yok. Ciğeri sağlam motor. 120 km den yukarsını görmemiştir. Bujisi, Yağ Filtresi, yağı (İphone), Ön ve arka balatalar değişmiştir. Tekerler temiz, micheilen pilot activdir. Ferrari korna takılıdır. Kısa spor manetler vardır. Zenon far mevcuttur. Gel gör - al git...
  4. Tolga Can

Kanuni Racer 200 cc

www.sahibinden.com - İlan no: #29852370 25.07.2010 yılında trafiğe çıkmıştır. Garajda yıl boyunca yatmıştır. Servis bakımına dahi girmeye fırsatı olmamış motor. 2013 yılına kadar muayanesi vardır. 2011 yılınınsonuna kadar vergi borcu yoktur. Trafik sigortası yenidir. Motorda elektronik yada...
  5. Tolga Can

Nostalji - 1988

Fotoğrafların arasında gezinirken buldum. Hey gidi günler heyyyy Zaman ne çabuk akıp gidiyor. Benimde maşallahım varmış. nerdeyse ayaklar yere deyecekmiş. O zamanlar bu çocuk 2.50 olur diyorlarmış. İlkokul sonda(1990) 1.60 boy vardı. 2010 (1.68) boy var. Sonra dan ne içtikte yaramadı anlamadım...
  6. Tolga Can

Motor Bakımı ve Kısa Bir Gezi

Yola çıkmadan önce bizi sıkıştırabilecek araçlar için sticker yapıştırılarak önlem alındı. valentino rossinin daha yakışıklısı ama minyatür hali :) Arkadaşım hacıyatmaz ilhami, aynı zamanda tek yol arkadaşımdır. :) 2 hafta önce düştüğünden motoru haşat durumdaydı. iş yerine kadar kendisine...
  7. Tolga Can

Motorla Bir Canlıya Çarpan Var Mı ?

Dün akşam eve doğru yol alıyordum. Köprüden geçeceğim için rampaya gelmeden biraz basayım dedim. İlerden gözümün içine çarpan çevre aydınlatma spotu yüzünden önümü net göremiyordum. Hızım 70 km civarıydı. Peşimden yada önümden gelen araç yoktu. Bende hızımı biraz daha yükselttim. Peşinden de...
  8. Tolga Can

Tek Teker Motorbisiklet

Yıl 2010 Mike bu işe el atar. İnternet kullanıcıları sınırlıdır. Yeterli tanıtım yapamayan ve sponsor bulamayan mike projeyi rafa kaldırmak zorunda kalır. Kanada’da 18 yaşında bir gencin icat ettiği una isimli motosiklet tek tekerli gibi gözükmesine rağmen gerçekten dengeleyici bir yapıya...
  9. Tolga Can

Far Sorunu

Kanuni Racer'ı alalı tam 33 gün oldu. Motor yeni diye gece hiç yola çıkmadım. iftar telaşı ile oluşan trafik yoğunluğu nedeni ile de eve hep erken gittim. Normalde zaten dikkate alan yok, Oruç var diye çakıp savursunlar istemedim. :) Geçenlerde arkadaşım iftarı evde açayım dedi. Bende kabul...
  10. Tolga Can

Velet Show

Geleceğin Şovmeni iş başında :) http://www.izlesene.com/video/cocuklar-mini-motordaki-minik-sovmen/2482757
  11. Tolga Can

MotorSavar Ekip ve Motorlu durdurma Sanatı

Polis Amca kontağı kapatıp, Anahtarı alsan bu kadar uğraşmazdın. Adam ne yaptı bilmiyorum ama motora acıdım. Nasıl çaktı öyle. Ya motor başkasının ve çalıntı ise, niye zarar veriyorsun ki :( Getttiii Motor Gettttiiiiii....!!! http://www.facebook.com/video/video.php?v=1559513711608&ref=mf
  12. Tolga Can

Üçüz sevincine canavar gölgesi

Karaman'ın ilk üçüz bebeklerinin sahibi olan Eren çiftinin hayatı, hastaneden dönen baba kaza geçirip sakat kalınca bir anda altüst oldu Dile kolay, tam 12 yıllık evlat hasretinin ardından üçüz bebeklere sahip olmuştu İbrahim ve Medine Eren çifti. Yıllarca uğraşıp çocuk sevinci yaşayamayınca...
  13. Tolga Can

Sülüklü Göl - Adapazarı (150 km'lik Ufak bir gezi )

Sakarya’nın akyazı ilçe sınırları içerisinde kalan Sülüklügöl ilkbahar ve sonbahar aylarında yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. İstanbul’a 200 kilometre uzaklıktaki göl civarında meşe ve göknar ağaçları egemen. ilkbaharda sadece belli bir süre açan ters laleler bu gölü fotografçılar için de...
  14. Tolga Can

Şiddetli Rüzgar ve Alınması Gereken Tedbirlerde Yardım.

Bugüne kadar aşırı hız hiç yapmadım. Sadece düz ve uzun yollarda 100-120 yaptığım olmuştur. Keskin virajlarda 40-50 , Geniş virajlarda ise 60-70 km hızla dönüşlerim olmuştur. Keskin virajlarda Kontra dengeleme ile , normal virajlarda ise merkezi dönüş yapmışımdır. Bugüne kadar sarkarak hiç dönüş...
  15. Tolga Can

Adapazarından Selamlar

Herkese merhaba; Forumu ara ara uzaktan takip eden biriydim. Kayıt olmak ve merhaba demek bugüne nasip oldu. Çocukluğum Jawa üzerinde geçti. 5 sene önce 125 cc kenbo almıştım. Bu ay kenboyu ağlayarak uğurladım. sonra kesemin yettiği Kanuni 200den aldım Forumlardaki kötülemelere kulak asmadan...

Yeni mesajlar